- 23 Ağustos 2012
- 51.475
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.601
- 898
Çocuklar eğlensinler , beni biraz rahat bıraksınlar demek istemiş
Onların ki de kafa sonuçta . Öğretmen diye bunalmaya hakkı yok mu
Cherrycim ben de öğretmenim, okuldan arkadaşım demek istedim.+1
Öğretmenler peygamber değil ya sabırlarının sınırı var.
Cherrycim ben de öğretmenim, okuldan arkadaşım demek istedim.
Size özel birsey değil, sadece bunalmış ve yorulmuş. ....Yakinlarda kızımın doğum günü vardı. Okuldan öğretmen arkadaşım çocuklarıyla geldi, aynı zamanda yakın da oturuyoruz. Çocukların yaramazligindan falan konu açıldı, ve arkasından bu cümleyi kurdu, kendisi hamile. Ama bu durum bu sözleri söylemesini gerektirir mi? Ben kırıldım ama yine de öylesine söylenmiş bir söz olabilir mi diye de düşünmeden edemiyorum. Bir şey de söylemedim. Siz nasıl yorumlarsiniz bu durumu?
Ben söyle yorumladim: senin çocuğunun doğum gününde bulunmak değil derdim, çocuklar yeni ortamda koşsun, oynasın ben peşlerinde gezmeyeyim. Sırf bunun için geldim. Doğum günü umrumda değil. Sizce yanlış mı düşünüyorum?
Aslında gayet öyle yorumlanabilir ama bence art niyetli değil. Hani"öyle yorgunum,öyle bunaldım ki,gelemezdim normalde,çocuklar oyalansın diye geldim "gibisinden. Hamileymiş,çocuklar dediğinize göre birden fazla çocuğu var,bunalmış belliki. Sizde samimiyseniz ondan deyivermistir. Boşverin bence,üzerinize alınmayın. Kendi durumunu anlatmak için kurduğu bir kelimedir belkide,sizi kırabileceğini düşünememiştir.Ben söyle yorumladim: senin çocuğunun doğum gününde bulunmak değil derdim, çocuklar yeni ortamda koşsun, oynasın ben peşlerinde gezmeyeyim. Sırf bunun için geldim. Doğum günü umrumda değil. Sizce yanlış mı düşünüyorum?
Evet, ne kadar kibar ifade etmişsiniz. Teşekkür ederimAslında gayet öyle yorumlanabilir ama bence art niyetli değil. Hani"öyle yorgunum,öyle bunaldım ki,gelemezdim normalde,çocuklar oyalansın diye geldim "gibisinden. Hamileymiş,çocuklar dediğinize göre birden fazla çocuğu var,bunalmış belliki. Sizde samimiyseniz ondan deyivermistir. Boşverin bence,üzerinize alınmayın. Kendi durumunu anlatmak için kurduğu bir kelimedir belkide,sizi kırabileceğini düşünememiştir.
Aslında olay bir anne için en önemli şeyin çocuğu olduğu, ve karşısındakinin de bunu anlamasını beklemesi. Ben de onun çocuğunu hayirlamaya 1 aylık bebeğimle, uykusuz gözlerle , pasta börek yaparak gitmiştim.Cunku başka davetliler de vardı. Onun üstüne bu hoş olmadı ama burdaki yorumlardan buna gerek olmadığını anladım. Pekala ben de çok yorgunum, gelemem diyebilirmisim.Kırılırdım tabii
Ne demekmiş o
Demek benim partimi çocuğumun doğum gününü önemsemedi gelirken
Bi de arkadaşlığımı tekrar gözden geçirirdim
Ayıp etmiş işte patavatsızlığın dibine vurmuş
Aynen ..Aslında olay bir anne için en önemli şeyin çocuğu olduğu, ve karşısındakinin de bunu anlamasını beklemesi. Ben de onun çocuğunu hayirlamaya 1 aylık bebeğimle, uykusuz gözlerle , pasta börek yaparak gitmiştim.Cunku başka davetliler de vardı. Onun üstüne bu hoş olmadı ama burdaki yorumlardan buna gerek olmadığını anladım. Pekala ben de çok yorgunum, gelemem diyebilirmisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?