Sıradan bir tartışma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Kızlar dün bulaşık makinesi bozuldu. Bugün servis çağırdım. Bulaşık doluydu içi alıp götüreceğiz 4 gün demezlermi kafayı yedim o an. bide 350 lira ücreti dediler. Bana kalsa kabul etmem başka servisleri ararım vs. Eşim hemen tmm dedi çıldırdım. Adamların yanında nolacak dedi 4 gün elinde yıka.
Adamlar bi güzel alıp götürdüler sonra dedim buyur yıka içindeki bulaşıkları. Yıkarım dedi bende yardım için girdim mutfağa. Sen çık dedi kızgın. Çıkmadım devam ettim. Sevmiyorum çünkü bir meseleyi konuşmadan halletmeden kapatmayı. Ben çıkarım ozaman dedi. Bende ağladım. Çıktım evden arkadaşıma gittim. Oradan msj attım öğlen dışarda yiyelim bişeyler. Hayır diye cvp yazdı.
Şimdi iki somurtuk oturuyoruz. İnat etti konuşmaz benle. Durduk yere sinirlerim alt üst resmen. Ben şimdi konuşmadan hafta sonumu geçireyim yani? Asla konuşmak istemiyor. Bende böyle konuşmadan oturunca sinirleniyorum. Mutfağa da girilmiyor zaten.

Girin mutfaga bulasiklarinizi yikayin ,yikarken sakinlesirsiniz.Bir de bozulan bulasik makinesi icin tartismayin.ikinizinde sucu yok .Bozulan esyayi mecbur hepimiz yaptiriyoruz yada yenisini aliyoruz.

Başka servis çağırsanız ne olacak, belli ki motor arızası, o makina gidecek.

Bi su yapsaydınız, biriniz yıkayıp biriniz durulasaydınız yarım saat sürerdi.

Esler arasındaki kuslukten nefret ediyorum öncelikle bunu yazayım ama bana gore pireyi deve yapmışsınız ne var beraber girip güzelce yıkasaydınız sonuçta ikinizin bulasigi bence uzatmayın gidin duzeltin aranızı ortaya mesele bile yokken dargın geçen zamaniniza yazik

Girin mutfaga bulasiklarinizi yikayin ,yikarken sakinlesirsiniz.Bir de bozulan bulasik makinesi icin tartismayin.ikinizinde sucu yok .Bozulan esyayi mecbur hepimiz yaptiriyoruz yada yenisini aliyoruz.
350 lira normalmi sence? hiç fiyat bilmiyorum ama fazla geldi bana. hemen tmm dedi ona kızdım. pazarlık edilebilirdi belji

Ne varkı bunda tartışacak Allah aşkına 4 gün elinizde yıkamak tam aşınması elleriniz annelerimizin zamanında makinenin vardı.

Kocanizin sucu ne anlamadim?
Bozuk makineyi tamire vermis.

Siz ise kizmissiniz.

Bulasiklari da o yikamayi teklif etmis ustelik.

Kavgaya yer aramissiniz resmen
hayatım 350 çok geldi ve 4 gün süre uzun geldi bana. ben 2 . arayışımda geri getirin vazgeçtik dedim ve 2 güne düştüler

Kartı bozulduysa zaten o fiyattan asa yapmazlar
Makinen ne kadarlık bir makine bu arada

Başka servis de çağırsanız aynı şey olacaktı muhtemelen. Eve gelişleri zaten 200-250 lira civarı oluyor genelde. Mecbur gidecek. Eşiniz doğru olanı yapmış. Makina bozuk ve o bulaşıklar mecburen elde yıkanacak. Daha pozitif yaklaşıp beraber yıkmayı teklif edip tatlı tatlı yıkayabilirdiniz. Burada sizin gereksiz tepki verdiğinizi düşünüyorum

Suç sizde gibi..adam ne yapsin..
Evet suç...herkes yazmiş zaten anlamadiysaniz bende yazayim...o makine bozulmuş ve eşinde normal olarak servise vermiş ee bulasiklar mecbur yıkanacak al yıka madem demişsiniz yıkamıs...eşiniz normal davranmış tartışmaya küslüğe siz götürmüşsunüz..sizin suçunuz..

350 lira normalmi sence? hiç fiyat bilmiyorum ama fazla geldi bana. hemen tmm dedi ona kızdım. pazarlık edilebilirdi belji
Ablamdan da camasir makinasi icin 350 lira aldilar.O yuzden normal geldi.Pazarlik yapiliyorsa iyi bir sey ama benim esim de olsa hemen kabul ederdi .Esim kabul ettikten sonra ses cikarmam , odeyecek olan kendisi , bulasik makinem bozuldugunda ertesi gun gittim yenisini aldim.Gelene kadar da mecbur elimde yikadim .Ben de icini bosaltip yikamistim.

bulaşıkları birlikte yıkamak niyetindeyim o çıkacaktı. buyur sen yıka dedim bende. ozaman sen gelme yanıma dedi.
çıkacağım dışarı demeseydi gel yıka demezdim

Geri gönderseydiniz yine de servis parası alacaklardı. Tekrar çaırınca bir servis ücreti daha çıkacaktı ve 4 gün değil belki de 2 hafta elinizde yıkamak zorunda kalacaktınız. Eşiniz baştan sona haklı...
Biz bayanları anlamak güç maalesef, bence gönlünü alın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…