Ins canim güzel bir gündü basarimin devamini bekliyorum he he he Yanliz olmaz ama birlikte tek olunca sıkıcı oluyor
Inş hep beraber basaracaz fit olcez yaza kadar....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins canim güzel bir gündü basarimin devamini bekliyorum he he he Yanliz olmaz ama birlikte tek olunca sıkıcı oluyor
Inş hep beraber basaracaz fit olcez yaza kadar....
Esracigim diyet nasil gidiyor. Ben verdim diye simardim. 2 gun bosladim almaya basladim. 2kilo aldim. 1 ini verdim hemen. Vermem lazim ama. Mecburum(
çok moralım bozuldu bir aydır yerimde sayıyorum ilk ay çok vermesemde altı kilodan fazla gitmişti düzenli bir inş olmayınca insan hevesini de kaybediyor ama kilo vermek zorundayım dukan testi yaptım daha çok moralım bozuldu yaklaşık 400 günlük bir diyet öngörüyor üstelik bu sürenin sonunda 61 kilo filan oluyormusum hani bu dukan hızlı verdiriyordu ben yaza kurtulurum diye düşünüyordum anlaşılan saçmalamışım
Canim sen 90 la baslamistin. Aman ha. Dikkat et geri alma. Senle ayni durumdayiz. Bende 1 hafta veriyom. 1 hafta aliyorum. Nolacak bu halimiz. Subat basi 80 olurum diye hayal ediyordum. Simdi 84 83 e raziyim. Hatta 85 olabilir miyim? Neyse panik yok. Yaz tatiline daha var. Tabi onlem alirsakcanım ya aynı bir ileri iki geri gidip geliyor ben de almışım bir haftada zorla verilen kilo nasıl bir iki günde alınır anlamıyorum ki sinir oldum kendime yarın dukana başlamaya karar verdim ilk ay çok güzel vermiştim şimdi verdiğimi almaya başladım bu gün tartıda şokladım resmen o yüzden yarın dukana başlama kararı aldım kendime cok kızgınım 82-83-84-85 arası gidip geliyorum bir ay oldu ya
Canm benim bozma moralini istikrar çok önemli ve kilo vermek bazen yavaşlıyor bende başta hızlı verdim sonra içine3 haftadır 85 terim baktım gitmiyor ek olarak zumba yapmaya başladım ayrıca Bacağımda varis var o yüzden spor yapamiyordum şimdi yapıyorum napiyim yoksa gr ver ver ver nereye kadar bakalım bu durgunluk bitsin artık kilo gittsin
yaaa ben senden kötü durumdayım spor yapamiyorum sende sirkelen ek olarak birşey ekle olur yağlar affetmiyor 1 anlık kacamakta bile vücudunu mesken tutmaya hazır tammm güzelim ne giderse kardır durmak yok....
Canim sen 90 la baslamistin. Aman ha. Dikkat et geri alma. Senle ayni durumdayiz. Bende 1 hafta veriyom. 1 hafta aliyorum. Nolacak bu halimiz. Subat basi 80 olurum diye hayal ediyordum. Simdi 84 83 e raziyim. Hatta 85 olabilir miyim? Neyse panik yok. Yaz tatiline daha var. Tabi onlem alirsak
Bu gün geç uyandım sabah iki tane haşlanmış yumurta üç kibrit kutusu peynir yedim deli gibi de su iciyorum ama deydi oynamayan ibre oynamaya basladi
kahvaltım bir kibrit kutusu peynir bir yumurta
Ooooo supersin tatlım vaktin olduğunda 1 haftalık menünü yazarmısın bende dukana başlayayım....
Ustelik benim kilom takilmisti bildigin gibi tartida sok gecirdim bir gunde nerdeyse bir kilo gitmisti atak evresinde cok guzel ve hizli gidiyilor kilolar ozellikle benim gibi lkilosu fazla olanlarda ama yulaf kepegi almalisin aktarlarda ve buyuk marketlerde var atak evresinde bir bucuk yemek kasigi tuketmen gerekiyor seyir evresinde ikiye xikiyor senin kabiz olmani engelliyor birdw cok faydali birseymis bir suru tuketim sekli var millet ekmek yapiyor krep yailiyor galeta hatta pasta yapan var seker yerine tatlandirici kullanarak ben ya iki yimurtaya krep gibi yapip yiyorum yada yogurdun icine karistirip ama ataktan sonra tarifleri deniycem sanada yazarim denedigim seyleri iki gunde iki kiloya yakini gitti cok mutluyum canim unutmadan yazayim bir arkadas dukan diyeti yaparken yasadiklarini yediklerini tariflerini paylasmis birinci gunden itibaren onceki sonraki hallerini de cekmis koymus gun gun menusu var bende ordan bakacagim dukanamca yazarsan cikiyor 7 kilo siniri da neymis kayboldu ins senin ixinde iyi olur
İnşallah canm bende deniyicem gelişmeleri yazarım çok umutlandim