Sıradanlaşan ilişkime yardım kızlar

ay keşke bende yaşamadan buralara yazsaydım ya aklım başıma gelirdi.çek kendini bencede o zaman o dicek şuraya gidelim buraya gidelim diye.

zararın neresinden dönsen kardır arkadaşım..

Sağol anzer_bali,şimdi 3 gündür gitmiyorum.Özlesin bakalım,aklı başına gelsin bi.
O surat asabiliyorsa ben de asarım değil mi ama?

bence barışsanda gitme.. ben sırf bulaşık yıkamamak için gitmezdim yahu.. :27:
değerimizi bilelim ona göre davranalım ki karşı tarafta bize değer versin di mi? bence evet.. :)

ya acaba sen ben misin bende 3 gündür gitmiyorum :d yazarsa cevap veriyorum yazmazsa yazmıyorum.

Ve O'na karşı o kadar nötrleştim ki artık,duygularım alınmış gibi.
Ne bir ağlamak ne bir üzülmek,umrumda bile değil artık ama önceleri böyle değildi.
Şimdi dönüp gitse ya da bir hatasında ben bıraksam umrumda olmaz sanırım.
Bitmiş galiba bu aşk ya:ssz:
Seviyorum ama yürümüyor...
Daha fazla yapamayacağım ben,O'na göre hep O haklı ya bulur yine bir yol haklı çıkmak için...

ya sevgilinin arada ciddi bir adım da olmadan, kısa bir sürede seni ailesiyle tanıştırması, alıp evine götürüp hep beraber yemek falan yemeniz bence çok güzel. ama bu bir kere olur, hadi iki kere olur. veya kırk yılda bir olur. şimdi öyle her akşam her akşam, gereksiz içli dışlı olunmuş gibi geldi bana.
bulaşık olayında seni kullandıklarını kesinlikle düşünmedim, anladım gayet iyi seni, sen ayıp olmasın diye, daha bir "gelin adayı" durumunda olduğun için elin gidiyor direk, yapıyorsun. çok güzel. ama dediğim gibi kırk yılda bir olursa çok güzel.

şu anda çok sıradanlaşıp, çok sıkıcı geçiyor anladığım kadarıyla zamanlarınız.
bence biraz daha ciddi bir dille konuşmalısın bunu erkek arkadaşınla.

ya sevgilinin arada ciddi bir adım da olmadan, kısa bir sürede seni ailesiyle tanıştırması, alıp evine götürüp hep beraber yemek falan yemeniz bence çok güzel. ama bu bir kere olur, hadi iki kere olur. veya kırk yılda bir olur. şimdi öyle her akşam her akşam, gereksiz içli dışlı olunmuş gibi geldi bana.
bulaşık olayında seni kullandıklarını kesinlikle düşünmedim, anladım gayet iyi seni, sen ayıp olmasın diye, daha bir "gelin adayı" durumunda olduğun için elin gidiyor direk, yapıyorsun. çok güzel. ama dediğim gibi kırk yılda bir olursa çok güzel.

şu anda çok sıradanlaşıp, çok sıkıcı geçiyor anladığım kadarıyla zamanlarınız.
bence biraz daha ciddi bir dille konuşmalısın bunu erkek arkadaşınla.

Valla beni tam anlamıyla anladın sevgili chloen,on kez konuştuk anlamıyor.
"Tamam bundan sonra seni bir daha eve götürmeyeceğim."diyor tripli tripli
bir iki gün sık sık aramıyor yanıma gelmiyor falan.

Valla beni tam anlamıyla anladın sevgili chloen,on kez konuştuk anlamıyor.
"Tamam bundan sonra seni bir daha eve götürmeyeceğim."diyor tripli tripli
bir iki gün sık sık aramıyor yanıma gelmiyor falan.

aklıma bir şey geldi, acaba bu aralar maddi olarak bir sıkıntısı vs olabilir mi? dışarıda para harcamak istemediği için akşamları evde oturmayı tercih ediyordur belki?

Ve O'na karşı o kadar nötrleştim ki artık,duygularım alınmış gibi.
Ne bir ağlamak ne bir üzülmek,umrumda bile değil artık ama önceleri böyle değildi.
Şimdi dönüp gitse ya da bir hatasında ben bıraksam umrumda olmaz sanırım.
Bitmiş galiba bu aşk ya:ssz:
Seviyorum ama yürümüyor...
Daha fazla yapamayacağım ben,O'na göre hep O haklı ya bulur yine bir yol haklı çıkmak için...

gerçekten aynı şeyleri düşünüyoruz.

aklıma bir şey geldi, acaba bu aralar maddi olarak bir sıkıntısı vs olabilir mi? dışarıda para harcamak istemediği için akşamları evde oturmayı tercih ediyordur belki?

Ya siz psikolog falan mısınız?Çok şaşırtıyorsunuz beni cidden.
Geçen gün neden böyle yaptığını sorduğumda "Sen birşey isteyince ben kendimi
hep yapmak zorunda hissediyorum.Hayal kursan bile..."dedi.
"Yok sevgilim olur mu?Herşeyin bir oluru bir de
olmazı vardır,yok dersen ben anlarım sakın çekinme bu konuda."dedim ama...
Bilmiyorum ki,mesela benim evimin bulunduğu yere çok yakında bir işi vardı,o işini bitirdi
ama bir uğramadı bile.

Ya siz psikolog falan mısınız?Çok şaşırtıyorsunuz beni cidden.
Geçen gün neden böyle yaptığını sorduğumda "Sen birşey isteyince ben kendimi
hep yapmak zorunda hissediyorum.Hayal kursan bile..."dedi.
"Yok sevgilim olur mu?Herşeyin bir oluru bir de
olmazı vardır,yok dersen ben anlarım sakın çekinme bu konuda."dedim ama...
Bilmiyorum ki,mesela benim evimin bulunduğu yere çok yakında bir işi vardı,o işini bitirdi
ama bir uğramadı bile.

erkek arkadaşlarımızın yapısı birbirine çok benziyor sanırım, ondan dolayı kendimi sizin yerinize koyabildim.
hele erkek arkadaşınızın bu söylediği cümleye çok şaşırdım, benimki de neredeyse aynısını bir kaç hafta önce söyledi.
bizde de buna benzer sıkıntılar oluyor zaman zaman, mesela tekneye gidiyoruz dışarıda bir şeyler yapmak yerine, ben tekneye gitmek istemiyorum, çünkü korkuyorum :) ve biraz da sıkılıyorum. ilk başlarda trip atıyordum hafiften, sonradan düşününce ve bu zamanları kafamdan kurgulayınca anladım, genelde erkek arkadaşımın daha az para harcaması lazım olduğu zamanlar oraya gittiğimizi anladım.

bence sizin aşkınız da bitmemiş. bitse, onunla yalnız kalmak, zaman geçirmek, öpmek sarılmak istemezsiniz.
şimdi monoton gittiği için her şey "olsa da olur, olmasa da olur" modunda düşünüyorsunuz.
ama içten öyle hissettiğinizi pek sanmıyorum

erkek arkadaşlarımızın yapısı birbirine çok benziyor sanırım, ondan dolayı kendimi sizin yerinize koyabildim.
hele erkek arkadaşınızın bu söylediği cümleye çok şaşırdım, benimki de neredeyse aynısını bir kaç hafta önce söyledi.
bizde de buna benzer sıkıntılar oluyor zaman zaman, mesela tekneye gidiyoruz dışarıda bir şeyler yapmak yerine, ben tekneye gitmek istemiyorum, çünkü korkuyorum :) ve biraz da sıkılıyorum. ilk başlarda trip atıyordum hafiften, sonradan düşününce ve bu zamanları kafamdan kurgulayınca anladım, genelde erkek arkadaşımın daha az para harcaması lazım olduğu zamanlar oraya gittiğimizi anladım.

bence sizin aşkınız da bitmemiş. bitse, onunla yalnız kalmak, zaman geçirmek, öpmek sarılmak istemezsiniz.
şimdi monoton gittiği için her şey "olsa da olur, olmasa da olur" modunda düşünüyorsunuz.
ama içten öyle hissettiğinizi pek sanmıyorum

Aynaya bakarak kendimle konuştuğumu zannettim :40:
Ama biri hissetmediklerini olması gerektiğini düşündüğüm gaddarlıkta söyleyen "ben"
diğeri de içimdekileri açığa vuran "siz"
Teşekkürler...

Aynaya bakarak kendimle konuştuğumu zannettim :40:
Ama biri hissetmediklerini olması gerektiğini düşündüğüm gaddarlıkta söyleyen "ben"
diğeri de içimdekileri açığa vuran "siz"
Teşekkürler...

:)
ben bu sorunu atlacağınızı düşünüyorum.
belki bir süre daha anlayışlı olmanız gerekebilir, tripleri bir süre çok uzatmamak gerekebilir. bilmiyorum, ama ilişkinize yazık etmeyin derim. içinizdeki siz zaten ne yapacağını biliyordur.

mutlu gelişmeleri merakla bekleyeceğim

:)
ben bu sorunu atlacağınızı düşünüyorum.
belki bir süre daha anlayışlı olmanız gerekebilir, tripleri bir süre çok uzatmamak gerekebilir. bilmiyorum, ama ilişkinize yazık etmeyin derim. içinizdeki siz zaten ne yapacağını biliyordur.

mutlu gelişmeleri merakla bekleyeceğim

Umarım,çok sağolun...

bulaşık makineleri yokmu? bu devirde bulaşık yıkamakmı kaldı ya

ben de bunu sormak istiyorum. bulaşık makinesi mi yokmu?
bir de biraz erken mi yaşıyorsunuz yaşamanız gerekenleri?
8 ay bence hala gezmek tozmak vakti, haklısın ben de dışarda takılmayı çok sevmeyen biriyim ama ailesi ile iç içe olmaktansa dışarda otururum daha iyi.
bu benim ruh sağlığım için iyi.
bana on kere kızım sen süpersin deseler bir kere yan baksalar ondan alınabilirim çünkü.
el evi, benim evim değil ki rahat edeyim.
anne baba yanında da sevgili ile hiç rahat olunmaz ki.
bir de yorgun oluyor demişsiniz ya biraz buluşmayın, ne olur ki ölmezsiniz ya.
biraz görüşmelerinizi seyrekleştirin bence.

Son düzenleme:
Hayretler içinde okudum.:53::53::53:

Her gün gitmek,bulaşık yıkamak.:44: Çok yeni bir ilişki.:26:

Erkek arkadaşınız kadar sizde de suç var ne yazık ki.

Ona öneriyi sunan siz olmuşsunuz sonuçta.

İş misafirlikten çıkmış,kırk yıllık gelin olmuşsunuz.:ssz:

Babaannem 70 yaşında,hala bulaşıklarını kendisi yıkar,evine gelen kimseye yıkatmaz.

cok yanlıs yapıyorsun canım
ılk ısın onlara gıtmemek olsun..yahu sız sevgılısınız ne ısınız var sureklı anasıyla babasıyla
nısanlı da olsanız evlı de olsanız ıkınızın bı hayatı var aılelerle boyle ıclı dıslı olunmamalı
onlara artık gıtmeyın, gıdersenız de cooook seyrek gıdın
sonra sevgılınle bulusmalarını da azalt bıraz bırbırınızı ozleyın

canım kusura bakmada sen onların gundelıkcılerımısın? ılk kez duydum her gece erkek arkadasın aılesıyle yemek yendıgını.bunlar ozel seylerdır ayda yılda bır olmalı kı ozel olsun....senın erkek arkadasında problem var bence.altında araba var canı ıstese senı heryere goturur hıc bılemedın bı cafede bı cay ıcmek basbasa kalmak ıster..ama sendekı sucta bu hergun gorusmek zorunda deılsın o adamla azıcık ozlet kendını guzelım o ne oyle kaynanayla karsılıklı oturan gelınler gıbı her aksam beraber yemek yemek..cok sıkıcı..tavsıyem ozlet kendını ayda bır gıt gor aılesını sende haftada 7 gun deılde 2 gun gorus adamla:53::44:

Back
X