- 22 Ocak 2017
- 65
- 149
- 93
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
whatsapptan bakın kimmiş, profil resmini indirin varsa. Sonra onu google da aratın.
Sosyal medyalardan çıkabilir bişeyler.
kedimvekahvem mi o muymuş ?Arkadaş Yen'i nickini yazmış kahve kokulu kadının. O yüzden seni etiketledim.
ya şaka mıkedimvekahvem mi o muymuş ?
Üyenin yazdıklarından tabii ki ama gerçek mi bilememGercek mi ? istihbarat kimden şimdide onu merak ettim :)
Konulari fazla bağlanmadan okumak mesafeyi korumak lazım. Adeta duygularimizlan oynanıyor burada : p
fıtnat fucur ne yav bende beni yiyorsunuz sandım : pÜyenin yazdıklarından tabii ki ama gerçek mi bilememkendisinin nerdeyse beş üyeliğinin olduğunu kapatıp başkasıyla geldiğini duydum
Fitnat ficurun hala kahve kokulu kadın olmadığını düşünenler üyenin konularına bakabilir birleştirilmişler :)
Zaten kahve kokulu kadını kapatıp bir gün sonra fitnat ficuru açmış koşa koşa....
kahve kokulu kadın'ın 2. üyeliği işte fitnat fücur.fıtnat fucur ne yav bende beni yiyorsunuz sandım : p
Of yani bi havalarda nicklerle konu acıpta fucur olarak mı dönmüşler yazık .ne olacam diyecek insan : p
Bende senden supheleniyorum zaten özelden foto atsana : D yoksa inanmamSitede fake olmayanlari saysak daha cabuk biter anasını ya, kendimden şuphe ettim.
anlaşıldı kahvem .Yada geleceğin fıtnatı : pkahve kokulu kadın'ın 2. üyeliği işte fitnat fücur.
konu sahibi kocamın mailinde aylardır gelen bir numaranın faturası var, aradım numarayı bir kadın açtı, dedi. eşi de eve çiçeklerle geliyormuş filan, akşam da seni yemeğe çıkarıcam, demiş. konu sahibi de gelmicem ben, deyip onu takip etti ama o kadar hızlı takip ediyordu ki istanbul trafiğinde dolayısıyla herkes şüphelendi fake diye. eski konulara da bakınca da kimse inanmadı. meğer fakemiş.Biri burda neler olduğunu anlatabilir mi
onun tek çocuğu vardı. hep şiddet görüyordu. artık yok ortalarda.Samire başka bi üye ama çoktandır oda yok .
ya aşk olsun hahahahanlaşıldı kahvem .Yada geleceğin fıtnatı : p
Bende senden supheleniyorum zaten özelden foto atsana : D yoksa inanmam
cam mekanda yemek yedi kocası o detay önemli :)konu sahibi kocamın mailinde aylardır gelen bir numaranın faturası var, aradım numarayı bir kadın açtı, dedi. eşi de eve çiçeklerle geliyormuş filan, akşam da seni yemeğe çıkarıcam, demiş. konu sahibi de gelmicem ben, deyip onu takip etti ama o kadar hızlı takip ediyordu ki istanbul trafiğinde dolayısıyla herkes şüphelendi fake diye. eski konulara da bakınca da kimse inanmadı. meğer fakemiş.
ay doğru orayı unutmuşum:)cam mekanda yemek yedi kocası o detay önemli :)
Ben anliyorm ya özelden foto atınca :)Kız özelden foto atınca nasil anlıcan fakemiyim degilmiyim diye? Atarım ordan burdan foto. Profil fotomdaki kadinmışca hayal et beni az biraz benziyoz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?