Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayıldımmm güle güle kullan canım.ama spagetti kaşığı takımı nasıl oluyor anlamadım ben
nevresim takımlarına ,spagetti tencerene bayıldım.bir de petrol mavisi gibi duranın markası ne yatak örtüsü mü çok güzell ya
miss coruıos ta da gördüm aynıısndan
ne zaman aldın??
Nişan ne zaman

spatulası,patates ezici,delikli kaşığı fln öle bi set yani..
 spatulası,patates ezici,delikli kaşığı fln öle bi set yani..ay ne cok nevresim almışşın ya öleee
tek kelimeyle müthissss hepsi harika canim güle güle kullan insallah
ütümüz ve su ısıtıcımız aynı ben çok memnunum.bi de o saklama kapları ne marka. tupperlar çok pahalı bunlar nasıl bişii? Güle güle kullan çeyizlerini canım
 dahada güselleri senin olsun
 dahada güselleri senin olsun

hepsini güle güle kullan. nevresim takımların hepsi çok güzel

çok güzel şeyler almışsın güle güle kullan inşallah canım.zevklerimiz çok benziyor, nevresimlerine bittim:)
 newresim konusunu brz abarttım sanırsam ama bayılıorum almaya doyamadığım tek şey inan elimde listem war ihtiyaç olan çeyiz listesi
 newresim konusunu brz abarttım sanırsam ama bayılıorum almaya doyamadığım tek şey inan elimde listem war ihtiyaç olan çeyiz listesi  hemen hemen çoğunu tamamladım sayılır tamamladıkçada üstünü çiziorm aldıklarımın ama hala newresim kısmını çizemedim :97:
 hemen hemen çoğunu tamamladım sayılır tamamladıkçada üstünü çiziorm aldıklarımın ama hala newresim kısmını çizemedim :97: