• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıra bende 40kilo için diyet günlüğüm

Neden olmasın birlikten kuvvet doğar yazmak bana iyi geldi bu güne kadar yaptigim diyetler pazartesi başladı salı aksam üzeri bitti hep birşey yemiyorum ama alıyorum gibi geliyordu ama yazinca farkettim şok yaratiyor.bu sefer hirsliyim 4. Gün bitti 90 kiloyla basladim az once tartildim 87.5 cok mutluyum bence ben verebiliyorsam herkes verebilir yedigim herseyi yaziyorum sen de yaz hatta farkli şeyler bulursak paylasalim ♡
buarada tebrik ederim 4 gunde 2.5 kilo mukemmel bir rakam spor yapiyormusun

Bu arada benim de bir oglum var.okul yıllarinda 48 50 arası gidip geliyordum insanlar kilo al diye baski yapiyorlardi okul bitti işe başladım ayni zaman da kilo almayada evlendigimde 60 65 arasiysim sonrasi ne oldugunu bile anlamadan her sene yeni kilolar eklendi 82 kiloyla hamile kaldim 100 kilo olarak doguma gittim dogumdan 1ay sonra 86 kiloydum doğum sonrasi bildik hikaye ye bebek için ye derken geçen 2 yıl ben 90 kilo oldum. işin komik tarafi insan kilo aldığını farkediyor ama ciddiyeti kabullenemiyor benim hikayem bu şimdi filmi tersine cevirmeye kararliyim

buarada tebrik ederim 4 gunde 2.5 kilo mukemmel bir rakam spor yapiyormusun
Masllh ii gitmis. Devamini bekliyoruz canim.

Bu arada gerçekten çalışırken insan cok zorlanıyor daha cok kilo alma sebebim de oydu sabah kahvaltı etmezdim sonra gelsin ders aralarinda kekler puacalar sonra ogle arasinda ogle yemegi disardan aksam en erken 9-10 gibi yemek sonrasi facia iste ben bu yil calismama kararı aldim evde ders calisiyorum sinav için ben daha rahatim gerçi fazla rahatlik da iyi degil bu gün 7:30 da kalktım 2kayisi bir ceviz yedim bir bardak bu içtim hedefim 9 da kahvaltı yapmakti eşim bu gün tatil biraz daha uyu sanra kahvaltı yapariz dedi ama yalan oldu 12 .45 gibi uyandik öğle yemeği yalan oldu kahvaltı olarak 2 dilim ekmek arasi beyaz peynir ve maydanoz ve ogretmenin vazgecilmezi demleme cay

Bu arada gerçekten çalışırken insan cok zorlanıyor daha cok kilo alma sebebim de oydu sabah kahvaltı etmezdim sonra gelsin ders aralarinda kekler puacalar sonra ogle arasinda ogle yemegi disardan aksam en erken 9-10 gibi yemek sonrasi facia iste ben bu yil calismama kararı aldim evde ders calisiyorum sinav için ben daha rahatim gerçi fazla rahatlik da iyi degil bu gün 7:30 da kalktım 2kayisi bir ceviz yedim bir bardak bu içtim hedefim 9 da kahvaltı yapmakti eşim bu gün tatil biraz daha uyu sanra kahvaltı yapariz dedi ama yalan oldu 12 .45 gibi uyandik öğle yemeği yalan oldu kahvaltı olarak 2 dilim ekmek arasi beyaz peynir ve maydanoz ve ogretmenin vazgecilmezi demleme cay

sende mi öğretmensin
bende

sende mi öğretmensin
bende

arkadaşlar beni de aranıza alın ben de öğretmenim ve acilen 10 kilo vermem gerek burdan velilere sesleniyorum getirmeyin tatlıları börekleri hele arkadaşlarım odada 40 öğretmeniz hergün biri bişi getirio hepsi de kilo yapıcı sonra giyecek bişi bulama kazağın kısa gelir göbeğin çıkar öğrenciler süzer çok zor kilolu öğretmen olmak ama bunların hepsi bitecek çok hırs yaptım

arkadaşlar beni de aranıza alın ben de öğretmenim ve acilen 10 kilo vermem gerek burdan velilere sesleniyorum getirmeyin tatlıları börekleri hele arkadaşlarım odada 40 öğretmeniz hergün biri bişi getirio hepsi de kilo yapıcı sonra giyecek bişi bulama kazağın kısa gelir göbeğin çıkar öğrenciler süzer çok zor kilolu öğretmen olmak ama bunların hepsi bitecek çok hırs yaptım

merhaba hoşgeldinkaç kılosun boyun kaç

Hoş geldin ahhhhh çalıştığım günleri özledim

Es gecmemek lazım akşam yemeğinde 4 tane küçük hazır köfte 4 kaşık sade makarna ve bir kepçe domates çorbası bu arada hiç icmedigim kadar su içiyorum ve arada sallama diyet çay içiyorum annem birazdan kestane pişirecek ona dayanamam 4 tane için izin verdim kendime

Hoş geldin ahhhhh çalıştığım günleri özledim

çalışmak güzel en azındam öğünüme göre yiyorum dikkat ediyorum böylece zor yanı hep evden hazırlıyorum yiyeceklerimi ama çok mutluyum böylece zayıflıcam ve gerisini siz tamamlayın kızlar zayıflayınca neler yapalım

Zayıflayinca ilk iş gardırop yenilemek olacak birde Zayıflayinca giyerim diye aldiklarim var tabi beni bekliyorlar ♥

önce bazanın altındakileri çıkartıcm hepsini giycem çıkarıcam ta ki yorulana kadar

Evet tek ben değilmişim bazanin altinda bir dükkan açacak kadar kıyafet var bir de zayiflayinca giyerim diye alip etiketlerini bile kopartmadiklarim sakin eşim duymasin ;-)

Bu arada vermem gereken 40 kilom var ilk haftadaki hedefim 4 kilo sonra haftada 3 kilo biraz zor olacak ama artık bıktım bu halimden değer zorluğa .bu haftanin 2, 5 gitti geriye1, 5 kaldi inş hafta bitene onunlada vedalasirim gece oğlum uyuyunca bisiklete binmem lazim

benimde icine girmem gereken yeni aldigim bir mantom var 42 beden eylulde almistim o zaman 74 kiloydum simdi sikiyor ya
boylarimiz hepimizinde ayniymis
bugum 3 saat utu yaptim utulenecekler birikmisti aksam 7. gibide salata yedim
oglen 6 k sebze yemegi 4 kasik bulgur pilavi yedim
meyveyi cok kacirdim suyu da cok icemedim
sizde durum nasil

Back
X