Sıradaki çeyizler benden olsun =)

handish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
261
5
118
Son düzenleme:
Resmini bulamadığım ve dipsiz kuyu gibi biyere yerleştirdiğim için resmini çekemediğim bi bukadar ıwır zıwırlarda war ama büyükleri hallettim sayılır bundan sonrası gözümü korkutamaz
fikirleri muhakkak şunuda al diyenleri we yorumları bekliorum kızlar

gülle gülle mutlu, huzurlu, saglikli günlerde kullanmak nasip olsun insallah...

hepsi birbirinden güzeller iyi günlerde kullan inş.
özellikle nevresim takımlarını ve korkmazın tencere setini çok beğendim.

güle güle kullan canim cok zevklisin :) yatak örtünü nerden ve kaca aldigini sorabilirmiyim ? turkuaz olan..

canım hepsi ck güzeller.. güle güle kullan.. turkuz yatak örtüsüne missi curioustan beri mütelayım :107:

hepsi birbirinden güzel Allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin:) :26:

Son düzenleme:
Hepsi çok güzeller canım, şimdiden mutluluklar dilerim

hepsi çok güzel güle güle kullanın

güzel günlerde kullanın inşş
hepsi birbirinden güzelll

hepsi birbirinden güzel cnm nevresimlerin de renk renk çok zevkli seçimler yapmışsın.. güzel gülerde kullan cnm. ben tencere takımında kaldım:44: korkmaz imperial değil mi? bu takımı çok beğenmiştim üretimden kalktığını söylemişlerdi. yeni mi aldın yoksa birkeç sene oldu mu..

canım ben geçen sene almıştım öle tesadüfen görüp bitmiştim gerçekten çok beğenerek aldığım şeylerden şimdi bi arkadaşım daha sorduktan snr baktım netten bulamıorum korkmazın modelleri arasında satışı yok glb dediğin gibi kalkmış olabilir nie bilmiorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…