Birbirinizi olduğunuz gibi kabullenmek ve ana karakteri değiştirmeye çalışmamak.
Eşinin kapasitesinin farkına varıp ona göre beklenti içinde olmak
Fazlada zorlamamak lazım tabi.
O dizi ve filmlerdeki romantik, anlayışlı, muhteşem erkeklerin gerçek hayatta olmadığını kabul etmek
Çok istedim romantik biri olsun ama olmadı. Mesela ben tüm kalbimle özenir bezenir romantik mesaj yazarım karşıdaki ben de yemek yiyorum tarzı bi cevap verir
Çok istedim romantik biri olsun ama olmadı. Mesela ben tüm kalbimle özenir bezenir romantik mesaj yazarım karşıdaki ben de yemek yiyorum tarzı bi cevap verir
Eyyy gidii ne sandın. Ben kendi kendime ne triplere girdim adamın ruhu duymadı. Noldu ki diyooo
Baktım adamı bırakamıyom, tripleri bıraktım [/QUO gerçekten mii sizde mi yaşadınızz. Ben de o yoldayım galiba. Çok trip yaptım şikayet ettim şöyle ol böyle yap diye ama romantiklik içinde yok sanırım. Tüm erkekler böyleyse bunla devam edeyim bari
gerçekten mii sizde mi yaşadınızz. Ben de o yoldayım galiba. Çok trip yaptım şikayet ettim şöyle ol böyle yap diye ama romantiklik içinde yok sanırım. Tüm erkekler böyleyse bunla devam edeyim bari
gerçekten mii sizde mi yaşadınızz. Ben de o yoldayım galiba. Çok trip yaptım şikayet ettim şöyle ol böyle yap diye ama romantiklik içinde yok sanırım. Tüm erkekler böyleyse bunla devam edeyim bari
Yaşadım ve yaşıyorum 13 yıl oldu çok şükür
Boşver sen bu çok romantik hayalleri. Adam iyi kalplimi, iyi bir insanmı, seni seviyormu, değer veriyormu ve en önemlisi sen de onu seviyormusun?
Gerisi teferruat
Yaşadım ve yaşıyorum 13 yıl oldu çok şükür
Boşver sen bu çok romantik hayalleri. Adam iyi kalplimi, iyi bir insanmı, seni seviyormu, değer veriyormu ve en önemlisi sen de onu seviyormusun?
Gerisi teferruat
Her şeyi fazla buyutmemek. Kullandığımiz üsluba dikkat edip çok fevri olmamak. Karsindakinin ailesi hakkında şikayette bulunmamak. Benim dikkat ettiğim hususlar bunlar tamamen sorunsuz bir ilişki pek mümkün değil ama bunlara dikkat edilirse sorunlar asgariye indirilebiliyor diye düşünüyorum.