Sır alalım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yumim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ah işte o romantik insan hayalinden vazgeçmeli, benim icin zor olan. Sonuçta öyle biri yok sanırım

Ah işte o romantik insan hayalinden vazgeçmeli, benim icin zor olan. Sonuçta öyle biri yok sanırım

Yani vardır tabi de bulmak, bulsanda boşta yakalamak zordur
O yüzden hayatlar ve hayaller diyelim geçelim biz

En güzeli, ne kadar az beklenti o kadar mutluluk
Düşünceli, eğlenceli, kıymet bilir birini bul bak keyfine ohhh misss.
Daha da dideleme
Çok istedim romantik biri olsun ama olmadı. Mesela ben tüm kalbimle özenir bezenir romantik mesaj yazarım karşıdaki ben de yemek yiyorum tarzı bi cevap verir

Çok istedim romantik biri olsun ama olmadı. Mesela ben tüm kalbimle özenir bezenir romantik mesaj yazarım karşıdaki ben de yemek yiyorum tarzı bi cevap verir

Eyyy gidii ne sandın. Ben kendi kendime ne triplere girdim adamın ruhu duymadı. Noldu ki diyooo
Baktım adamı bırakamıyom, tripleri bıraktım

Eyyy gidii ne sandın. Ben kendi kendime ne triplere girdim adamın ruhu duymadı. Noldu ki diyooo
Baktım adamı bırakamıyom, tripleri bıraktım
gerçekten mii sizde mi yaşadınızz. Ben de o yoldayım galiba. Çok trip yaptım şikayet ettim şöyle ol böyle yap diye ama romantiklik içinde yok sanırım. Tüm erkekler böyleyse bunla devam edeyim bari

gerçekten mii sizde mi yaşadınızz. Ben de o yoldayım galiba. Çok trip yaptım şikayet ettim şöyle ol böyle yap diye ama romantiklik içinde yok sanırım. Tüm erkekler böyleyse bunla devam edeyim bari

Yaşadım ve yaşıyorum 13 yıl oldu çok şükür
Boşver sen bu çok romantik hayalleri. Adam iyi kalplimi, iyi bir insanmı, seni seviyormu, değer veriyormu ve en önemlisi sen de onu seviyormusun?
Gerisi teferruat

Yaşadım ve yaşıyorum 13 yıl oldu çok şükür
Boşver sen bu çok romantik hayalleri. Adam iyi kalplimi, iyi bir insanmı, seni seviyormu, değer veriyormu ve en önemlisi sen de onu seviyormusun?
Gerisi teferruat
Teşekkür ederimmm, haklısınız .Bu konular daha önemliymiş şimdi şimdi kavrıyorum.

1. Mutlu ilişkinin sırları size göre nedir?
  2. Örneğin nasıl bir dil kullanmak?
  3. Sorunlar karşısında nasıl davranmak?
Her şeyi fazla buyutmemek. Kullandığımiz üsluba dikkat edip çok fevri olmamak. Karsindakinin ailesi hakkında şikayette bulunmamak. Benim dikkat ettiğim hususlar bunlar tamamen sorunsuz bir ilişki pek mümkün değil ama bunlara dikkat edilirse sorunlar asgariye indirilebiliyor diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…