sIrf cInsellik yüzünden boşanılır mı

Konu sahibi...Aynı benzer şeyleri ben de yaşadım..Dr a gitmekle çözülmüyor..6 sene sabrettim ve sonunda boşandım..Çok iyi bir baba..Çok iyi bir insan..Ama bunlar yetmiyor....Çocuklar tabiiki tedaviyle oldu.....Şu an daha mutluyum..Yaşamayan tam olarak anlayamaz neticede diyeyim özetle...Çok zor...

E yani haklısın.Bi sorun olabilirde doktora gidip çabalıyosa anlarım bende ama hem tık yok hem doktora gitmiyor.O iş tutmaz.Boşadıysan iyi etmişsin sıkıntı etme.

Sorun da o bosayamadim...son bi kez daha tehdit etmeyi dusunuyorum doktora gitme olayi icin, beni kaybetme korkusunu cok yasadigini bildigimden ise yarayacagini dusunuyorum...sonra da başımın caresine bakcam..yıllarca beklemenin uzuntusu var bi de bende..keske ilk sene bosasaymısım...

Yok ya ilk seneden hemen boşanmakta olmazdı bi evlilik kolay bulunmuyo sonuçta ama 3 yıl uzun bi süre olduğundan bu saatten sonra boşanmayı istesenizde sizi suçlamaması gerekir artık.

Cnm ben dogal yollardan hamile kaldım evliligimin ilk zamanları..en başta sorunu yoktu ereksiyonla ilgili..fakat yine de peşpeşe hiç olmamısti...adamin sorunu ürolojik degil aslinda...psikolojik...bikez kalkmadi ve ayni seyi yasarim korkusu başladi onda ve gerisi de 3 sene boyunca geldi...doktora gitti...kafasını rahatlatmak icin adamin ve o korkudan kurtulsun diye passiflora (en hafif antidepresanlardan ) verdi..fakat iki kez kullandi birakti...onun bi sorunu yokmuş guya ilaci kullanamiyomus guya...

Ben ilk evlediğim gün yaşamıştım hayal kırıklığını...:) Ve o önceden bu durumu biliyormuş..Evlenince geçer demişler...Geçmez !!!! Ben biliyorum ki gayet sağlıklı bir insanım...Ama artık cinsellikten soğumaya başlamıştım sayesinde.....Boşanınca gayet normal ve sağlıklı biri olduğumu gördüm çok şükür....

Peşpeşe bizim de olmazdı...Bir de o gün kendi kendine yapmışsa asla mümkün değil olmazdı....

Hayır boşanılmaz.
Ama şöyle ki,eğer her türlü tedaviyi deneyip yinede bu veya buna benzer bir problem yaşıyosa hastalıkta-sağlıkta diye verilen sözü hatırlayıp,evliliğime devam ederim.
Yok tedavisi olduğu halde sırf kendi egosu gururu için cinselliği bize yasak koyuyorsa o zaman oturur boşanmayı düşünürüm.

Böyle olunca artık öpüşmek bile istemiyorsun, sana dokuunmasını bile istemiyorsun..Soğuyorsun yani....Cinsellikten değil...Eşinden...(

Böyle olunca artık öpüşmek bile istemiyorsun, sana dokuunmasını bile istemiyorsun..Soğuyorsun yani....Cinsellikten değil...Eşinden...(

Aynen beni ancak siz anlarsInIz yaa...ne kadar iyi insan olsa da diger seyler ne kadar iyi olsa da artik dokunmasi bile batmaya başliyo..öpüsemiyorum bile

cozumsuz bi problemse, bugun bosanmam diyen herkesin fikri yarin degisir .

Bir omur boyu hic cinsellik olmadan yaşanılır mi yaaa...yemek icmek gibi bi ihtiyac...omur boyu vajinismus olan kadını erkek ceker mi ki..ama türkiyede kadın her haltı cekmek zorunda..türkiyede kadın olmaktan ve cevre baskından nefret ediyorum...

cozumsuz bi problemse, bugun bosanmam diyen herkesin fikri yarin degisir .
Neden?
Ben sizin gibi düşünmüyorum,aslalarım kesinliklerim hiç olmadı hayatta ama hastalık olarak tedavisi yoksa sırf bu sebeple herşeyin yolunda gittiği eşimden ayrılmam.Sırf çocuk sahibi olamadığı için eşini boşayan adamlardan ne farkı var? İnsanlar bir hastalıkla yatağa bağlı kalabiliyolar vücutları tutmuyo boşanmayı mı gerektirir? Tıbben yapılacak birşey yoksa sadece bu sebep için adamı boşamak bana göre yanlış.

Keşke tıbben gerekli olan yardımı alsa..bu durimu kendine yakıstiramadıgı icin doktor olayini da ilac kullanmayi da reddediyo...bence cok hafif ilaclarla cozulebilecek bi sorunu varken olayin icinden cikılamayacak hale getirdi...3 sene doktora gitmeyerek beni kendinden soguttu...tamiri belki de cok zor olabilecek yaralar actii..insan bu kadar bencil olmamali...ben vajinismus olup da doktora gitmeseydim turkiyede hangi erkek beni 3 sene beklerdi acaba..kaldi ki bu etkek cinsellige cok duskun olacak ve beni bekleyecek..bence oyle biri yok..

Ama o cesaret edip adım attığında reddederseniz o tedavi ve ilaçlar ne işe yarıcak? Gidip başkasıyla mı yapıcak neticede..bu tarz sorunlar tamamen psikolojik.korktukca ve taktıkcada düzelmez ama bence siz artık ondan soğumuşsunuz(haklı olarak) belki erkek olarak görmüyorsunuz

Keske bu kadar uzatmasaydi doktor olayini belki de bu kadar soguyup uzaklasmayacaktim..

yuh o kadarda degil bacim naptin sen? yemek icmek temel ihtiyac..cinsellik lukse giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…