- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.131
- 128
- 32
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
Kazen abi mugehatun da fakemiymis ?yalan söylüyor : )
yalan söylüyor : )
Hangi muge bu yahe su kocasi aldatmisti ayrilmsilardi o müge fake miymis sok ...
Üşenmedim 49 sayfa okudum çok heyecanlıydı :)
Hangi muge bu ya
Evet.bir mesajında sacma bir fire vermiştiMuge hatun fakemiymis ?Ay cok uzulmustum ben ona ya neden boyle yaptiki
Ama işte insan sonunda boşluğa düşüyor bir sonuca bağlanmayınca,ben şahsen dramatik bir sonla bitmesini bekliyordum bu filmin.
Ha eski konu heralde. Uye olmadan da bakardim buraya ama sorularima cvp aramak icin. Hic boyle konulara bakmazdimüye olmadan önce de takip ediyor muydun burayi? ya kocasi bunu aldatmisti sonra aldattigi kadinla evlendi kadin hamile kaldi hemen vs, hep depresyonda bi müge vardi hani?
Güya kadın 8 aylık hamileydi ve güya 8 aylık bebege kürtaj yapmak istemisti sanırım kocasıüye olmadan önce de takip ediyor muydun burayi? ya kocasi bunu aldatmisti sonra aldattigi kadinla evlendi kadin hamile kaldi hemen vs, hep depresyonda bi müge vardi hani?
Kacirmisim ben bunuEvet.bir mesajında sacma bir fire vermişti
Zaten o kk'daki son günü oldu sanırım
Ben o zaman üye değildim, okurken kendimi paraliyodum, anlayın artık bu konu fake diyeKacirmisim ben bunuhastalar herhalde boyle fake seylerle ugrasiyorlar
Dizifilm gibiydi ay ben hic anlamadim cok safmisim herhaldeBen o zaman üye değildim, okurken kendimi paraliyodum, anlayın artık bu konu fake diye
Ihanet gibi geldi bana da malesf..yoksa niye elalemin faturasını ödesin ki..
Kadının kocası aldatmış da sevgilisi kk de çıkmış yorumdan anlamış.Hangi konu o çok merak ettim.
ya o gerçek değil. o konunun sahibi bir tuhaftı bence..
yorum yapanlardan birine aha sensin dedi. devamı gelmedi.
Ay hele boşandıktan sonra kocasıyla bir buluşma olayı vardı bildiğin 3.sinif film senaryosu.selam olsun kendisine okuyorsaDizifilm gibiydi ay ben hic anlamadim cok safmisim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?