Sıradan bir tartışma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
350 lira normalmi sence? hiç fiyat bilmiyorum ama fazla geldi bana. hemen tmm dedi ona kızdım. pazarlık edilebilirdi belji
Pazarlık işne gireceklerini sanmıyorum. Makinanın sorun ne ona göre değişir ücret. Çok bir bilgim yok ama ciddi bir sorun varsa normal yani servisler çok da ucuza birşey yapmıyor

Tövbe yarabbim ya.
Eşin seni düşünüp paraya kıyıp makineyi hemen tamife vermiş ne güzel, keşke kıymet bilseniz. Ne kocalar var parasına kıyamaz. 4 gün idare edebilirdiniz ne olucak sanki. Üstüne üstlük ben yıkarım demiş kocanız. Bulmuşsunuz böyle düşünceli bir eşi kıymetini bilin. Ergen gibi her şeye trip atıp durduk yere tartışma çıkartmayın

Niye agladiniz anlamadim. Servis hicbir sey yapmasa bile, gelmesi 250 tl de basliyor. Ustune tamir de girdiyse normal.

Esine sen yika demissin, adam da yikamis. E sen daha ne istiyorsun!

Yok bazen abartinin da abartisi yasiyorsunuz.

Makineler yokken napıyordu Annelerimiz... 4 gün den ne olacak yıka elinde üstelik adam 2 letmeden bulaşığa girişmiş... bende abartılı buldum.. ilk adım ı sen atmalısın... Eşin haklı ..

Gecen yil camasir makinam bozuldu. 280 tl ye yapildi.
Normal 350 tl olmasi.

Servise makineyi vermeseydiniz geldikleri icinde ucret odeyecektiniz.
Sonra tekrar cagirdiginizda ekstra geldikleri icin tekrar ucret odeyecektiniz ve kabul ettiginiz tamir parasini..

Anlamadığım bunu adamlar gelene kadar dusunmeliydiniz ve makineyi dolu bırakmanız bile sizin suçunuz.

4 gun yikanmasi soz konusu bile degil zaten yemek yemeyin bunuda halletmis olursunuz

Allah çamaşır makinenize zeval vermesin

servis gelmeden kirlileri yikamaliydiniz ve servisin soyleyecegi ucrete gore nasil hareket edeceginizi esinizle konussaydiniz keske. Esiniz urun yapilsin ugrasmayin diye kabul etmis siz iki bulasiktan dolayi ortami germissiniz . Ne gerek var ki simdi iki kirliden dolayi huzursuzluga. Adam yikarim demis ve yikamista. Bence gonlunu almalisiniz. Gereksiz tepki vermissiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…