sırf bu kişiler yüzünden sosyal medyadan uzağım

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
iyi akşamlar hanımlar sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ? 5 yıl önce kendi isteğimle face mi kapattım ara ara açtığım oldu ama saçma salak paylaşımlar yüzünden tekrar kapattım anlamıyorum bu insanlar yediğini içtiğini paylaşınca ne oluyor Mutlu mu oluyorlar acaba sürekli bu böyle çoğunu listeden çıkardım ama hepsi mi aynı ben bekar olduğumdan üç öğün dışarda yerim daha bir tanesini çekip atmışlığım yoktur face kapalı bu yüzden instgram açtım orda da aynı hikayeler kısmında normal resimler de sürekli yemek kahve resimleri ben saçma buluyorum açıkçası bunlar yüzünden instgram da kullanmayacağım

İçtiğim kahvenin, yediğim yemeğin resmini koyuyorum. Güzel paylaşım yapmak hoşuma gidiyor. Bu sizi neden rahatsız ediyor ki?
Mesela son zamanlarda böyle butik kafelere takığım. Görünce dayanamıyorum giriyorum kahvemi içiyorum, yanına da gözlüğümü koyuyorum şık şık diye foto çekiyorum.

Hoşuma gidiyor, size ne zararı var?

Sosyal medya şu anda birçok psikolog ve psikiyatrın üstünde durduğu bir konu. Narsistik kişilik bozukluğu dediğimiz hastalığa yakalanmış insan dolu şimdiden. Henüz anlaşılmıyor ama bundan 10 yıl sonrasına kalmaz çok yayılacak bu narsizm illeti.

Ben de uzak duruyorum, tasvip etmiyorum.

iyi akşamlar hanımlar sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ? 5 yıl önce kendi isteğimle face mi kapattım ara ara açtığım oldu ama saçma salak paylaşımlar yüzünden tekrar kapattım anlamıyorum bu insanlar yediğini içtiğini paylaşınca ne oluyor Mutlu mu oluyorlar acaba sürekli bu böyle çoğunu listeden çıkardım ama hepsi mi aynı ben bekar olduğumdan üç öğün dışarda yerim daha bir tanesini çekip atmışlığım yoktur face kapalı bu yüzden instgram açtım orda da aynı hikayeler kısmında normal resimler de sürekli yemek kahve resimleri ben saçma buluyorum açıkçası bunlar yüzünden instgram da kullanmayacağım
Ben de sacma buluyorum am aherkes halinden memnun
Ben de görümcemden sikayetcıyım
Herseyı begeniyor ve ben ne paylasırsam kesinlikle ilk begeni ondan gelıyor benim de cinlerim tepeme cıkıyor
Benim arkadaslarımın sayfalarına girip onların gönderilerini falan paylasıyor
Beni. Eşimle tatile gttiğim otellerin sayfasını begeniyor
Bzim otırdıgumız sitenin sayfasını begeniyor
Eşimin çalıştıgı firmanın sitesini begeniuor
Firma sitesi birsey paylasıyor mesela endüstriyel bi ürün bnm de sayfama düşüyo
Bi bakıyorum gorumcem de begenmiş

Ben bir de yapmacıklıklardan şikayetcıyım
Orda herkes samimi herkes birbirini cok sevio

Sosyal paylaşım sitesi sonuçta kimi yediğini içtiğini paylaşır kimi gezdiği yerleri.Öyle özlü söz paylaşan da var ama sadece bu kişiler kalsın diğerlerini çıkarayım dersen hiç arkadaşın kalmaz.Kimi çok abartıyor onları görsem de beğenmiyorum zaten.Çok antipatik geliyorlar.

İçtiğim kahvenin, yediğim yemeğin resmini koyuyorum. Güzel paylaşım yapmak hoşuma gidiyor. Bu sizi neden rahatsız ediyor ki?
Mesela son zamanlarda böyle butik kafelere takığım. Görünce dayanamıyorum giriyorum kahvemi içiyorum, yanına da gözlüğümü koyuyorum şık şık diye foto çekiyorum.

Kahvenin yanına gözlük koyup foto cekince şık mı oluyor sizce :)
Doğa resmi cekseniz
İnsanların fotolarını hayatın akısını falan anlarım da
Kahve fincani ile gözlük ancak size hitap eder

Bende sevmem öyle yedigini paylasani gorgusuzluk gibi geliyor şuraya gttim bunu aldım bugün surda yarn burda güncelleme yapanlar falan bnde uzun zamandr face kullanmyrm ama kapatma sebebim paylaşım yapanlar deil tabi :))

Kahvenin yanına gözlük koyup foto cekince şık mı oluyor sizce :)
Doğa resmi cekseniz
İnsanların fotolarını hayatın akısını falan anlarım da
Kahve fincani ile gözlük ancak size hitap eder
E tamam ben kendi sayfamda paylaşıyorum zaten, isteyen takipten çıksın. Kime ne? Kamu beğenisine uygun paylaşım yapmak zorunda mıyım?

Sürekli mi yapılır bu abartı geliyor bana hoşuma gitmiyor göz zevkimi bozuyor

O fikride uyguladık bayan hepsi mi böyle olur
Benim takip ettiğim herkes öyle değil mesela...
Ayrıca öyle olsalar da kime ne yani? Mutlu oluyorlar ki paylaşıyorlar. Orası herkesin kişisel alanı ve size sormayacaklar ne paylaştıklarını üzgünüm. Bunu dert edinmeniz çok anlamsız

Benim takip ettiğim herkes öyle değil mesela...
Ayrıca öyle olsalar da kime ne yani? Mutlu oluyorlar ki paylaşıyorlar. Orası herkesin kişisel alanı ve size sormayacaklar ne paylaştıklarını üzgünüm. Bunu dert edinmeniz çok anlamsız
Bana anlamlı...

Sürekli mi yapılır bu abartı geliyor bana hoşuma gitmiyor göz zevkimi bozuyor
Tabi gitmeyebilir, saygı duyarım. Ama bunu niye bir dert haline getirdiğini anlamadım. Bu büyük bir sorun değil ki, sen sevmezsen beğenmediğin şekilde paylaşım yapan kişileri takip etmezsin.

Back
X