Sır Perdesi

bence deneme bunu
uyandırmış olursun kocanı
yeni hat al
o aldıgın hattan eşin adına mesaj at
canım bu yeni numaram falan de
eşinin adını ver
bakalım kadının tepkısı ne olucak

Bence bu işlemez kadın adamı arayip böyle bi mesaj geldi derse nolucak

ya tuhaf olanda o bana karşı ilgili bir insan. dün koca bir demet gül alıp geldi eve

Her zaman alirmiydi yoksa son zamanlar mi böyle oldu mesela benim eşim almaz her zaman özel gün olmadıkça babamda annemi aldattiginda eve hep çiçekle gelirdi daha çok şüphelendim simdi

Her zaman alirmiydi yoksa son zamanlar mi böyle oldu mesela benim eşim almaz her zaman özel gün olmadıkça babamda annemi aldattiginda eve hep çiçekle gelirdi daha çok şüphelendim simdi

özel gün dışında hiç almadı ama. nişanlıyken bile almazdı. eşim şimdi mesaj atmış akşama hazırlan kız kulesinde yemege gidiyoruz diye. noluyor yaaaa

Eşin eğer o kadınla konuşmak için bir hat aldıysa muhtemelen ikisinden başka o numaranın varlığını bilen yoktur. Senin araman ve arkasından gelen aramalar onlarda "ya ben yakalandım ya sen" hissini oluşturmuş olabilir. Sakin ol derin nefes al. Eğer kendi numaranla kadını aradıysan kocana bu numara beni arıyor dediyse olay açığa çıkmış demektir. Kendi numaran ile aramadıysan pusuya yat bekle bakalım, şimdi dikkatlisin ya bi dolu şey çıkar önüne. Olmadı takip edersin. (Umarım bunlar bizim ve senin kuruntularındır)

özel gün dışında hiç almadı ama. nişanlıyken bile almazdı. eşim şimdi mesaj atmış akşama hazırlan kız kulesinde yemege gidiyoruz diye. noluyor yaaaa

Bilemedim yani Pek te normal değil bence kendini ilgili gösterip öyle bişey yapmaz düşüncesi asilamaya çalışıyor olabilir

ben gizli numaradan ve ankesorluden aradım. ya baksana akşam yemege gidiyoruz diyor birde bana. inşallah ben kkuruntu yapmışımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…