SIR..

hayır konu saklansın demiyorum ama bunu anlatmak konu sahibine düşmez. bir arkadaş yazmış belki çcuk kıza en başında anlattı ve kız bunu kabul etti konu sahibi bunu bilemez çünkü AİLEDEN DEĞİL. bu sebeple ona sadece susmak düşer....

kime düşer hanfendi .Tutanak tutan polisler ya da sorgulayan hakim mi yeni nişanlısını arayıp söyleyecek.Kendileri de gizlediklerine göre kime düşer ?

Bi sekilde soyle mutlaka. Yazik gunah ya nasl insanlar var. Bu tur adamlar masum insanlardan uzak dursun! Ne sucu var o kizin. Ve sen de bunu biliyosun, yarın bigun o kizin hayatinin mahvolmasi buyuk olasilik. Vicdanin varsa hemen bi sekilde soylemelisin

yaş kaç .Makineliye bağladım yanlız motorum soğumadı daha .
Yaş kaç
yaş kaç
yaş kaç

Sinir ediyo insanı ya ''yaşın kaç canım'' hayır ona kaç lazımsa ben bulup vericem en sonunda da ne yapacak çok merak ediyorum ...Bundan sonra o sordu mu sana kaç lazım dicem
tam bir konuya konsantre oluyorum kaptırmış gidiyorum, bu yaş kaç canım'ı gördüğüm anda kopuyorum orada bir de her konuda yaş kaç geyiği yapasım geliyor bilinçaltıma girdi Z zipzip yakında ban yerim bu yüzden

Kız evinin bildiğini sanmıyorum bilse calkalanir ortalık,çünkü akrabam,dayımın oglu oglan:-(

kime düşer hanfendi .Tutanak tutan polisler ya da sorgulayan hakim mi yeni nişanlısını arayıp söyleyecek.Kendileri de gizlediklerine göre kime düşer ?
agresif şekilde okursanız ve yazarsanız ne yazdığınızdan nede okuduğunuzdan birşey anlamazsınız şu anda olduğu gibi. ailenin kıza söylemediğine dair konu sahibinin elinde kanıt varmı acaba? konu sahibi haricinde aileye düşer hanımefendi....

bir şekilde bildirmen gerekiyor gizli bi hesap bi mektup fln ...
ama çok dıkkatlı ol ..
kız kardesinin böyle bi evlilk ypmasını ıstemezdn değil mi ..

belki durum kızın söylediği gibi değildir, belki kız isteyerek kızlık da gitmesin diye bu yolu seçmiştir.sonra zorla oldu demiştir.fotolar felan varmış.kızın doğru söylediği ne malum.bence karışmayın

kırmızıyla yazdığım yerlerden başlamak istiyorum. bu durumu kızın ailesi de biliyorsa ne olursa olsun bu konuyu kapamazlar namusumuzu temizleyin derler. kızın şikayeti doğrultusunda çocuk nezarete atılıyor ne olursa olsun bu siciline işlemiştir. ve ne olursa olsun taraflar şikayetinden vazgeçseler bile kamu davası sürer. kızın erkeklerle samimi fotoları yüzünden de nişan bozulmuş o zaman bu fotolar normal erkeklerle sarılma fotolarından çok daha uygunsuz fotolarmış ki nişan atılıp ailede kimseye bişey diyememiş. sizin insani yönünüz ağır basmış oğlanın şimdiki nişanlısına söylemek istiyorsunuz. ama şöyle bişey var bu olayı gözünüzle görmediniz bu olayı 3. şahıs (abiniz) tarafından öğrendiniz. ve kendiniz dediniz çocuğu görseniz böyle bişey asla yapmaz dersiniz diye. bu olayın bence iç yüzü çok farklı önce siz iyice öğrenin sonra konusulacak bişey varsa zaten vicdanınız rahat bırakmaz konusursunuz. ama şimdi bilemezsiniz belki de böyle bişey yok belki kuzeniniz oluyor sanırım masum nişanı bozmalarına sebep olurda ilerde olayı daha detaylı öğrenince pişman olup daha cok vicdan azabı çekebilirsiniz. karar sizin.

Yanlış biliyorsam hukukçu arkadaşlar düzeltsin. Benim bildiğim taciz vetecavüzde kadının beyanı esastır. Yani bir kadın bu adam bana tecavüz etti derse adam tutuklanır ve mahkemeye çıkartılır. Şimdi ben kalkıp polise gitsem karşı komşum bana tecavüz etti desem adam tutuklanır ve mahkemeye çıkartılır. Bir de güzel senaryo yazarsam muhtemelen hüküm giyer.

Ben ilk kızın tecavüze uğradığına inanmıyorum açıkçası. Hem ailenin tutumu hem ortaya çıkan fotoğraflar sağlam ayakkabı olmadığını gösteriyor. Hanginizin ailesi tecavüzcüsüyle nişanlar kızını? Muhtemelen isteyerek birlikte oldu ve bekaret bozulmasın diye farklı yollar denediler. Bunlardan milyonlarca var ülkemizde malesef. Sonra adam ayrılmak isteyince bana tecavüz etti diye çıktı ortaya kız. Bu durumda doğal olarak çocuk tutuklandı.

O kızla anal ilişki yaşadı diye evliliğinde de bunu isteyecek gibi bir durum söz konusu değil bence. Ülkemizde cinsellik tabu olduğu için bu yoldan giden gençlerin sayısı azımsanamayacak derecede. Evlenene kadar bu şekilde yalşıyorlar cinselliklerini.

O yüzden diyorum ki, konu sahibi işin iç yüzünü bilmiyor. Gözüyle görmedi, kulağıyla duymadı. Anlatılanlardan haberdar sadece. Ki anlatılanların ne kadar değişerek bire bin katarak aktarıldığını hepimiz biliyoruz. Ben bu vebali alamazdım üstüme.

kıza söylenmediği zaten belli durumdan .Not .Agresif değilim :) :)

çok guzel yazmışsınız hep olay 1 tokatla olmuş.kızın yalan söylediğini düşünüyorum.belki oğlan onu bırakmasın diye herkese duyurdu

siz kızın sarmaş dolaş fotolarını gördünüz mü ?Bu karşı tarafın kendini temize çıkarmak için yaptığı bir şey de olabilir kısacası herşey olabilir .Tek gerçek yeni nişanlısının bütün bu olup biteni bilmeye hakkı olduğu .

kıza söylenmediği zaten belli durumdan .Not .Agresif değilim :) :)
ben belli olan bir durum göremedim açıkçası. aile içerisinde olup biten herşeyi gazeteye ilan vererek duyurmak zorunda değil. konu sahibi kendi kendine hallenmiş o kadar....

Nişanlısı bilmeli bu durumu, açıklamayı yapsın akrabanız muhakemesini nişanlısı yapmalı.

tokat atınca şikayet ediliyorsa adam için tecavüzcü diyemeyiz ki...
kız tokattan rahatsız... yaşadığı cinsel birleşmede sıkıntı yok...
ama sadece tokatla bir yere varamayacağı için işin içine cinselliği de katıyor...
böylesi şikayet daha etkili sonuçlar doğurur sonuçta..
ve doğurmuş da adam nişanlanmak zorunda kalmış..

ilişki iki kişi arasında yaşanıyor... o sırada oğlan ne için tokat attı?
tokadın fantezi için atıldığına bile inanacağım ama bu kıza nedense inanasım gelmedi...

pek çok kız ayrılırken sevgilisinden hep zorla birlikte olduk, tehdit etti, tokat attı diyor... ben çok da inanamıyorum bu sözlere... her şeyi yapıyorlar.. işlerine gelmeyen bir noktada tutup zorla bana sahip oldu diyorlar... sanki tecavüze uğramış olmak çok mu iyi bir şey de hemen onun arkasına saklanıyorlar bilmem... ama nedense her şeyi yap et sonra bir yerden sonra tecavüz de... erkek de bu noktada mecbur kalıyor.. yapmadım diyemez yaptı... ama tecavüz başka şey işte..

kızın rahat bir kız olduğu belli..o yüzden bence çok da oğlan için tecavüzcü demeyin...
sevgililermiş bir şeyler yaşamışlar...yaşadıkları sırada bir tokat olayı yaşanmış ne sebeple olduğu şüpheli....
oğlanda bunun bedelini ailesine rezil olarak ödemiş diye düşünüyorum...

bir de şeyi merak ettim peki bu yeni nişanlı kız eski nişanlıyı hiç mi bilmiyor?
yani bir zamanlar nişanlandı, nişan atıldı vs.... bu ayrıntılardan hepten mi habersiz, yoksa sadece işin hangi sebepten bittiğini mi bilmiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…