- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Ben de sacma buluyorum am aherkes halinden memnuniyi akşamlar hanımlar sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ? 5 yıl önce kendi isteğimle face mi kapattım ara ara açtığım oldu ama saçma salak paylaşımlar yüzünden tekrar kapattım anlamıyorum bu insanlar yediğini içtiğini paylaşınca ne oluyor Mutlu mu oluyorlar acaba sürekli bu böyle çoğunu listeden çıkardım ama hepsi mi aynı ben bekar olduğumdan üç öğün dışarda yerim daha bir tanesini çekip atmışlığım yoktur face kapalı bu yüzden instgram açtım orda da aynı hikayeler kısmında normal resimler de sürekli yemek kahve resimleri ben saçma buluyorum açıkçası bunlar yüzünden instgram da kullanmayacağım
O fikride uyguladık bayan hepsi mi böyle olurNickiyle pek uyumlu bayan gelmiş
Takip ettiğiniz kişileri değiştirmek de bir alternatif..
Kahvenin yanına gözlük koyup foto cekince şık mı oluyor sizce :)İçtiğim kahvenin, yediğim yemeğin resmini koyuyorum. Güzel paylaşım yapmak hoşuma gidiyor. Bu sizi neden rahatsız ediyor ki?
Mesela son zamanlarda böyle butik kafelere takığım. Görünce dayanamıyorum giriyorum kahvemi içiyorum, yanına da gözlüğümü koyuyorum şık şık diye foto çekiyorum.
Hoşuma gidiyor, size ne zararı var?
E tamam ben kendi sayfamda paylaşıyorum zaten, isteyen takipten çıksın. Kime ne? Kamu beğenisine uygun paylaşım yapmak zorunda mıyım?Kahvenin yanına gözlük koyup foto cekince şık mı oluyor sizce :)
Doğa resmi cekseniz
İnsanların fotolarını hayatın akısını falan anlarım da
Kahve fincani ile gözlük ancak size hitap eder
Sürekli mi yapılır bu abartı geliyor bana hoşuma gitmiyor göz zevkimi bozuyorİçtiğim kahvenin, yediğim yemeğin resmini koyuyorum. Güzel paylaşım yapmak hoşuma gidiyor. Bu sizi neden rahatsız ediyor ki?
Mesela son zamanlarda böyle butik kafelere takığım. Görünce dayanamıyorum giriyorum kahvemi içiyorum, yanına da gözlüğümü koyuyorum şık şık diye foto çekiyorum.
Hoşuma gidiyor, size ne zararı var?
Benim takip ettiğim herkes öyle değil mesela...O fikride uyguladık bayan hepsi mi böyle olur
Yooo değilsiniz tabiki deE tamam ben kendi sayfamda paylaşıyorum zaten, isteyen takipten çıksın. Kime ne? Kamu beğenisine uygun paylaşım yapmak zorunda mıyım?
Aynen sizene ben burdakilere fikirlerini sordum zaten fikri olan konuşur olumlu olumsuzE kullanmazsanız kullanmayın bize ne bundan?
Anlayan anlar Can'ımSizinki de ayrı bi ilginçlik olmuş...iyi hoşlanmayın ben de sevmem de tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamışvari bi çıkış olmuş....gereksiz
Bana anlamlı...Benim takip ettiğim herkes öyle değil mesela...
Ayrıca öyle olsalar da kime ne yani? Mutlu oluyorlar ki paylaşıyorlar. Orası herkesin kişisel alanı ve size sormayacaklar ne paylaştıklarını üzgünüm. Bunu dert edinmeniz çok anlamsız
Tabi gitmeyebilir, saygı duyarım. Ama bunu niye bir dert haline getirdiğini anlamadım. Bu büyük bir sorun değil ki, sen sevmezsen beğenmediğin şekilde paylaşım yapan kişileri takip etmezsin.Sürekli mi yapılır bu abartı geliyor bana hoşuma gitmiyor göz zevkimi bozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?