- 11 Nisan 2017
- 683
- 971
- 103
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
bence deneme bunu
uyandırmış olursun kocanı
yeni hat al
o aldıgın hattan eşin adına mesaj at
canım bu yeni numaram falan de
eşinin adını ver
bakalım kadının tepkısı ne olucak
amin canım yaInşaAllah korktuğun başına gelmez canım Rabbim kimseye ev huzursuzlugu vermesin
bence deneme bunu
uyandırmış olursun kocanı
yeni hat al
o aldıgın hattan eşin adına mesaj at
canım bu yeni numaram falan de
eşinin adını ver
bakalım kadının tepkısı ne olucak
Bence bu işlemez kadın adamı arayip böyle bi mesaj geldi derse nolucak
cok bir secenek yok bence. Kocaniza sorun. Cevabini aldiktan sonrada kocanizin yaninda kadini arayin. Siz konusun. Kadindan ne cevap alacaksiniz bakin.peki nasıl ispatlıcam bunu. boyle birşey varsa direk boşarım onu
o zaman işler iyice karışacak
o zaman işler iyice karışacak
cok bir secenek yok bence. Kocaniza sorun. Cevabini aldiktan sonrada kocanizin yaninda kadini arayin. Siz konusun. Kadindan ne cevap alacaksiniz bakin.
ya tuhaf olanda o bana karşı ilgili bir insan. dün koca bir demet gül alıp geldi eveEşinde var mı aldaticak potansiyel sana olan ilgisi nasıl
söylememek en doğrusukocanada deme birşey. zaten kadını aramışsın sürekli işkillenmişlerdir bile baksana cevap vermiyormuş artık.
o da doğru :)Bence bu işlemez kadın adamı arayip böyle bi mesaj geldi derse nolucak
ya tuhaf olanda o bana karşı ilgili bir insan. dün koca bir demet gül alıp geldi eve
o da doğru :)
e nasıl bulacağız bu kadın kim?
Her zaman alirmiydi yoksa son zamanlar mi böyle oldu mesela benim eşim almaz her zaman özel gün olmadıkça babamda annemi aldattiginda eve hep çiçekle gelirdi daha çok şüphelendim simdi
hiç anlamamki o programlardnEşinin face hesabına sızabilir misin? Yada teline casus yazılım yüklesen?
Anlayan var mı peki çevrende? Aslında para ile de yaptırabilirsin belki.hiç anlamamki o programlardn
özel gün dışında hiç almadı ama. nişanlıyken bile almazdı. eşim şimdi mesaj atmış akşama hazırlan kız kulesinde yemege gidiyoruz diye. noluyor yaaaa
Eşin eğer o kadınla konuşmak için bir hat aldıysa muhtemelen ikisinden başka o numaranın varlığını bilen yoktur. Senin araman ve arkasından gelen aramalar onlarda "ya ben yakalandım ya sen" hissini oluşturmuş olabilir. Sakin ol derin nefes al. Eğer kendi numaranla kadını aradıysan kocana bu numara beni arıyor dediyse olay açığa çıkmış demektir. Kendi numaran ile aramadıysan pusuya yat bekle bakalım, şimdi dikkatlisin ya bi dolu şey çıkar önüne. Olmadı takip edersin. (Umarım bunlar bizim ve senin kuruntularındır)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?