- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi fromrainforest
-
Evlilik cinselliği öne alan bir beraberlik öteki türlü bu evlilik değil arkadaşliğa döner bir evin içinde yaşayan ev arkadaslari gibi tamamiyle saçma bir soru çoğu erkek sırf cinsellik için evleniyor bunu da unutmamak lazım erkeklerin en büyük arzusu sonuçtaArkadaslar evliliginizde cinselligin ne kadar payı var...geri kalan şeyler iyi sadece cinsellik yoksa boşanırmıydınız...
işin şakası yani tabikide çalısıyoruz canım ama her öğün oliiirNasil oluO
Calismiyormusunuz☺
ne desek bos..ne derler kimse basina gelmeden bazi seyleri bilemez..hani boyle konusacak olsan bi toplum icinde..yada bir kac bayan icinde seni azgin ilan ederler...ama kendi baslarina gelse belki daha sert tepki verirler...
buarada bitkisel kur filan denediniz mi canim? mesir macunu pekmez..tatli findik fistik..hani eskiden bilinen seyler diyeyim...ise yarayip yaramadigini bilmiyorum..sigara iciyorsa birakmasi...
buarada dogal kurleri gec bir cok sey satiliyor piyasada..bi doktor kontrolunde kullansa iyi olur belkide..hani korkusunu asabilir bu sayede belki..ama zaten sorun esin bunlarla ugrasmak istemiyor degil mi?
peki bosanirim dediginde ne diyor?
Evlilik cinselliği öne alan bir beraberlik öteki türlü bu evlilik değil arkadaşliğa döner bir evin içinde yaşayan ev arkadaslari gibi tamamiyle saçma bir soru çoğu erkek sırf cinsellik için evleniyor bunu da unutmamak lazım erkeklerin en büyük arzusu sonuçta
Bunun konuyla alakası nedir peki?işin şakası yani tabikide çalısıyoruz canım ama her öğün oliiir
Bunun konuyla alakası nedir peki?
Konu sahibi sanki kocamın ekmek almaya parası yok demiş,sizde benim kocişim markete kamyon yanaştırdı demiş gibi bişeysiniz.
Keske bu kadar uzatmasaydi doktor olayini belki de bu kadar soguyup uzaklasmayacaktim..
Peki sizde psikolojik yardım almayı deneseniz bu konuda?
Cinsel Hayattaki sorun bir çok sorunu da beraberinde getirdiği için önemli
Kusura bakmayın ama bu adamdan iyi soğumuş görüyorum sizi ..Kesinlikle katılıyorum..biraz daha boyle devam ederse ondan nefret etmeye baslicam...ayrica etkileniyorum...en onemlisi kararsizlik artik beni mahfediyo..herseyimi etkilemeye basladi..
Cnm ben onunla beraber gitmek istiyorum doktora boyle daha etkili olacagini dusunuyorum artik..cunku sorunun kaynagi onla yasadigim 3 sene..kaynagin duzelmesi gerekir ki bi ise yarasin tedavi...ama o bazi seyleri gormemezlikten geliyo...tehdit etcem yine bosancam ben diye...
boşanırdımArkadaslar evliliginizde cinselligin ne kadar payı var...geri kalan şeyler iyi sadece cinsellik yoksa boşanırmıydınız...
1 senelik evliyim ve hep benim çabalarımla bir şeyler oldu.Hep ben seksi kıyafetler giydim mumlar falan ortamı hep ben ayarladım.Eşim üroloğa da psikoloğa da gitti.Fiziksel bir sorun yok sertleşme problemi de yok.Psikologta net bir şey söylemedi her seansta sorular sorup durdu sadece bizi yönlendirmedi adam akıllı belki yanlış bir psikolog seçtik bilemiyorum.Ama ben açıkçası artık fiziksel olarak eşimin beni istemediğini düşünmeye başladım.Çünkü ortada hiçbir sorun yok.Ben çabalarsam evet oluyor bir şeyler yaşıyoruz.Ama ben bunu artık istemiyorum bir kez olsun eşim beni arzulasın istesin istiyorum en doğal hakkım bu yani.Ama malesef kendine bakmak seksi giyinmek falan net çözüm değil.Sanırım onun cinselliğe bakışıyla benimki farklı.Bunun dışında eşim bana karşı çok saygılıdır naziktir hassastır çok iyi bir eştir ama bu konuda fos çıktı malesef.1 yıldır bu sorunla mücadele ediyorum ve artık gücüm tükeniyor.Çok iyi bir insan bu yüzden boşanmakta istemiyorum ama böyle hayat nasıl devam edecek onu da bilemiyorum.Hergün konuşuyoruz tamam diyor elimden geleni yapacağım vs. ama sonra günler geçiyor ve hiçbir şey değişmiyor.Görmezden gelmek, üstüne gitmemek ya da tam tersi sorunun üstüne çok eğilmek,ılımlı yaklaşmak,sert yaklaşmak...kısaca belirli aralıklarla bütün yöntemleri denedim bir kadın olarak elimden gelenin fazlasını yaptım ama karşımda hep aynı duvarı gördüm.Malesef o duvarı aşamadım.Hepsi bir arada olmuyor demek ki.
Kusura bakmayın uzun yazdım biraz ama şu an çok mutsuzum sizin yazdıklarınızı okuyunca da daha da üzüldüm acaba benimde mi yıllarım böyle geçecek diye.Boşanın demek çok kolay ama işte uygulaması o kadar kolay değil.Hele de karşınızda temiz kalpli iyi bi adam varsa...Bilemiyorum artık pek çok yolu denemiş bir kadın olarak elimden ne gelir size ne tavsiye edebilirim bilemiyorum
1 senelik evliyim ve hep benim çabalarımla bir şeyler oldu.Hep ben seksi kıyafetler giydim mumlar falan ortamı hep ben ayarladım.Eşim üroloğa da psikoloğa da gitti.Fiziksel bir sorun yok sertleşme problemi de yok.Psikologta net bir şey söylemedi her seansta sorular sorup durdu sadece bizi yönlendirmedi adam akıllı belki yanlış bir psikolog seçtik bilemiyorum.Ama ben açıkçası artık fiziksel olarak eşimin beni istemediğini düşünmeye başladım.Çünkü ortada hiçbir sorun yok.Ben çabalarsam evet oluyor bir şeyler yaşıyoruz.Ama ben bunu artık istemiyorum bir kez olsun eşim beni arzulasın istesin istiyorum en doğal hakkım bu yani.Ama malesef kendine bakmak seksi giyinmek falan net çözüm değil.Sanırım onun cinselliğe bakışıyla benimki farklı.Bunun dışında eşim bana karşı çok saygılıdır naziktir hassastır çok iyi bir eştir ama bu konuda fos çıktı malesef.1 yıldır bu sorunla mücadele ediyorum ve artık gücüm tükeniyor.Çok iyi bir insan bu yüzden boşanmakta istemiyorum ama böyle hayat nasıl devam edecek onu da bilemiyorum.Hergün konuşuyoruz tamam diyor elimden geleni yapacağım vs. ama sonra günler geçiyor ve hiçbir şey değişmiyor.Görmezden gelmek, üstüne gitmemek ya da tam tersi sorunun üstüne çok eğilmek,ılımlı yaklaşmak,sert yaklaşmak...kısaca belirli aralıklarla bütün yöntemleri denedim bir kadın olarak elimden gelenin fazlasını yaptım ama karşımda hep aynı duvarı gördüm.Malesef o duvarı aşamadım.Hepsi bir arada olmuyor demek ki.
Kusura bakmayın uzun yazdım biraz ama şu an çok mutsuzum sizin yazdıklarınızı okuyunca da daha da üzüldüm acaba benimde mi yıllarım böyle geçecek diye.Boşanın demek çok kolay ama işte uygulaması o kadar kolay değil.Hele de karşınızda temiz kalpli iyi bi adam varsa...Bilemiyorum artık pek çok yolu denemiş bir kadın olarak elimden ne gelir size ne tavsiye edebilirim bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?