SIR..

bence o kızın hiç tanımadıgı birine söyleyin sizin arkadasınız olabilir diğer tecavüz edilen kızın arkadasıymıs gibi kızla sosyal medyadan iletişime geçsin ve iyce arastır benim arkadasıma tecavüz etti gibi mesaj atsın sizle alakası oldugunu kimse bilmesin yada böyle bir kızı siz yaratın face adresi alıp kullanıyorsa tabi..mesaj attıktan sonra dondur hesabı..nolur o tertemiz kıza yazık

bence bunu söylemek sana düşmez..sustuğundan daha çok tepki alırsın..mecburum üç maymunu oynayacaksın..

Karakola yansımışsa ileride mutlaka ortaya çıkar
çocukları olacak büyüyecek babasının bu durumundan işe giremeyecek
böyle bir şey gizli kalmaz
dedikodu değil adam nezarete girmiş

mahkemelik olmuşlar sır mı olurmuş böyle, edebsizliği örtmeyi ne zamandan beri sır diye nitelendiriyoruz.
şahsen diyemiyorsanız bile bi şekilde haberi olmasını sağlayın mektup yazın farklı numaradan mesaj atın dikkatini çeksin ve araştırsın olayı buna rağmen evlenirse de evlensin. ama Allah aşkına empati yapın bu durumu sizden saklasalar ne hissedersiniz

İki kişinin bildiği sır değildir diye bir söz vardır bilmem bilirmisiniz. Maşallah bunu hem etraf hemde tüm forum öğrendi nasıl sır bu böyle

Anlayamadim:-(

Keske konu direk size anlatilmis olsaydi. Şimdi bir de abiniz zan altinda kalacak. Bence abinizin ne dedigi de onemli yani o hayir dedikce inatla soylerseniz bu sefer baska sorunlar da çıkacak gibi. Zaten direk size anlatilmis olsa kayitsiz sartsiz kendi isteginizle gider catir catir soylerdiniz kiza evleneceği adamın kim oldugunu. Ama iste...

Ama sanirim zaten cocugun ailesinden ogrenmisler konuyu. Yani eger oyleyse neden oğlumuz tecavuzcu diye yalan soylesin insanlar.

Bence seni ilgilendirmiyor.kusura bakma ama bi sanami dert oldu bukadar ? Emin ol sen soylersen bu isin kotusude sen olursun

Olayın nasıl geliştiğini bilmiyorsunuz, o iki kişi arasında neler yaşandığını da bilmiyorsunuz. Bu yüzden adamı yargılayamayız diye düşünüyorum. Adam normalde iyi ve düzgün biri olup karşı tarafın düzmece planına düşmüş, hatta iftira atılmış bile olabilir.Şu an her şeyden pişman ve tövbeli olabilir ve düzelmek mutlu olmak için tek şansı bu evlilik olabilir. Bu sebepten ben olsam karışmazdım. Çünkü bu durum öğrenilirse adam haksızlığa bile uğramış olsa kendini aklayamaz ve bundan sonra gerçekten iflah olmayabilir. Ya da bu durumu bilerek evlenirler ama akıllarından çıkaramadıkları için hep mutsuz olabilirler. İyi bir şey yapmak isterken kötü, çok kötü bir şeye de sebep olunabilir.

sırrını söyleme dostuna,dostun söyler dostuna.
okuduğum bir kitapta derki;
'kullarımın en hayırlısı ayıp örtendir.
ben mutlak bağışlayıcı ve herşeyden haberdar olanım.'

biri size gelip beyefendiyle alakalı birsey danısırsa istemsizce cevap verin ve bu vebale girmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…