- 17 Mart 2012
- 6.428
- 2.225
- 448
- Konu Sahibi CinnamonQueen
-
Sıvıyağ ile de çıkarabilirdin. Yağ her türlü çıkarırdı.
Kararma olayı uzun vakitler, sürekli kullanım sonucu gerçekleşebilen bir şey.
Herkeste de olmuyor ayrıca.
Kararma olmaz yani. Kızarıklığı da geçer. Arada bir buz da sürebilirsin. İyi gelir.
Zeytinyagi sürmeyi deneseydiniz keşke çikabilirdi o zaman..
Ben bir hafta önce tüm derimi o şekilde soydkalmaz
Henüz tam geçmedi ama ilk haline gore çok çok iyi..
Hemen kremle müdahale etmeniz iyi olmuş.. Bana doktorum günde sekiz on defa surmemi önerdi ama sizde sadece kizariklik varsa geçene kadar iki uç kere günde tekrarlayin..
Ve disari.ciktiginizda güneş kremi surun peceteyle o bolgenizi gölgede tutun boyle dikkat ederseniz iz kalmaz
Saliya kadarda pudrayla falan görünmeyecek hala gelmiş olur diye dusunuyrm
sürdüğün şeyden dolayı mı yanıyo acaba yoksa ağdadan dolayı mı? ben evde kendim yaptığımda çok acımıştı soyulmuştu kızarmıştı 2 haftaya geçmişti ama eğer sürdüğün şeyle ilgiliyse bilmiyorum
aynı problemi yüzüme ilk ağda denememde yaşamıştım :)
ağdayı yaptım paketin içine baktım yağ var. bu neymiş be falan dedim.
sonra üşendim okumaya galiba, yıkayıvereyim ben direk diye düşündüm, yıkadım.
bir yandı bir yandi :)
anında kızardı.. haftasonuydu ertesi gün okula o şekilde gitmek zorunda kaldım
hocam bile krem vermişti hatta sağolsun
baya bir gezdiğimi hatırlıyorum öyle ben ağda yaptım diye göstere göstere resmen
iyi makara olmuştu
bol bol krem sürmekten başka çaren yok maalesef..
cildin de hassassa salıya kadar zor düzelir gibi.
Of of benim de dersim var yarınah aptal kafam.. Bir de tam bıyık bölgesi direk ağda mağduru olduğum belli oluyor yani :'( Haklsınız bol boll bepanthol sürüyorum, ve evet cildim cok hassas, en azından hafifler inşallah biraz salıya kadar..pudrayla falan kapatabileyim bari
üzülmee geçtiğinde geyiğini yapacaksın sen de benim gibi
rüzgar çarpmıştı ben de fazla merhem sürmüşüm dokundu herhalde falan dersin
Kararma olursa hiç şaşırma.. Elinden geleni yapmak adına bepanthol sürmeye devam...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kreme devam çok geçmiş olsun kremi iyice yedirdikten sonra kapatici kullanin zarar vermez
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Basima geldi benimde bende baya zorlandim çok şükür alisti artik hic iz yapmiyo :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba hanimlar hepinize iyi aksamlar, belki kucuk bir dert gibi gorunebilir ama su an cok kotu durumdayimyaklasik 1 saat once biyik bolgeme sir agda yaptim agda bantlariyla, yanimda agda sonrasi yagi da yoktu aptal gibi kutuyu almadim evden tek agda bandini aldim yagini almayi akil edemedim nedense. Ve aptal gibi agda cikmiyor diye sebamed compactla yikadim yikadim sicak suyla ilik sulu bezle sildim agda yapisti kaldi cunku, neyseki agda kalintilarini cikardim ama Su an o bolge kizardi ve cok yaniyor bepanthol krem suruyorum surekli ama gecer mi bu ya ? Nette kararma falan olabiliyomus diye okudum ya olursa ne yapacagim aptal kafam! Sali gunune kadar gecer mi sizce, erkek arkadasimla bulusacagim ve rezil olmak istemiyorum basina boyle bir sey gelen var mi cevaplayabilirseniz cok memnun olacagim
Ne güzel .. Ben hep kuaforde yaptırırdım bır sey olmazdı ama bugun yurtta yapacağım tuttu işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?