SIR..

E
Evet nisan döneminde bulmuşlar, tokat ta;tövbe yarabbim önceden öpüp koklasmislar zaten yine o anlardan birinde oldu sanırım,abim e ne nasıl demekten şaşkınlıktan detayını sormadım,soramamda utanirim

diyelimki ilk kızında rızasıyla oldu ama bu pis adam evlendiğinde karısıylada sapık ilişkiler içine girmek isteyecek boşanma ihtimal dahilinde ama bu nasıl söylenir ki

peki canım ya söyledikleri gerçekse..
o zaman bir kızın hayatını karartmış olmayacak mı?
bunun vebalini nasıl verecek..

diyelimki ilk kızında rızasıyla oldu ama bu pis adam evlendiğinde karısıylada sapık ilişkiler içine girmek isteyecek boşanma ihtimal dahilinde ama bu nasıl söylenir ki
birde kız redederse tecavüz ederek karım nasılsa diyerek amacına ulaşacak. kimse kusura bakmasında bir kızın bunu yaşayabileceğini bilerek susmak vicdana sığmaz

bu adam ilerde bunu o kiza da yapacak ve o kiz karakola bile gidemeyecrk.
ben olsam bilmek isterdim boyle birseyi. saklayana da hakkimi helal etmezdim.

Işte konum bu zaten,direk gidip soyleyemem,bu sadece abimin ve oğlanın üç kardeşinin anne babasının bildiği birşey,abim bunu bana zor durumda kaldığı için söylemek zorunda kaldı,şimdi abimin sırrı ni tutmamış olucam,sussam içim dolu,abim e dedim sen biregitimcisin dedim benim düşünce özgürlüğümü kisitlayamazsin dedim tamam haklısın dedi ama bunu ben sana güvendiğim ağzın sıkı olduğu için söyledim dedi

Ay bide bu adam egitimci mi?ay bana birseyler oluyor... Hayatim sen buna nasil abi diyorsun..senin kizin olunca ilerde onada bunu yapsinlar ister misin...abi dedigin bu sahis iftiraya ugradim kiz yalan soyledi demiyor ki ..agzini sıki tut diyor...

bu adam ilerde bunu o kiza da yapacak ve o kiz karakola bile gidemeyecrk.
ben olsam bilmek isterdim boyle birseyi. saklayana da hakkimi helal etmezdim.
gidebilir, evlilikte de tecavüz ve istemediği şeylere zorlamak suç kapsamında artık..

Ay bide bu adam egitimci mi?ay bana birseyler oluyor... Hayatim sen buna nasil abi diyorsun..senin kizin olunca ilerde onada bunu yapsinlar ister misin...abi dedigin bu sahis iftiraya ugradim kiz yalan soyledi demiyor ki ..agzini sıki tut diyor...
abi diye bahsettiği kişi konu sahibimizin kendi abisi canım. o iğrenç adam değil.

gidebilir, evlilikte de tecavüz ve istemediği şeylere zorlamak suç kapsamında artık..
suc kapsaminda olmasi her zorlananin gittigi manasina mi geliyor.
gitse bile ilk polis demeyecek mi kocandir affet bir daha yapmaz diye.
gerceklerden bahsedelim, yasalarda yazanlardan degil.

Tabi her kadın da zaten karakola başvuruyor haklısınız :) :) :)
Evlenmiş iş işten geçmiş karakola gidecekmiş aman ne güzel .

suc kapsaminda olmasi her zorlananin gittigi manasina mi geliyor.
gitse bile ilk polis demeyecek mi kocandir affet bir daha yapmaz diye.
gerceklerden bahsedelim, yasalarda yazanlardan degil.
Polis kocandir doverde severde diyor..gecenlerde bir rus kadin esinden dayak yedigini soyluyordu savciliga basvurmus.turk erkegi dover bu dogal demis savci...basina tv ye yansimisti olay..

Abi benim abim ya:-(karışmasın,abim bana hak veriyor ama oda diyor ki yeni nişanlı evi akraba olan yani arastirmadi diyor araştırıp sorsalardi derdim ima ederdim diyor ama bunu bana o oğlanın babası güvendiği için söyledi duyulursa benden bilinir tamam bilinsin ama bu bana guvenilerek verilmis bir sır diyor,benimle mezara gider diyor

sonuçta kendi iradesi dahilinde karakola gidebilir, böyle bir hakkı var. ve boşanma davası dahi açıp boşanabilir. ama bu kızcağızın evlenmeden iş bu raddeye gelmeden de gerçekleri bilmesi gerekir. buna hakkı var. yalnız konu sahibimizin elinde sadece abiden duyduğu kadarıyla bilgi var. eğer kanıtlı ispatlı olsaydı durum değişirdi hemen haber verilir kanıtlar da ortaya dökülürdü. şimdi bu durumda konu sahibinin fazla bir seçeneği kalmıyor gibi. en mantıklı olanı da fake hesaplardan mail msj vs. atılıp bu konunun gündeme getirilmesi ve sonrasında da kızın ailesinin konuyu araştırarak somut kanıtlara ulaşması olacak sanırım..

sizi ilgikendirmeyen bir durum bu onun vebali çocuğa ve ailesine olur. siz dış kapının mandalısınız sonuçta..

Pekii simdi hepinize soruyorum, sizce neyapmaliym?bir tarafta abim ve güveni sırrı!bir tarafta bu igrenclik!
Ben bu işi yapsam gizli bir sekilde arayıp soylesem,abim bana dicek mutlaka sen mi yaptın aradin diye,ben yok abi di cem yalan söylemek zorunda kalicam:-(bununla yetinmeyip abim yemin et sen mi aradın derse yalan yere yemin edersem hükmü nedir??Detay olarak aslında temiz bir kızı kurtarmış oluyorum belkide,yani iş bozulur bozulmaz zerre umrumda değil ben abim e karşı kendimi sorumlu hissediyorum:-(
Allah im tovbeeeeee yarabbim yalan yere yemin i bile cumlelerime yazmak zorunda kaldım çok zor durumdayim.

Ben böyle şeyler karşısında susamam.
Gerekirse gider bir ankesörlü telefondan arar kimliğimi söylemeden duyururum.
Nasılsa araştırırsa öğrenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…