- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Aynen kesinlikle herkes te bir Mutlu aile tablosuBen de sacma buluyorum am aherkes halinden memnun
Ben de görümcemden sikayetcıyım
Herseyı begeniyor ve ben ne paylasırsam kesinlikle ilk begeni ondan gelıyor benim de cinlerim tepeme cıkıyor
Benim arkadaslarımın sayfalarına girip onların gönderilerini falan paylasıyor
Beni. Eşimle tatile gttiğim otellerin sayfasını begeniyor
Bzim otırdıgumız sitenin sayfasını begeniyor
Eşimin çalıştıgı firmanın sitesini begeniuor
Firma sitesi birsey paylasıyor mesela endüstriyel bi ürün bnm de sayfama düşüyo
Bi bakıyorum gorumcem de begenmiş
Ben bir de yapmacıklıklardan şikayetcıyım
Orda herkes samimi herkes birbirini cok sevio
Aynen sizene ben burdakilere fikirlerini sordum zaten fikri olan konuşur olumlu olumsuz
O halde yorum yapmak zorunda değilsiniz ki gereksiz ise kendinizi neden yoruyorsunuz ? Yazık değl mi sizeBen de burdayım, başka bir yerde miyim sizce?
Benim fikrim de gereksiz bir konu olduğu yönünde.
Sağolun düşünememiştimİsteyen istediğini paylaşmakta özgürdür. Sosyal medyada 'takipten çıkar' butonunu boşuna koymamışlar. Takip etmezsiniz o kişileri olur biter.
Kahvesi gözlüğü yanındada kitabı olsa tadından yenmez.. niye bu düşmanca tavır :)Kahvenin yanına gözlük koyup foto cekince şık mı oluyor sizce :)
Doğa resmi cekseniz
İnsanların fotolarını hayatın akısını falan anlarım da
Kahve fincani ile gözlük ancak size hitap eder
Aynen aynen bizi niye çağırmadın Veya altına yorumlar bir sürü boş işlerKonunu tam olarak okumadim, ama en iyisini yapmışın... Bizde eşimle anlaşıp kapatik.. 6 sene oluyor.. Okadar rahat oluyorki.. Okadar sorunlar oluyormuski.. Ne guzel og habersizim ve aralarinda bulunmamis oluyorum.. Laf sokanlarimi ararsin, bir yere gitiginde.. Boyle daha iyi..
Rahatsız oluyoruz mutsuz oluyoruz hayatımız kararıyor bize hiçbir faydası olmayan şeyleri görmek istemiyoruzHoff yine onu yapma bunu yapcılar gelmiş. Atom parçalıyorsunuz ya yemeğe kahveye cık cıklayın hemen.
İstersem açar totomu çeker kapatır onu paylaşırım kime ne?
Takipten çıkar ya da beğenmediğin çevrenin değiştir.
Rahatsız oluyoruz mutsuz oluyoruz hayatımız kararıyor bize hiçbir faydası olmayan şeyleri görmek istemiyoruz
Koy gitsin koy aman kahvenin yanında çikolatayı unutmaDengesiz, o zaman konuyu neden açtınız takipten çıkmayı zaten akıl edebiliyorsanız?
Ahhhh eveet onlarrr çok görgüsüüz diye gömsünler diye mi?
Rahatsız oluyorsan kapat instagramını. Kimseyi hedef gösteremezsin.
Dur bir kahve yapayım da Snapchatte babişkoylan Türk kayfesi keyfisi diye paylaşayım.
Unutmam unutmam, İstanbul' daysan buyur sen de gel fazla çikolatam da var.Koy gitsin koy aman kahvenin yanında çikolatayı unutma
Kıyamam ya başınıza silah koyup hunharca paylaşımlarını mı gösteriyorlar sizeRahatsız oluyoruz mutsuz oluyoruz hayatımız kararıyor bize hiçbir faydası olmayan şeyleri görmek istemiyoruz
Aaaaaa o bilmiyor mu benim şuan face kullanmadığımı pes doğrusu pesAz önce Zuckerberg aradı. Dengesizbayan beğenmediği kişilerin isimlerini versin hemen facebooktan dondurayım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?