sIrf cInsellik yüzünden boşanılır mı

Kadından kadına göre değişir.
Mesela benim gibilerin güdüsü fazladır, hormonları da fazla çalışır, o yüzden cinsellik olmadan olmaz.
Siz mutluysanız ve saygı varsa sıkıntı yok.

Aynen katılıyorum...kadınların cogu zaten cinsellige düskun degil veya türkiyede bastırılmış duygulari olan kadın sayısı faxla...ben o insanlardan degildim ama eşimin sayesinde olma aşamasindayim..hatta oldum

Aynen katılıyorum...kadınların cogu zaten cinsellige düskun degil veya türkiyede bastırılmış duygulari olan kadın sayısı faxla...ben o insanlardan degildim ama eşimin sayesinde olma aşamasindayim..hatta oldum
Adım çıkar veya evleneceğim adam yüzüme vurur diye evlenmeden bir şeyler yaşamıyorum, ama inan kendimi nasıl zor tuttuğumu anlatamam.
Bir de evlenip de seksten mahrum kalırsam ağlayıp kendimi camdan atarım herhalde.
Bence arzuların sönmedi ama küllendi, yani boşanıp da bir başkasıyla evlenirsen yeniden alevlenecek.
Eşinle bir yere varamayacaksınız bence, böyle olmaz daha 3 yıl olmuş bir ömür devam edecek bu, dayanabilecek misin?

Yok denecek kadar az...cikarken sertlwsme problemi yoktu..fakat tam birliktelik olmadigindan bi de uzak yerlerde yasadigimizdan tam analiz edememisim...evlenince balayimiz cok yavan gecti..mesela pespese olmadi hic...evliligin ilk gunlerinde ben hergun olur diye dusunmustum...ama olmadi...istemwdigini sandim fakat bi gün sertlesmedigini farkettim..bikac kere sertlesmeyince korku yasamaya basladi..derken hic yapamamaya basladi...ben de icime ata ataa cinsellikten sogudum...bu konuyu konusamiyoduk bile...konuyu actirmiyodu..en sonunda bosanmakla tehdit ettim tamam doktora gitcem dedi..gitti guya..ben disarda bekledim doktor odasinin...bisi yokmus ...psikolojik demis...basit bi antidepresan verdi..kullanmadi..sallamadi ilaci...ben de yapmaya yapmaya artik onu sadece arkadas olarak gormeye basladim..cunku 3 sene boyunca her cinsellige girisiminde yaa olmuyodu ya da basarisiz olacak diye beni reddediyodu...30 lu yaslarimdayim..normaldr cok cinsellige duskun bi insanken kendimi korelttim..bu boyle gider mi bilmiyorum..normal olmayan bi evliligi normal mi gormeye basladim bilmiyorum..ne yapmam gerektigi hakkinda hicbir fikrim yok...3 sene icinde maksimum 15 kez bisiler olmusturr...son donemlerde kendi istiyo ama ben yine kalkmicak ve hevesim kursagim da kalacak korkusuyla yaklasamiyorum...onun sorunlari beni de psikolojik olarak etkiledi galiba ..

Bir tanıdık 8 yıl sonra boşandı bu sorundan.. Bahsettiğin gibi başka sorunları da yoktu. Ama baya düzeltmeye çalışmışlar. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah düzelir..

Esiniz tedavi olmayi dusunmuyor mu?
Evlilikte cinsellik malesef cok onemli.
Sizde gencecik bir insansiniz,
Sizde pozitif yaklasin, esinizde, tedavide olursa yenebilirsiniz insallah bu sorunu.
Bir yerlere kacamaklar yapin, degisik seyler deneyin, esinizde doktora gorunsun,bence cozebilirsiniz.

Eğer olmayan taraf kadınsa erkek kesinlikle tölore edemiyor. En iyi erkek bile başka Bahaneyle kavga çıkartıyor. Eğer erkekse kadınlar çogu zaman içinde bunu bastıtabiliyor.ama evlilik düzeninde ciddi bi Payı var. Karşılıklı cinsel hayatından memnun olan Çiftler çok daha pozitif bi evlilik yaşıyor

Konuyu yanlış yere açmışsınız bence vajinismus topiğındeki arkadaşlara sorun olur mu olmaz mı sizi en iyi onlar anlayacaktır

herkese göre değişir kimine göre çok önemli kimine göre okadar önemli olmayan bir olaydır cinsellik .
ilişkilerde bir süre sonra tabiki heyecan yitiriliyor eskisi gibi olmuyor ama ilşkilerde ve evlilikte ten uyumu ve cinsellik önemli birşey . ama sorunlu bir ilişki varsa cinselliğin herşeyi çözüceğine inanmıyorum . sonuçta cinsellik artık kolay bulunabilecek birşey . öyle çok bir özellliği kalmadı . adam evinde mutlu değilse dışarda bulur kolayca . cinsellik herşeyi çözer mantığına katılmıyorum . saygı çok önemli .

Eger sizde vajinismus olsaydi evliliginizin ucuncu ayinda esim bosanmak istiyor diye konu acardiniz buraya. 3 yil iyi sabretmissiniz. Eger esiniz sorununun duzelmesi icin caba sarfetmiyorsa yapilacak sey belli. Ya bosanicaksiniz ya da bu sekilde yasamaya devam edeceksiniz

bak boşanırsan ne kaybedicen ne kazanıcan ?
hani olumsuz yorum yapmak istemiyorum ama boşanırsanda mükemmel erkek karşına çıkıcak mı ?
bence mücadele et . eşin iyi bir uzmana gözüksün . bir erkek nasıl istemez aklım almıyor ki . gay falan mı acaba ?bilemedim zor bir durum . tabiki seninde hakkın herşeyi yaşamak . işte bu nedenlerden dolayı evlilik öncesi ciftlerin cinsellik yaşaması çok önemli . böyle süpriz yumurta gibi ne çıkarsa bahtıma olmuyor yani .

Olmayan cinsel hayat icin karisini bosamayacak veya aldatmayacak erkek yok denecek kadar azdir..

Kadin icinde cinsellik onemliyse, her gece beni aglatiyorsa,adamin opmesi bile batiyorsa, elimden gelen cabayi zahmeti gosterdiysem bosarim..ki burda kolay kolay kimseye bosanma kelimesini agzima almam..

Dusunun tasinin hayat oyle bi akip giderki anlamazsiniz,esiniz bencilin onde gideni..baskasina gidersin korkusuda yok anacim bu heriflerde, rahatlik nirvana..

Kadından kadına göre değişir.
Mesela benim gibilerin güdüsü fazladır, hormonları da fazla çalışır, o yüzden cinsellik olmadan olmaz.
Siz mutluysanız ve saygı varsa sıkıntı yok.

Daha önce konu actım bunla ilgili eşimle öyle güzel bi uyumumuz vardıki nişanlıyken nerelerde ne şekilde birlikte olduk anlatsam kk karışır :D
Derken evlendik evlenmemizle birlikde eşim kendi işini genişletti daha büyük bi sorumluluğun altına girdi yoğunluk stres toplantılar projeler işde kendinin olunca daha fazla işe tutundu çünkü neyimiz var neyimiz yok oraya adadı ya hero ya mero dedi. O sıra benim hamileliğim bebek fln derken cinselliği 2. Plana attık düzeltmek eski heycanı yakalamak için cok cabaladım ama malesef henuz yakalamış değiliz. Buraya konu actıkdab sonra oturdum konuştum oda kendi problemlerini anlattı şuan ayda 2 kez birlikteliğimiz oluyo onuda anlamak zorundayım düzeliceğini umuyorum
Yoksa cok haklısınız cinsellik evliliğin temel taşı
Ama dönem dönem her 2 tarafında isteksiz olmasını anlıyışla karşılamak lazım

ıh ben bosanmazdım
bıde bu evlılıkte cınsellık ve sınırı neye gore kıme gore
kımısıne 2 haftada 1 tamamken
kımısı oldukca olur olmadıkca olmaz dusuncesınde
kımısıde hergun ?
bu evlılıgın karakterıne gore degısır bence
eger sadece cınsellıkle mukemmel bı evlılık olsaydı
belırlı bı yasa gelınce cınsellık bıtıyor dıye tum erkekler bosanır daha gencını alırlardı zıiraa ;)

Cinsellik yüzünden bitmez ama saygısızlık ve bencillik yüzünden bitebilir. Eşiniz ilaçları kullanmayarak bencilce davranmış, sizi kardeşçe bir evliliğe zorlamış. Bence esas sorun bu. Cinsellik yüzünden bitmez yazma sebebimi de açıklayayım, robot değiliz her zaman aynı isteklilik aynı enerjide olmayabiliriz. Mesela biz en güzel sevişmelerimizi çıktığımız tatillerde yaşıyoruz ama iş stresi, yorgunluk falan derken evde o seks tanrıçası olamıyorum, eşim de olamıyor. Adam aynı adam, ben aynı ben ama kafa boşken, beden dinlenmişken daha farklı oluyor demek istediğim buydu.

Eşiniz bencil biri, ve bu şekilde yaşamaya da alışmış. Siz de genç bir kadınsınız bu şekilde körelerek h<yat geçer mi iyice düşünmeniz gerek.

Daha önce konu actım bunla ilgili eşimle öyle güzel bi uyumumuz vardıki nişanlıyken nerelerde ne şekilde birlikte olduk anlatsam kk karışır :KK70:
Derken evlendik evlenmemizle birlikde eşim kendi işini genişletti daha büyük bi sorumluluğun altına girdi yoğunluk stres toplantılar projeler işde kendinin olunca daha fazla işe tutundu çünkü neyimiz var neyimiz yok oraya adadı ya hero ya mero dedi. O sıra benim hamileliğim bebek fln derken cinselliği 2. Plana attık düzeltmek eski heycanı yakalamak için cok cabaladım ama malesef henuz yakalamış değiliz. Buraya konu actıkdab sonra oturdum konuştum oda kendi problemlerini anlattı şuan ayda 2 kez birlikteliğimiz oluyo onuda anlamak zorundayım düzeliceğini umuyorum
Yoksa cok haklısınız cinsellik evliliğin temel taşı
Ama dönem dönem her 2 tarafında isteksiz olmasını anlıyışla karşılamak lazım

Benim de anlatmak istediğim tam da buydu ama konu sahibinin eşi tedaviye de yanaşmıyormuş. Makine değiliz her zaman hormonlar tavan yaşanmıyor günlük sıkıntılar, stres ve sorumluluklar etkiliyor. Ama aşk varsa o ateş harlanıyor bir yerde yine.

Back
X