sIrf cInsellik yüzünden boşanılır mı

Cinsellik evlilikte cok onemli . Tabiki bosanmazdim ama sorun varsa cozmeye calisirdim . Cinsellik sadece o anlmda dusunulmemeli . Esine yakinlik hissi sahip olma olunma hissi güven hissi mutluluk hissi de ayni zmnda cinsellikte olur . En onmliside aşk hissi . Bunlarin hepsini uyandirir .

Benim bi arkadaşım 8 ay da bitirdi ecliliğini aynı sebepten. Ayrıca firikik vermek, dantelli gecelik falan işe yaramıyor. Üstelik arkadaşım oldukça çekici biri. Ama işte boşandığında kızdı hala.Doktora gitmesi şart eşinin. Yoksa yazık olur ilişkinize. 3 seneye yazık.

Allah yardımcınız olsun. Aynı şeyleri yaşadım çok çok zor bir hayat. Benim başka sorunlar da olduğu için boşandım. Bu da büyük bir faktördü evlilik içerisinde mutsuz olmamda. Arzulanmamak çok çok ağır...

Teşekkür ederim bu sorunu yaşayan herkesin Allah yardımcısı olsun.İşte tek sorun bu olunca boşanmak çok zor bi karar.Umarım siz de mutluluğu yakalarsınız artık.

Cok üzülüyorum yaa şanssızız ıste...başka sorunlara da yol acabilecek büyük bi sorun aslinda...düzelmiyorsa belki de şansımızı zorlamamak en iyisi ama belli bi yaşa gelince ve karşı taraf iyi bi insan olunca böyle bi karar vermek gercekten zor...lakin yaş da geciyo düşünerekten...allah yardımcınız olsun sizin de:110:

Çok teşekkür ederim allah hepimizin yardımcısı olsun.Çok büyük bi sınav gerçekten.Bazen pes etmemeliyim mücadele etmeliyim diye düşünüyorum çözüm yolları arıyorum.Ama bazen de öyle bir an geliyor ki tüm umutlarım tükeniyor yok diyorum düzelmicek bu durum.Ne diyelim ne hayırlıysa hakkımızda o olsun yani.

Cinsellik önemli ama çok daha önemli ve anlamlı şeyler var birlikteliklerde. Dostluk, güven, sevgi... Bunlar var ise cinsellik de neymiş? Zaten bunlar varsa çözüm de olur. Aklı başında hiç kimse bir et parçası içime girmiyor ya da sokamıyorum diye her şeyden vazgeçiyorsa başka problemler de vardır. Hayvanlar da seks yapıyor. Hergün yiyişenler de birbirini aldatıyor ve mutsuz, hep arayışlarda. İnsanı seks doyursaydı dünya bir başka olurdu.

evliliğin yüzde 80'i 70'i cinselliktir bence. Çünkü eşler arasındaki aşkı büyütür tutkuyu arttırır. Eğer kib ir de eşinizle aranızda cinsellik anlamında ten uyumu varsa yani birbirinizi tatmin edebiliyorsanız hem eşler arasındaki bağ daha kuvvetlenir hem de evlilik için gerekli olan huzurun çoğu da saplanmış olur. bence nitekim cinsellik aldatma ile de bağlantılıdır. Karısını cinsel anlamda yeterli görmeyen bir erkek pek tabiki aldatma yolunu tercih edebilir.

Yok denecek kadar az...cikarken sertlwsme problemi yoktu..fakat tam birliktelik olmadigindan bi de uzak yerlerde yasadigimizdan tam analiz edememisim...evlenince balayimiz cok yavan gecti..mesela pespese olmadi hic...evliligin ilk gunlerinde ben hergun olur diye dusunmustum...ama olmadi...istemwdigini sandim fakat bi gün sertlesmedigini farkettim..bikac kere sertlesmeyince korku yasamaya basladi..derken hic yapamamaya basladi...ben de icime ata ataa cinsellikten sogudum...bu konuyu konusamiyoduk bile...konuyu actirmiyodu..en sonunda bosanmakla tehdit ettim tamam doktora gitcem dedi..gitti guya..ben disarda bekledim doktor odasinin...bisi yokmus ...psikolojik demis...basit bi antidepresan verdi..kullanmadi..sallamadi ilaci...ben de yapmaya yapmaya artik onu sadece arkadas olarak gormeye basladim..cunku 3 sene boyunca her cinsellige girisiminde yaa olmuyodu ya da basarisiz olacak diye beni reddediyodu...30 lu yaslarimdayim..normaldr cok cinsellige duskun bi insanken kendimi korelttim..bu boyle gider mi bilmiyorum..normal olmayan bi evliligi normal mi gormeye basladim bilmiyorum..ne yapmam gerektigi hakkinda hicbir fikrim yok...3 sene icinde maksimum 15 kez bisiler olmusturr...son donemlerde kendi istiyo ama ben yine kalkmicak ve hevesim kursagim da kalacak korkusuyla yaklasamiyorum...onun sorunlari beni de psikolojik olarak etkiledi galiba ..
Yaşayan bilir...Bi de benimkinde ağiz kokusu var.Boşanip napcam.Daha iyisinin garantisi yok ki....yasiyoruz işte oylesine

1 senelik evliyim ve hep benim çabalarımla bir şeyler oldu.Hep ben seksi kıyafetler giydim mumlar falan ortamı hep ben ayarladım.Eşim üroloğa da psikoloğa da gitti.Fiziksel bir sorun yok sertleşme problemi de yok.Psikologta net bir şey söylemedi her seansta sorular sorup durdu sadece bizi yönlendirmedi adam akıllı belki yanlış bir psikolog seçtik bilemiyorum.Ama ben açıkçası artık fiziksel olarak eşimin beni istemediğini düşünmeye başladım.Çünkü ortada hiçbir sorun yok.Ben çabalarsam evet oluyor bir şeyler yaşıyoruz.Ama ben bunu artık istemiyorum bir kez olsun eşim beni arzulasın istesin istiyorum en doğal hakkım bu yani.Ama malesef kendine bakmak seksi giyinmek falan net çözüm değil.Sanırım onun cinselliğe bakışıyla benimki farklı.Bunun dışında eşim bana karşı çok saygılıdır naziktir hassastır çok iyi bir eştir ama bu konuda fos çıktı malesef.1 yıldır bu sorunla mücadele ediyorum ve artık gücüm tükeniyor.Çok iyi bir insan bu yüzden boşanmakta istemiyorum ama böyle hayat nasıl devam edecek onu da bilemiyorum.Hergün konuşuyoruz tamam diyor elimden geleni yapacağım vs. ama sonra günler geçiyor ve hiçbir şey değişmiyor.Görmezden gelmek, üstüne gitmemek ya da tam tersi sorunun üstüne çok eğilmek,ılımlı yaklaşmak,sert yaklaşmak...kısaca belirli aralıklarla bütün yöntemleri denedim bir kadın olarak elimden gelenin fazlasını yaptım ama karşımda hep aynı duvarı gördüm.Malesef o duvarı aşamadım.Hepsi bir arada olmuyor demek ki.
Kusura bakmayın uzun yazdım biraz ama şu an çok mutsuzum sizin yazdıklarınızı okuyunca da daha da üzüldüm acaba benimde mi yıllarım böyle geçecek diye.Boşanın demek çok kolay ama işte uygulaması o kadar kolay değil.Hele de karşınızda temiz kalpli iyi bi adam varsa...Bilemiyorum artık pek çok yolu denemiş bir kadın olarak elimden ne gelir size ne tavsiye edebilirim bilemiyorum :KK43:
Aynen ben.. 10 yil bitti :((

valla bızım on numaraydı ıkızler dogdu.herkes bı yana çekildi ellere telefonlar geldi..maçlar izlendi ve beeen sogudum..haa aşk var ama dokunmasa bana ozlemıyorum aramıyorum.gece vardıyasına gectı koymadı.ki bebeklerden once cok zorladım sensız uyuyamam dıye...ama sımdı o peşimde zaman kolluyo bırlıkte olmak ıcın.benım umrumda degıl...

bence aşk varsa cok da muhım degıl...benım degıl mesela...

Evet coook..insan kendini kadin gibi hissetmiyo.saçini bile taramak içinden gelmiyo..yilda 3-5 oluyodu...en son ne zaman oldu hatirlamiyorum...benimki beni istiyo ama yapamiyo..kotu kokuyo ben de hic yaklasmiyorum.
Peki her yolu denediniz mi
Psikolog terapist olmadı rest çekmek gibi

3 senede 15 mi ah neler varmıs bizim 4 yıl oldu 4x 365 gün 6 saat =
ay maaşallah ne şanslısın süper ya

bu konuda zaten tam senin cinselliğinle hava atman gereken bir konu

konu sahibi 1 aydır karnım aç ölüyorum diyor sen oo ben her öğün portakallı ördek yiyorum diyorsu.

şu msjın eminim konuyu açana ve aynı durumda olan herkese çok yardımcı olmuştur maaşallah inşallah.

kk da bu olay hep var zaten kadın kocam beni sevmiyor öpmüyor der bazı üyeler yaa benim ki hep sırnaşır hep aşkoşum der yea diye yazar hemen :KK53:

not:bana da ay cınım kıskınmı sıkın minvalinde bir msj atma lütfen bizim günde 5780657894 defa oluyor o ka diyim yani :KK70:

ay maaşallah ne şanslısın süper ya

bu konuda zaten tam senin cinselliğinle hava atman gereken bir konu

konu sahibi 1 aydır karnım aç ölüyorum diyor sen oo ben her öğün portakallı ördek yiyorum diyorsu.

şu msjın eminim konuyu açana ve aynı durumda olan herkese çok yardımcı olmuştur maaşallah inşallah.

kk da bu olay hep var zaten kadın kocam beni sevmiyor öpmüyor der bazı üyeler yaa benim ki hep sırnaşır hep aşkoşum der yea diye yazar hemen :KK53:

not:bana da ay cınım kıskınmı sıkın minvalinde bir msj atma lütfen bizim günde 5780657894 defa oluyor o ka diyim yani :KK70:
Görmemiştim Kadiş tuhaf bi yorum cidden
Ağzına sağlık

Back
X