- 12 Temmuz 2006
- 57.769
- 220.772
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
Rica ederim, üyelik birleştirilmelerinde konular siliniyor diye düşünülsün istemem, biraz zaman alıyor, malum sistem kendisi toparlamaya çalışıyor onlarca konu ve binlerce mesajı.Teşekkür ederim mune abla.
direk sor ne uğraşıyorsunki?Arkadaşlar merhaba
kafam allak bullak bana yardım edin.
bugün eşimin mailine girdim birşeye bakmak için. bir cep telefonu faturası vardı. bir bayan adına kayıtlı faturaydı. ve 3 aydırda geliyormuş bu faturalar gelen kutusuna baktığımda. ben bu ismi daha önceden hiç duymadım. direk eşimede sormak istemiyorum. bu ne olabilir sizce ?
Konu gerçek değil miş.direk sor ne uğraşıyorsunki?
Basligi sanal aldatma gibi biseydi arama butonundan bulabilirsiniz sanirimŞok oldum ben şuan
Dunya küçük gercekten
Bulunca yazar mısınız yıne buraya
Basligi sanal aldatma gibi biseydi arama butonundan bulabilirsiniz sanirim
Koni sahibi bi daha baska mesaj yazmadi
Defne 28 bi sure daha aktifti sonra o da kayboldu ortadan cunku baska konularda hep yuzune vuruldu bu mesele
Vardı sanırım geçen denk geldim ama bilemiyorum bir karışıklık olmuş olabilir
Hic bilmiyorum , yazmadi nasil ogrendiginiGördüm hayret ettm kadın nereden anladı acaba onun olduğunu
Hic bilmiyorum , yazmadi nasil ogrendigini
Konularına baktım da kadın iftira atmış galiba.Kocasının sevgilisi değilmiş.Sonra da daha girmemiş kadınlar kulübüne.Konusunu tek beğenen o imiş kadını öyle lansetmiş.Ne ilginç insanlar var.
hayal gücü bu kadar geniş olan kahvekokulukadın olan üyemi cnmOlabilir kafamda oturmuyor çünkü o 2.kadın neden kendinigöstersin ki böyle bi durumda, leoparlı olan biraz garipmiş zaten
hayal gücü bu kadar geniş olan kahvekokulukadın olan üyemi cnm
Vay be bütün kk üzüldük bizde ona bide sah-mat diye bir kullanıcı adı vardı kahvenin hiç unutmam meşhur gözlüklü bir kadın avantarı ile birlikteKız çocuğuna kardeş düşünüyormuş sen ne diyorsunnn
Bizi yediğine yanıyorum açtığı tüm konular yalandı zaten bence yapamadığını anlattı hep
Yaf neler olmuş burda dizinin kaçıncı bölümündesiniz
Aldatma içersinde aldatma hey allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?