Sırf çocuklar üstümden düşsün diye geldim.

Ben normalde hep derim çocuklulara zaten "gel dinlen" ya da "ben geleyim dinleneyim" vs. Bunu coook iyi anlıyorum. Aynı beklentiler içine ben de girerdim. Ama o gün bizim özel gunumuzdu, bir günlüğüne ayrıcalık bekliyor insan. Ben de başkasının özel gününde işi gücü bırakıp karşıya odaklaniyorum. Derdim arkadaşımın gününü güzel geçirmesine katkı sağlamak oluyor. Herkesin içinde bunu demesi hoş olmadı, olay bu. Yoksa onun yorgunluğunu elbette anlıyorum, hepimiz aynı durumdayız.

Doğum günü olayını çok önemseyen biri değildir belki. Öyle büyük anlamlar yuklemiyordur. Doğum gününü onemsememesi sizi ve çocuğunuzu önemsemediği anlamına gelmiyor. Sonuçta sizin yakın arkadaşınız en iyi siz tanırsınız.
İhtiyacınız olduğu zaman yanınızda mı değil mi? Buna bakarım ben.
Ha herkesin içinde söylemesi hoş değil tabi. Boş bulundu galiba.
Yalnız anlamadığım şey nasıl dinlendiği. Ben 2 çocukla gittiğim hicbir yerde dinlenemiyorum da. İşte böyle rahat olmak istiyorum lan

Çocukların peşinde gezen biri değil canavar hanım:) onlar koşturuyor ama o oturuyor, hesap o hesap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…