Sır Perdesi

direk sor ne uğraşıyorsunki?

Şok oldum ben şuan
Dunya küçük gercekten
Bulunca yazar mısınız yıne buraya
Basligi sanal aldatma gibi biseydi arama butonundan bulabilirsiniz sanirim
Koni sahibi bi daha baska mesaj yazmadi
Defne 28 bi sure daha aktifti sonra o da kayboldu ortadan cunku baska konularda hep yuzune vuruldu bu mesele

Basligi sanal aldatma gibi biseydi arama butonundan bulabilirsiniz sanirim
Koni sahibi bi daha baska mesaj yazmadi
Defne 28 bi sure daha aktifti sonra o da kayboldu ortadan cunku baska konularda hep yuzune vuruldu bu mesele

Gördüm hayret ettm kadın nereden anladı acaba onun olduğunu

Ayyyy bu nasil bir hayal gücü....... Bir insanin dengesi nasil bozuk olabilirki böyle ardi ardina yalanlari siralasin. Kuzum sizin isiniz gücünüz yokmu, milleti kandirmakla ugrasicaginiza acin bir kitap okuyun cocuk büyütün kuaföre gidin ne bilim bos bos bizleri kandirmaya yorucaginiza o güzel kafanizi baska seylere verin.
Ay kizlar varya ben iste böyle insanlardan cok korkarim, bu insanlar sanal ortamda bkr dakikada bin yalan söylüyor ya gercek hayatta neler neler yaparlar. Velhasil hayal gücünüzpnde haddi hesabi yok birak daha inandirici yazsaydin belki yerdik ama olmadi kidahaki sefere artik

Vardı sanırım geçen denk geldim ama bilemiyorum bir karışıklık olmuş olabilir
Edit: Sorun çözülmüş geç gördüm :)

Konularına baktım da kadın iftira atmış galiba.Kocasının sevgilisi değilmiş.Sonra da daha girmemiş kadınlar kulübüne.Konusunu tek beğenen o imiş kadını öyle lansetmiş.Ne ilginç insanlar var.

Konularına baktım da kadın iftira atmış galiba.Kocasının sevgilisi değilmiş.Sonra da daha girmemiş kadınlar kulübüne.Konusunu tek beğenen o imiş kadını öyle lansetmiş.Ne ilginç insanlar var.

Olabilir kafamda oturmuyor çünkü o 2.kadın neden kendinigöstersin ki böyle bi durumda, leoparlı olan biraz garipmiş zaten

Kız çocuğuna kardeş düşünüyormuş sen ne diyorsunnn
Bizi yediğine yanıyorum açtığı tüm konular yalandı zaten bence yapamadığını anlattı hep
Vay be bütün kk üzüldük bizde ona bide sah-mat diye bir kullanıcı adı vardı kahvenin hiç unutmam meşhur gözlüklü bir kadın avantarı ile birlikte

Ne anliyorlar böyle konu açmaktan.zamanimi boşa çaldın zaten derdim var bir de senin konunu okuyup darlandim iyice.sizofren misin kaynandelisimisin bence sen harbiden delisin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…