aynen. katılıyorum. ben söylerdim. tecavüz bu. isteyerek beraberlik değil. suçun niteliği berbat zaten. zorla tecavüz ve arkadan ilişki. 18 yaşında bir genç kızın bilerek hayatını kararmasına izin vermek yada vermemek olay.bu bir bayanın daha önce başkasıyla cinsel ilişkiye girip de bir adamın kendisiyle evlenmeyeceğini düşünmesiyle kesinlikle aynı değil. zaten bu bayanın bu sapık tecavüzcüyle evlenmemesi gerekiyor. sizin fikrinize göre konu saklansın gizlensin, masum kızlar da bu sapıkla evlensinler öyle mi. amaç zaten bunu engellemek.
ayy buda baydı her yerdee ama yaaKac yasinda bu igrenc adam?
Hemen konuya girmek istiyorum. Ben bir sır biliyorum,yakın bi akrabamizin oğlunun sırrı;bu genç suan nişanlı,iki tarafta birbirlerini çok sevip sayıyor kız temiz aile kızı tabiri caizse,bu sırrı bu gencin annesi babası üç kardeşi abim ve karşı taraf biliyor,bahsettiğim genç offf söylemesi çok zor ama bi kıza tokat atarak zorla ters iliskide bulunuyor,kız şikayet ediyor oğlanı nezarete atıp nöbetçi mahkemeye çıkarıyorlar yada önce mahkeme sonra nezaret tam bilemiyorum, erkeğin ailesi kızın ailesiyle ikna yollarına giriyor şikayetçi olmasın diye nisan yapıyorlar mahkeme üç ay erteleniyor,altı ay nişanlı kalıyorlar fakat yakın akraba olmasına rağmen abimden başka kimse bilmiyor,sonra kızın başka erkeklerle samimi fotoğraf larını buluyorlar kız evine gösterip nişanı bozuyorlar!bi süre sonra bu erkek temiz görgülü yani iyi bir ailenin kızıyla nisanlaniyor kız tarafı uzaktan akraba ,akrabalarda temiz olduğundan hiç araştırmaya girmeden anlisanli nisan oluyor,herkes herşey tam yolunda,erkeğin anne babası hacda haftaya gelecekler,amaaa ben çok zor durumdayim.
Bana göre ne olursa olsun ,bu bi şekilde kız tarafina bildirilmeli,yazık kız tarafı hiç birşey bilmiyor,ilerde bi sorun olsa bilipte susan Allah ından bulsun deyip beddua etse haklı!!ama ilerde belkide kusursuz bi evlilikleri olacak bi ihtimal!Abimse bunu akrabalardan bir ben biliyorum sana sır olarak soyledim vebali büyük bir nevi yuva yikacaksin diyor ,nisandan önce gelip te sormadı kimse diyor sorsalardi su şahıs nasıl diye tamam ama şimdi olmaz asla asla diyor,inanin midem bulanıyor elimtitriyor,yazım imla hatalarimi affedin lütfen, eşim içerde o yanıma gelmeden alelacele yazdım , sizce nasıl davranmaliyim??:-(( abim de haklı kendince bende haklıyım kendimce:-(
kesinlikle böyle bir adamla evlenmek istemezdim ancak herkesin ikinci bir şansı vardır diye düşünüyorum. çocuk pişman mı ilişkisine sahip çıkıyor mu nişanlısını gerçekten seviyor mu ? eğer bu soruların cevabı evetse yine de yaşananların çirkinliğini kabul etmiyorum ancak abinizi kendinizi ve belki de gerçekten temiz bir sayfa açmış olan yakınınızı düşünün diyorum. kız zaten neden nişanı attığını araştırır. eski sevgilisininde ailesi falan biliyormuş çokta sır sayılmaz. ben söylememenizden yanayım ama aynı şey benim başıma gelseydi ne yaprdım ??? çok zor Allah yardımcınız olsun.
Neyin ikincu sansi hanimefendi ?
Tecavuze ugrayan genc kiz siz olsaydiniz , tecavuzcunuzun ikinci sansa sahip olmasini ister miydiniz ? Sizin hayatiniz, psikolojiniz kararsin, adam gitsin temiizzzzzzzz bir sayfa acsin oyle mi? Razi gelir miydiniz , gitsin "temiz bir sayfa" acsin , der miydiniz ?
Anne biliyor, baba biliyor, kimse bir sey yapmiyor, belki para verip susturdular sonucta bir genc kizin hayati karariyor. Ikincisinin de mi hayati kararsin?
Temiz sayfa vs vs yazanlara topluca cevabim SUC ISLEMIS HELE DE TECAVUZ GIBI YUZ KIZARTICI SUC ISLEMIS INSANLARIN TEMIZ SAYFAYA HAKLARI YOKTUR. OLMALARI GEREKEN YER HAPISTIR. TEMIZ SAYFAYA HAKKI OLAN INSANLAR MAGDURLARDIR. ERKEK DIYE SUC ISLEMEKTE KIMSE OZGUR DEGILDIR, HICBIR KZIIN HAYATI ERKEGIN ELININ KIRI DEGIL.
Konu sahibesi tekrar yaziyorum sizin icin, sucu bile bile bir s0ey yapmamak, susmak da suca ortak olmaktir. Alin bir fake mail hesabi, facbook vs yazin anlatin bu vebalin altina grmeyin.
Kac yasinda bu igrenc adam?
simdi soyle bisey var. bu adamin yaptigi igrenc birsey. Ancak pismansa, tovbesini etmisse. Ona da uygun yasiyorsa artik, gunahini karsi tarafa anlatmak mecburiyetinde degil. Herkes gunah isler gizli ya da alenen insallah bu adam degismistir. Ve karisina duzgun davranir. Cunku ayni seyi kendi esinden de bekleyebilir. Onu da zorlayabilir bnim korkum bu. siz karismayin. Haklarina hayirlisini dileyin.Hemen konuya girmek istiyorum. Ben bir sır biliyorum,yakın bi akrabamizin oğlunun sırrı;bu genç suan nişanlı,iki tarafta birbirlerini çok sevip sayıyor kız temiz aile kızı tabiri caizse,bu sırrı bu gencin annesi babası üç kardeşi abim ve karşı taraf biliyor,bahsettiğim genç offf söylemesi çok zor ama bi kıza tokat atarak zorla ters iliskide bulunuyor,kız şikayet ediyor oğlanı nezarete atıp nöbetçi mahkemeye çıkarıyorlar yada önce mahkeme sonra nezaret tam bilemiyorum, erkeğin ailesi kızın ailesiyle ikna yollarına giriyor şikayetçi olmasın diye nisan yapıyorlar mahkeme üç ay erteleniyor,altı ay nişanlı kalıyorlar fakat yakın akraba olmasına rağmen abimden başka kimse bilmiyor,sonra kızın başka erkeklerle samimi fotoğraf larını buluyorlar kız evine gösterip nişanı bozuyorlar!bi süre sonra bu erkek temiz görgülü yani iyi bir ailenin kızıyla nisanlaniyor kız tarafı uzaktan akraba ,akrabalarda temiz olduğundan hiç araştırmaya girmeden anlisanli nisan oluyor,herkes herşey tam yolunda,erkeğin anne babası hacda haftaya gelecekler,amaaa ben çok zor durumdayim.
Bana göre ne olursa olsun ,bu bi şekilde kız tarafina bildirilmeli,yazık kız tarafı hiç birşey bilmiyor,ilerde bi sorun olsa bilipte susan Allah ından bulsun deyip beddua etse haklı!!ama ilerde belkide kusursuz bi evlilikleri olacak bi ihtimal!Abimse bunu akrabalardan bir ben biliyorum sana sır olarak soyledim vebali büyük bir nevi yuva yikacaksin diyor ,nisandan önce gelip te sormadı kimse diyor sorsalardi su şahıs nasıl diye tamam ama şimdi olmaz asla asla diyor,inanin midem bulanıyor elimtitriyor,yazım imla hatalarimi affedin lütfen, eşim içerde o yanıma gelmeden alelacele yazdım , sizce nasıl davranmaliyim??:-(( abim de haklı kendince bende haklıyım kendimce:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?