- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
Numaradan arattır sosyal medyadasormak istemiyorum. ya yalan söylerse diye
onada baktım eşimin arkadaşlarındada yoktu. kim bu kadın yaEşinizin sosyal medya hesabından aratın kadını. Arkadaşlarına bakın yani.
Eşiniz aldıysa özel bir hattır zaten, o zaman hesabı yoktur bu numarayla.aradım yok çıkmıyor
@hotma... diye devam ediyor. eğer hatalı birşey olsa oda söylerdi. bu işte başka iş varEsinizin mail adresi nasil? Belki telefon sirketi yablis mail adresini tanimlamistir
Ama brnim esimin basina boyle bisey gelse bana soylerdi boyle bisey olmus diye ki esimin telefonunu elime bile almam gorme ihtimalim sifir olmasina ragmen soylerdi
Eşiniz aldıysa özel bir hattır zaten, o zaman hesabı yoktur bu numarayla.
Bilemedim ilginç bir durum.
Akşam bir daha çaldırın gizliden, açık oluyor mu acaba devamlı.
Numaradan arattır sosyal medyada
Ben olsam direkt sorarım bu numara kimindir diye?
Açıkladıktan sonra da sağlam fırça atardım,benden habersiz ne işler çeviriyorsun diye?
ooo çoktan denedim ben bunları. açmıyor pislikBir kere daha arayacaksanız da kendi telinizden aramayın. Ankesörlü telefonlardan arayın.
Belki de kadın başka bir işimle kayıtlı face e yada soyadı ile. Eşiniz şirkette falan çalışıyorsa onların face grupları olur. Oradan arayın.onada baktım eşimin arkadaşlarındada yoktu. kim bu kadın ya
Adamın zaten daha önce yanlışları varsa,sizin de güveniniz yoksa başka deliller karşınıza çıkar merak etmeyin.yarın öbür gün boşandığımda donuna kadar almak için ispatlarım olması lazım
Ayy buldum akşam eşin eve gelince de ki beni bi numara aradı taniyormusun numarayi oku bakalım tanıyorum dicek mi yada panik olucak mi
Demek ki uyarıldı.ooo çoktan denedim ben bunları. açmıyor pislik
inşallah masum birseydiryok çıkmadı
oyle bir grupları yok diye biliyorumBelki de kadın başka bir işimle kayıtlı face e yada soyadı ile. Eşiniz şirkette falan çalışıyorsa onların face grupları olur. Oradan arayın.
inşallahinşallah masum birseydir
mutlaka denemeliyim akşam
bence deneme bunumutlaka denemeliyim akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?