Girin mutfaga bulasiklarinizi yikayin ,yikarken sakinlesirsiniz.Bir de bozulan bulasik makinesi icin tartismayin.ikinizinde sucu yok .Bozulan esyayi mecbur hepimiz yaptiriyoruz yada yenisini aliyoruz.Kızlar dün bulaşık makinesi bozuldu. Bugün servis çağırdım. Bulaşık doluydu içi alıp götüreceğiz 4 gün demezlermi kafayı yedim o an. bide 350 lira ücreti dediler. Bana kalsa kabul etmem başka servisleri ararım vs. Eşim hemen tmm dedi çıldırdım. Adamların yanında nolacak dedi 4 gün elinde yıka.
Adamlar bi güzel alıp götürdüler sonra dedim buyur yıka içindeki bulaşıkları. Yıkarım dedi bende yardım için girdim mutfağa. Sen çık dedi kızgın. Çıkmadım devam ettim. Sevmiyorum çünkü bir meseleyi konuşmadan halletmeden kapatmayı. Ben çıkarım ozaman dedi. Bende ağladım. Çıktım evden arkadaşıma gittim. Oradan msj attım öğlen dışarda yiyelim bişeyler. Hayır diye cvp yazdı.
Şimdi iki somurtuk oturuyoruz. İnat etti konuşmaz benle. Durduk yere sinirlerim alt üst resmen. Ben şimdi konuşmadan hafta sonumu geçireyim yani? Asla konuşmak istemiyor. Bende böyle konuşmadan oturunca sinirleniyorum. Mutfağa da girilmiyor zaten.
suç?Suç sizde gibi..adam ne yapsin..
350 lira normalmi sence? hiç fiyat bilmiyorum ama fazla geldi bana. hemen tmm dedi ona kızdım. pazarlık edilebilirdi beljiGirin mutfaga bulasiklarinizi yikayin ,yikarken sakinlesirsiniz.Bir de bozulan bulasik makinesi icin tartismayin.ikinizinde sucu yok .Bozulan esyayi mecbur hepimiz yaptiriyoruz yada yenisini aliyoruz.
hayatım 350 çok geldi ve 4 gün süre uzun geldi bana. ben 2 . arayışımda geri getirin vazgeçtik dedim ve 2 güne düştülerKocanizin sucu ne anlamadim?
Bozuk makineyi tamire vermis.
Siz ise kizmissiniz.
Bulasiklari da o yikamayi teklif etmis ustelik.
Kavgaya yer aramissiniz resmen
En güzel deşarj olma tekniğidir:)Girin mutfaga bulasiklarinizi yikayin ,yikarken sakinlesirsiniz.Bir de bozulan bulasik makinesi icin tartismayin.ikinizinde sucu yok .Bozulan esyayi mecbur hepimiz yaptiriyoruz yada yenisini aliyoruz.
öyle dedim yapalım hemen. ben tek yapıcam çık dediBaşka servis çağırsanız ne olacak, belli ki motor arızası, o makina gidecek.
Bi su yapsaydınız, biriniz yıkayıp biriniz durulasaydınız yarım saat sürerdi.
Evet suç...herkes yazmiş zaten anlamadiysaniz bende yazayim...o makine bozulmuş ve eşinde normal olarak servise vermiş ee bulasiklar mecbur yıkanacak al yıka madem demişsiniz yıkamıs...eşiniz normal davranmış tartışmaya küslüğe siz götürmüşsunüz..sizin suçunuz..Suç sizde gibi..adam ne yapsin..
16 yıllık makine. program düğmesi bozulmuşKartı bozulduysa zaten o fiyattan asa yapmazlar
Makinen ne kadarlık bir makine bu arada
Ablamdan da camasir makinasi icin 350 lira aldilar.O yuzden normal geldi.Pazarlik yapiliyorsa iyi bir sey ama benim esim de olsa hemen kabul ederdi .Esim kabul ettikten sonra ses cikarmam , odeyecek olan kendisi , bulasik makinem bozuldugunda ertesi gun gittim yenisini aldim.Gelene kadar da mecbur elimde yikadim .Ben de icini bosaltip yikamistim.350 lira normalmi sence? hiç fiyat bilmiyorum ama fazla geldi bana. hemen tmm dedi ona kızdım. pazarlık edilebilirdi belji
bulaşıkları birlikte yıkamak niyetindeyim o çıkacaktı. buyur sen yıka dedim bende. ozaman sen gelme yanıma dedi.Evet suç...herkes yazmiş zaten anlamadiysaniz bende yazayim...o makine bozulmuş ve eşinde normal olarak servise vermiş ee bulasiklar mecbur yıkanacak al yıka madem demişsiniz yıkamıs...eşiniz normal davranmış tartışmaya küslüğe siz götürmüşsunüz..sizin suçunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?