• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıra bende 40kilo için diyet günlüğüm

Hepimize uyacak bir gun belirleyelim ilk kilomuzu, hafta başındaki kilomuzu, o günkü kilomuzu yazalim böylece haftalik kontrolumuzu yapalım hem belki daha çok hirslaniriz size hangi gun uyar yanliz diyete baslayali en az bir hafta olsun

pazartesi sabah ve cuma sabah olsun 2 defa boylece 4 gunde ve 3 gunde degisimi goruruz ne dersiniz

pazartesi sabah ve cuma sabah olsun 2 defa boylece 4 gunde ve 3 gunde degisimi goruruz ne dersiniz

çok mantıklı ama ben diyetisyene gidiyorum ve 15 günde 1 tartılıyorum o da salı günü oluyo bence siz tartılın ben 15 günde bi yazarım 2 haftalık yorumlarız beni zaten bendeki hırsla ben bozmam diyeti çok pis gaza geldim de

Yavvvvvv benim misafilerim geldi akşam yemeği yalan oldu kek vs birşeyler yapmıştım dayanamadım iki ince dilim kek yedim geri kalanini da oldugu gibi verdim evde kalirsa yerim diye kendime gıcık oldum bu kadar sabret sonra otur kek ye neyse yarin devam bisikleti de iki kati kadar yaparim artik iki üç gün ancak yarin ekmek cezasi verdim kendime ekmek yok

Merhabalar bayanlar nerelerdesiniz bu gün benim 7. Günüm yarın sabah tartilacagim ama cumaya kadar size soylemeyecegim :-D bu sabah dünkü kekler yuzunden kendime ceza verdim kalkip bir bardak su ictim geri yattım öğle yemeğiyle birleştirdim kahvaltıyi 50 gr lavas ekmek biraz peynir 5 tane siyah zeytin yedim. Sonra da mis gibi sade Türk Kahvesi içtim.bu arada Türk Kahvesi tok tutuyor

merhaba bugun pek ugrayamadim okuldayim nobetciyim de
cok iyi gidiyorsun bence eminm rahat 2 kilo verirsin dengelemek icinde ceza iyi bir yontem

merhaba bugun pek ugrayamadim okuldayim nobetciyim de
cok iyi gidiyorsun bence eminm rahat 2 kilo verirsin dengelemek icinde ceza iyi bir yontem

Sağol başka türlü tutamam kendimi diye korkuyorum nöbet mesleğimin en sevmediğim kısmı ozelliklede hafta sonuna denk geldiğinde cekilmiyordu yaklaşık 10-12 saat derse gir birde nöbetçi ol küfür gibiydi

meslegin en sinir bozucu tarafi hakikaten ama benim 4 saat dersim var bos gune yani ama o da kotu oluyo bosu bosuna bekliyorum

İyi akşamlar benim akşam yemeğim 4yemek kaşığı domates çorbası 5-6 yemek kaşığı kabak çitmesi 4 tatlı kaşığı süzme yoğurt 1dilim sarı bugday ekmeği yedim ilerleyen saatlerde bir maden suyu ve 2 kayısı 5 fındık hakkım saklı duruyor daha cazip bir şey denk gelirse yazarım

Yarın benim büyük günüm bir hafta dolmuş oluyor tartilirim sabah ama cuma ilk ve son kilomu yazarım birde pazartesiydi sizde durum nasıl gidiyor kendini hafiflemis hisseden var mi ben moral olarak da daha iyi durumdayım kendimi tatli yemeden duramayacak kadar zayif goruyordum ama öyle değil mis deli gibi zevk aliyorum diyetten cildirdim galiba

Mutluyum Mutluyum Mutluyum tartildim cumaya kadar bakalım ne kadari daha gidecek 8. Gün kahvaltıda 2 dilim ekmek biraz peynir yarım domates 5 tane siyah Zeytin

ne guzel senin adina sevindim 90 kilo ile basladin dimi simdi kacsin merak ettim
bende tartiya cikiyorum hicbir gelisme yok birturlu adapte olamiyorum ama birakmak yok ergec olacak insallah biraz kilo versem isim daha kolaylasacak inaniyorum

ne guzel senin adina sevindim 90 kilo ile basladin dimi simdi kacsin merak ettim
bende tartiya cikiyorum hicbir gelisme yok birturlu adapte olamiyorum ama birakmak yok ergec olacak insallah biraz kilo versem isim daha kolaylasacak inaniyorum
Moralini bozma aynen devam bir yerde kırılır vücut direncin evet 90 kikoluk bir devim ;-) bu sabah 86.2 yi gördüm şimdi ki hedefim 80 bu ilk hamile kaldığım kilom bakalım ne zaman tartida göreceğim o zaman eski kıyafetlerimin bir kısmını giyebilecegim simdikilerden kurtulacagim kendimi böyle gaza getiriyorum

Akşam menüm itiraf ediyorum biraz fazla kaçırdım 5 tane dana köftesi hazır ama 3-4 olmalıydı birde bir tane havuc bir tane biber bir tane domatesi rendeledim soteledim birazda karabiber ve tuz ekledim aslinda onunda yarisini yemeliydim 32 gr ekmek yedim ekmek hiç olmamaliydi yapcak bişi yok öğle yemek yememistim gözüm döndü artik 5 i biryerde sallama çayını alacağım elime

Back
X