Vallaha ya gerçekten öyle anormal bir toplum oldukEskiden erkekler kapalı kız arardı şimdi acilmayi - cinsel iliski yaşamayı falan şart koşuyor acayip garip ya
Evlilik sonrası tek taraflı değişimler de boşanmayı getirir ama zaten. Şimdi ben kapanıcam desem eşim boşanmak ister, hakkıdır. O birden muhafazakarlaşsa ben boşanmak isterim. Çünkü tanıdığın sevdiğin insan artık yoktur bu kadar büyük değişikliklerde, o başka bir insan olmuştur.İnanin bende kendime çok kızıyorum fakat şuda var ben açıkta olsam ilerde benim kapanma fikrimde olabilirdi bu sabit birşry değilki az çok hayat tarzımı biliyordu evlenmek zorunda değiliz elbet ama beni suçluyor devamli senin yüzünden diye bende diyorumki ozmaan senin yüzünden bile bile böyle biriyle olmasaydin illaki yeniden düsünebilcek biri olduğumu gayet iyi biliyordu
Sende o zaman benim için bir ömür kel kal desen ne derdi acaba
Kellikle mevcut durum arasında bir bağlantı bulunmuyor yalnız.Yok sen kendi isteğin olarak deseydin, işte ben saçsız erkek seviyorum illa beni istiyorsan kel ol...:)
O esprisine öyle dedi gerçekten onu yapacaği için değil inanin birçok seyi konuştuk öyle ilerledik .Ama aç sonra kaparsin demesi sizin düsündurdüğünüzü bana düsündürüyor kapanmam diye herhalde ama böyle birşey yapamam işteYani sen muhafazakarsın o ise küpe takmak dövme yaptırmak istiyor.Bence senin açıldıktan sonra kapanmayacağını düşünüyor.Yoksa tekrar kapanırsın demezdi.Öyle saçma şey mi olur yani…Mevzu sadece bi şal yüzünden vazgeçilir mi mevzusu değil maalesef.Yukarıda bir arkadaş yazmış ona katılıyorum.Bulunacağınız alkollü alkolsüz ortamlar, gideceğiniz tatiller, senin mayo bikini giymen ya da giymemen bile sorun olacak…Yani konu sadece şal değil .Kaldı ki sadece şal bile olsa evlenirken aç evlendikten sonra kapa demiş olsa bile çok saçma.Ben büyük konuşmak istemem ama bana böyle şartlar koşan biriyle evlenmek istemezdim.
Yani eninde sonunda kapanacaktınız açılsanız da? O zaman açılmanın amacı neydi? Adamı evliliğe ikna etmek mi?O esprisine öyle dedi gerçekten onu yapacaği için değil inanin birçok seyi konuştuk öyle ilerledik .Ama aç sonra kaparsin demesi sizin düsündurdüğünüzü bana düsündürüyor kapanmam diye herhalde ama böyle birşey yapamam işte
Mevzu tutarsızlik değil ben ona açılmak istediğimi söyledim ama ben yapamadim vicdanım elvermedi kabul edemedim bu fikri o yüzdende kendine söyledim daha öncede söyledim oda istemeyeceğini kendj içinde ama bundan dolayida ayrilacak halimiz yok dedi .umarim ikimiz içinde hayırlisı olurIlk mesajinizda yazdiklarinizla konu icinde verdiginiz cevaplar arasinda bile ucurum var.
Hep boyle kararsiz miydiniz?
Konu sadece aciklik kapalilik degil bana kalirsa kac yasindasiniz bilmiyorum ama is guc sahibi bir kadinin artik hayat tarzini biliyor olmasi, degistirmek istiyorum ya da istemiyorum diye fikir beyan edip belkide bu sekilde iliskinin baslamasina vesile olmasi ve ardindan vazgectim demesi benim icinde ayrilik sebebi olurdu.
Dedigim gibi konu aciklik kapalilik degil, konu ne istediğini bilmemek, kendine bir yon cizememek, tutarsizlik, belirsizlikten baska birsey vaad edememek.
Ha aciklik kapalilik uzerinden degerlendirmekte isterdim ama siz zaten cok farkli dallarda oynamissiniz bu konuda, ben kapaliysam ve sevgilimle boyle tanisip karsilikli asik olduysak benden acilmami bekleyemez (ya da tam tersini)
Bu da kadin cephesi icin gayet hakli ayrilik gerekcesidir ama ne istedigini bilmeyen, hayatinin iplerini eline alamayan bir kadinla birlikte olmak istememekte erkek acisindan hakli bir ayrilik gerekcesidir.
Bence siz konuyu oldukca yanlis değerlendiriyorsunuz. Ya da ilk mesajda fazlasiyla yanlis aksettirmissiniz.
Son kertede bu ayrilik bence ikiniz icinde hayirlisi olmus, dilerim hakettiginiz dogru insanlarla karsilasirsiniz.
Hayir ben illa benle evlen diye ona oyun asla yapmadim ben gerçekten istiyordum ama sonradan vicdanen rahat hissetmeyince vazgeçtim bu olay aslında bu aramızda sorun olmasi bana göre anormal ama ona gore sorunsa demekki biz zaten olamazmisizYani eninde sonunda kapanacaktınız açılsanız da? O zaman açılmanın amacı neydi? Adamı evliliğe ikna etmek mi?
Tutarsizlik bu iste.Mevzu tutarsızlik değil ben ona açılmak istediğimi söyledim ama ben yapamadim vicdanım elvermedi kabul edemedim bu fikri o yüzdende kendine söyledim daha öncede söyledim oda istemeyeceğini kendj içinde ama bundan dolayida ayrilacak halimiz yok dedi .umarim ikimiz içinde hayırlisı olur
Yani haklısiniz karar vermeden bunu demem yanliş olduTutarsizlik bu iste.
Hayat tarzinizi değiştirmeye tam olarak karar vermeden baskalariyla niye paylaşıyorsunuz?
Hayatinizin kontrolunu ele almamakta bu;
Hayat tarzi değişikligi yapacaginizi baskalariyla niye paylasiyorsunuz zaten, sizin hayatiniz bu? Acilacagim kapanacagim ya da baska degisiklikler yapacagim diye kimseyi bilgilendirmek zorunda degilsiniz ki?
Ben acik bir kadinim, oldukcada sekuler bi aileye sahibim, cekirdek ailem ve genis ailem dahil bir tane basortulu akrabamiz yok.
1 kuzenim ve ben haric namazla orucla isi olanda yok yani ne denli bu konuya uzagiz anlayın diye anlatiyorum.
Simdi ben bir yola girip, ortunmeye karar versem kimseye bildirmem ya da fikir sormam, giderim alisverisimi yapar, ortulu cikarim karsilarina, kabul ederler veya etmezler, onlarin kabulu/reddi benim inancimi degistiremez, etkileyemez, o sebeplede hicbir sekilde fikir degistirmem.
Bence hakkinizda hayirlisi olmus, hic uzulmeyin. Hayat arkadasi seciyorsaniz eger yasayislarinizin uyumlu olmasi benim icin olmazsa olmaz bir konu, ayni dusunmeyen insanlar bir yolu bi omur birlikte yuruyemez.Yani haklısiniz karar vermeden bunu demem yanliş oldubu kadar katı olacağini düsünemedim orucunu tutan namaza giden bir insan olunca benim gibi düsündüm değilmis
benim gibi düşündüm diyorsunda seninde tam bir fikrin yok net değilsinki daha düne kadar açılmayı düşünüyormuşsun.Yani haklısiniz karar vermeden bunu demem yanliş oldubu kadar katı olacağini düsünemedim orucunu tutan namaza giden bir insan olunca benim gibi düsündüm değilmis
hmmm demek anormal bir toplum olduk eee eskiden sadece kapalıyı geç kızların sevgiliside olmazdı niye eskiye göre yaşamıyorsun burda bir tezatlık yok mu?Vallaha ya gerçekten öyle anormal bir toplum olduk
Bende reklamdan konuyu okuyamıyorum. Çözümü bilen varsa yazarsa sevinirim.Arkadaşlar konudan bağımsız sizde konuları okurken reklamlar oluyor mu ? Resmen bütün sayfayı kapatıyor reklamlar.
Ben Google üzerinden giriyorum ondan kaynaklı olduğunu sanıyordum ama sizde de varmış. Google üzerinden mi giriş yapıyorsunuz ben çok yeniyim buranın kendi uygulaması varmı onu bilmiyorum. Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim :))Bende reklamdan konuyu okuyamıyorum. Çözümü bilen varsa yazarsa sevinirim.
Mevcut durum ile alakalı demedim zatenKellikle mevcut durum arasında bir bağlantı bulunmuyor yalnız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?