Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yediklerimi yazmadan gitmeyeyim klasik iki yumurta ve iki kibrit kutusu kadar peynir yağsız olanlardan iki kupa da çay içtim artık kalkıp hazırlık yapmam lazım
Oglusuma hamile kaldigimi ogrendigim hafta bir pantalon almistim bir kac kez giydim sonra bir daha giyemedim bu gün denedim hafif bol bile sonunda doğumdan önceki halime döndüm sonra gaza geldim sirf hirs yapayim diye bir gomlek almistim M beden icine giremiyordum dugmeler kapanmiyordu simdi kapaniyor tabiki duzgun durmasi icin dahakilo vermem lazim ama bu bile mutlu etti beni simdi hedef verdigim kiloyu 10 a tamamlamak aslinda 27 sinde 80 olmam lazimdi bakalim olacakmi olmazsada en yakin zamanda 80 olacağımı biliyorum ☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆
Canm benim ya ınan kendim vermiş kadar sevindim Allah yardımcın olsun...
Sağolun ama benim icin çok zor sut zaten hayatimda yok nefret ediyorum onceden yaptigim dibi yediklerime dikkat ederek vermek istiyorum en azindan iki ayda yaklasik 9 kilo vermistim benim sorunum cok fazla cikolata tatli abur cubur tuketmek o sorunu cozersem guzel olacak hepimize bol şanslarArkadaslar merhaba yıllardır bişe duydugumda ilk bu forumdan bakıyorum dogru mu diye.benımde yıllardır 3 5 kilo ala ala 109 kilo olmusum boyum 163 yasım23 .artık evden bile cıkmıyorum kılolarım yuzunden ya alısverıs yapmaktan nefret ediyorum .bıseye ıhtıyacım oldugunda annem gidip alıyor .nerdeyse herseyı denedım ama sonuc alamayınca hemen vazgectım pek sabırlı bır ınsan olduugm solenemz.nese konuya geleyım .ben bı hafta once despack kullanmaya basladım ama ne demilerse yaptım.ve kılo kaybımın nerden oldugunu anlamak ıcın vucut analızlı tartı aldım ve sonunda 4 kilo yag verdim.su an 106 kiloyum e bı kılo ne oldu dersenız o da su olarak aldım yanı 4 kılo yag verıp bı kılo su aldım.şimdiye kadar hıc yazmadım cunku hıc sonuc almadım .bazılarınız yuh dıyecek ama 4 saat spor yaptıgım da oldu .tabı sınav donemı gırınce sporu bıraktım daha fazlasını aldım bu hep bole devam ettı.sıze ne yaptıgımı yazacagım .sabahları domates salatalık havuc bıber bı tatlı kasıgı petek bal bı yumurta 4 5 zeytın cok az beyaz peynır ve bı dılım kepek ekmegı yedım sabah 9 da.ve her sabah buyuk bı bardak sarımsak cayı ıctım tabı kahvaltıdan once ıcılse daha ıyı olur ama sıcak ıcemıyorum o yuzden kahvaltıdan sonra ıctım .5 saat sonra saat ıkı de 300 ml süt ile dez pack içtim.5 saat sonra yıne ıctım.ve gunde 3-3.5 litre su içtim içtigim suya hep limon damlattım .eger gun ıcınde cok acıkırsam salatalık havuc falan yedım ama ben acıkmadım zaten cok yemek yıyen bırı deılım.bunun dısında spor yapmayı hep dusundum ama ne yazıkkı hıc yapamadım ınsallah yapcam ilerleyen gunlerde.sizinle paylasmak ıstedım.ama dediğim gıbı yemegi seven bırysenız bunu yapmayın dayanamazsınız ben cok yemek yıyen bırı deılım hormonal sıkıntılarım var 4 aydır adet de olamıyorum ustelık.dez packın tadına gelınce eger sut sevıyorsanız cok rahatlıkla severek ıcebılırsınız .sormak ıstedıgınız bıse varsa yanıtlarım..insallah herke ıstedıgı kıloya kavusur![]()
Arkadaslar merhaba yıllardır bişe duydugumda ilk bu forumdan bakıyorum dogru mu diye.benımde yıllardır 3 5 kilo ala ala 109 kilo olmusum boyum 163 yasım23 .artık evden bile cıkmıyorum kılolarım yuzunden ya alısverıs yapmaktan nefret ediyorum .bıseye ıhtıyacım oldugunda annem gidip alıyor .nerdeyse herseyı denedım ama sonuc alamayınca hemen vazgectım pek sabırlı bır ınsan olduugm solenemz.nese konuya geleyım .ben bı hafta once despack kullanmaya basladım ama ne demilerse yaptım.ve kılo kaybımın nerden oldugunu anlamak ıcın vucut analızlı tartı aldım ve sonunda 4 kilo yag verdim.su an 106 kiloyum e bı kılo ne oldu dersenız o da su olarak aldım yanı 4 kılo yag verıp bı kılo su aldım.şimdiye kadar hıc yazmadım cunku hıc sonuc almadım .bazılarınız yuh dıyecek ama 4 saat spor yaptıgım da oldu .tabı sınav donemı gırınce sporu bıraktım daha fazlasını aldım bu hep bole devam ettı.sıze ne yaptıgımı yazacagım .sabahları domates salatalık havuc bıber bı tatlı kasıgı petek bal bı yumurta 4 5 zeytın cok az beyaz peynır ve bı dılım kepek ekmegı yedım sabah 9 da.ve her sabah buyuk bı bardak sarımsak cayı ıctım tabı kahvaltıdan once ıcılse daha ıyı olur ama sıcak ıcemıyorum o yuzden kahvaltıdan sonra ıctım .5 saat sonra saat ıkı de 300 ml süt ile dez pack içtim.5 saat sonra yıne ıctım.ve gunde 3-3.5 litre su içtim içtigim suya hep limon damlattım .eger gun ıcınde cok acıkırsam salatalık havuc falan yedım ama ben acıkmadım zaten cok yemek yıyen bırı deılım.bunun dısında spor yapmayı hep dusundum ama ne yazıkkı hıc yapamadım ınsallah yapcam ilerleyen gunlerde.sizinle paylasmak ıstedım.ama dediğim gıbı yemegi seven bırysenız bunu yapmayın dayanamazsınız ben cok yemek yıyen bırı deılım hormonal sıkıntılarım var 4 aydır adet de olamıyorum ustelık.dez packın tadına gelınce eger sut sevıyorsanız cok rahatlıkla severek ıcebılırsınız .sormak ıstedıgınız bıse varsa yanıtlarım..insallah herke ıstedıgı kıloya kavusur![]()
Canim onecelikle gecmis olsun..
Bende son zamanlarda adet olamadim .Bu kiloya tesir ediyomu?
Cok sevindim esra basladigina. Yazaca verelim su kilolari artik.bende bugun basliyorum canim.Uzun bir aradan sonra tekrar geldim bu arada diyet yalan oldu bir takim terslikler aksakliklar derken bir baktim tum duzenim bozulmus verdigim kilolari da tekrar aldim şu an 86,5 kiloyum ama bu gün tekrar basladim inş bu sefer olacak
Adet olunca gidip test yaptircam .aslinda soyle bi sorun var bu hormonal durum kilo aldiryo kilo alinca daha cok bozukluk olyo yani bi cesit kisir dongu .ben hormon tedavisi gordum ondan sonra kilo aldim bi turlu veremedim .gercekten bisey deneyip memnun kaldiginiz bise varsa bana da soleyin .erkek arkadasim var nisan falan dusunyo ama ben durumumdan dolayi reddediyorum surekli .kilosu olanlar beni anlar .bide ben 106 kiloyum ama disardan 80 gorunuyorum en fazla.cunku cok fazla spor yaptim ondan ole .o yuzden herkes dusuncemi sacma buluyo bes on kilo versen yeter diyo ama benim en az 40 vermem gerekiyo.Aslinda olabilirde ama kisiye gore değişebilir fazla kiloda adet duzenini etkileyebiliyormus ben yeni bir suru tahlil yaptirdim temiz çıktı diyet öncesi istersen bir dahiliyeciye görün belki kilonun baska tetikleyenleri vardir