- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 133
- 31
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
ben konunun ilk yorumcularındanımBelki thy reform yapmıştır ne biliyoruz
Bundan sonra önce son sayfayı okuyup öyle yorum yazmalı..
Çiçekçiye 500 lira verip iş ahlaki diye kadını kovmasindan sonra belli etti kendini valla 500 lirayı duyunca iş ahlaki neyim kalmaz kimsede :) yalnız en sevdiğim fake konu oldugu ciktiktan sonra ki dedikodu kazanı bayiliyorumoda mı fake aaa tuuhler havada ucusuyo:)
Walla 500 lirayı görünce dolar işareti bile gözükür gözlerinde bırak adamın adresi abla buda bizim evin adresi hanım evde tek sıkılırsan gel arada bize benim hanımla birbirinze arkadas olursunuz bilem derlerDimi ya Türkiye'de yaşıyoruz kim reddedecek 500 tl'yi
Ne gibi bir akıl. Bana söylermisiniz çok merak ettim
sen bi hava al gel hadiOfff bilinc altima tukureyim. Konuyu ruyamda gordum aksam. Kadin resim atmis. Kocam cicekleri eve yollamis diye cam vazo icinde kirmizi guller vardi. Fake degilim iste diye soyleniyordu.
Biraz uzaklarsam mi acaba bdv den
En iyisi vallasen bi hava al gel hadi
Arkadaşlar merhaba
kafam allak bullak bana yardım edin.
bugün eşimin mailine girdim birşeye bakmak için. bir cep telefonu faturası vardı. bir bayan adına kayıtlı faturaydı. ve 3 aydırda geliyormuş bu faturalar gelen kutusuna baktığımda. ben bu ismi daha önceden hiç duymadım. direk eşimede sormak istemiyorum. bu ne olabilir sizce ?
Canim fakemis konu.Eşinizin hattının ayrıntılı faturasını çıkarttırın bakın o numarayla konuşmuş mu? Konuşmadıysa sorun çünkü bazen yanlış mail adresi veriyor insanlar yanlış kişilere gidiyor faturalar da inşallah öyledir...
Arkadaşlar merhaba
kafam allak bullak bana yardım edin.
bugün eşimin mailine girdim birşeye bakmak için. bir cep telefonu faturası vardı. bir bayan adına kayıtlı faturaydı. ve 3 aydırda geliyormuş bu faturalar gelen kutusuna baktığımda. ben bu ismi daha önceden hiç duymadım. direk eşimede sormak istemiyorum. bu ne olabilir sizce ?
Offf bilinc altima tukureyim. Konuyu ruyamda gordum aksam. Kadin resim atmis. Kocam cicekleri eve yollamis diye cam vazo icinde kirmizi guller vardi. Fake degilim iste diye soyleniyordu.
Biraz uzaklarsam mi acaba bdv den
Konu fake çıktıEşinizin hattının ayrıntılı faturasını çıkarttırın bakın o numarayla konuşmuş mu? Konuşmadıysa sorun çünkü bazen yanlış mail adresi veriyor insanlar yanlış kişilere gidiyor faturalar da inşallah öyledir...
Konu fake çıktıEşinizin hattının ayrıntılı faturasını çıkarttırın bakın o numarayla konuşmuş mu? Konuşmadıysa sorun çünkü bazen yanlış mail adresi veriyor insanlar yanlış kişilere gidiyor faturalar da inşallah öyledir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?