Sır alalım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yumim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öncelikle birlikte olduğun kişiyle arkadaş olabilir misin normal hayatta bence bu cok önemli ..
Aynı şeylere gülmek , ortak zevkler vs.

İlişkide susan , herşeye tamam diyen sen olma bence erkekler yönetilmeyi seviyor , daha cok dikkate alıyor seninv düşüncelerini..

Tabi bunların en temeli güçlü bi sevgi bağına bağlı ..

Seni sevmeyen adama ne yapsan kar etmez.

Sorunlar karşısında nasıl davranıyorsunuz?

Sorunlar karşısında nasıl davranıyorsunuz?
Ne tür sorun olduğuna göre değişiyor. Bizim tek sorunumuz aileler sanırım. Sürekli gidip gelmek istemiyordum ama.ne hikmetse kv iki günde özleyip gelmek yada gelmemizi istersi. Bir kaç kez eşime anlattım güzelce anlamayınca kendi ailemi sürekli eve davet ettim sağolsun anladı artık ara verdik şimdi 10 15 günde bi ikitarafla 1 2 saat görüşüp geliriz.

Ben içine kapanık kendini sürekli ifade etmekten rahatsız olan bi insanım. O yüzden kavgadan bağırış çağırıştan mümkün olduğunca kaçıyorum. Eşim bana kızarsa diğer odaya gider yada ben sinirlenirsem başka bir yere giderim. Böylece kavga etmeyip sakinleşmek için zaman tanıyoruz birbirimize.

Ben böyle uzatırım ne gibi sorun mesela örnek verirseniz daha çok yardımcı olmak isterim.

1.mutlu ilişki için; Kendin gibi birini bulmak yani aynı değerleri taşımak aynı kültürde olmak aynı görüş açılarına sahip olmak.
Beklentilerini aza indirmek öyle pembiş hayallerle uçmamak gerçekleri görmek.
Sevgisinden aşkından çok saygısı olması
2.Nasıl bir dil; Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır saygı duyan değer veren biriyle olursan zaten tatlı dille konuşarak herşeyi çözersiniz.
3.Sorunlar karşısında; Empatili olmak yine konuşmak
İletişim çok önemli.
Aklıma gelenler bunlar umarım yardımı dokunur.

Karsiliki nezaket, hoşgörü,birde cilve

Birbirinizi değiştirmeye çalışmamak.. Saygı duymak.. Sevgi aşk maşk bir yere kadar gider de saygı bitince yürümez.. Eşimle birbirimizi çok çok değiştirmeye çalışmadık hiç.. Eşimin bir takıntısı var o da kırmızı ruj.. :) beş yıldır bıkmadan usanmadan dışarı çıkarken kırmızı ruj sürerim.. Eşimin karşısına geçip baaaaak der muuuaaaah diye öpücük yollarım o da bana " aşkım beş yıkdır bıkmadın ben de bıkmıcam siler misin?" der.. Ben de azaltırım biraz.. Ama inanın beş yıldır kabul ettirmeye çalışıyorum ama yok.. Vazgeçmedim.. Yılmıcammm:) şimdi niye siliyorsun diyenler için sadece böyle saçma bir şeyden kavga etmek istemediğimden.. Tatlı tatlı halletmeye çalışıyorum :) işte böyle küçük şeyleri deve yapmadan alttan alttan alıştırarak gibi mesela.. Kırmadan, dökmeden.. Saygı çerçevesinde,rencide etmeden ilerledik beş yıldır..

Herkes kendine gore cevap veriyor sanirim. Ben mutlu oldugum iliskimde sirrimizin karsilikli anlayis oldugunu dusunuyorum. Farkli fikirlerde olabiliriz, birimiz kotu bir gununde olabilir vs vs hersey olabilir. Birbirimize anlayisla yaklastigimiz surece saygi cercevesinde mutluyuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…