Ben anlamadım ki ne demek istediğini? Çocuklar üstümden düşsün diye geldim derken ne demek istedi ki?
bence kadin cok yorgun ve digum gununu firsat bildim diyorBen söyle yorumladim: senin çocuğunun doğum gününde bulunmak değil derdim, çocuklar yeni ortamda koşsun, oynasın ben peşlerinde gezmeyeyim. Sırf bunun için geldim. Doğum günü umrumda değil. Sizce yanlış mı düşünüyorum?
Hmmm anladım ama öyle bile olsa kırılmazdım ben galiba, çünkü bence de çocuk doğum günü ilgi çekici bişey değil, çocuklar eğlensin diye gidilir sadece. Bence hiç alınmayın art niyetli bir söze benzemiyorBen söyle yorumladim: senin çocuğunun doğum gününde bulunmak değil derdim, çocuklar yeni ortamda koşsun, oynasın ben peşlerinde gezmeyeyim. Sırf bunun için geldim. Doğum günü umrumda değil. Sizce yanlış mı düşünüyorum?
Boyle yazın. .. Bunu demiş hatun...Ben söyle yorumladim: senin çocuğunun doğum gününde bulunmak değil derdim, çocuklar yeni ortamda koşsun, oynasın ben peşlerinde gezmeyeyim. Sırf bunun için geldim. Doğum günü umrumda değil. Sizce yanlış mı düşünüyorum?
İlgi çekici değil de annenin mutluluğunu paylaşmak için , destek olmak için gidiyorum benHmmm anladım ama öyle bile olsa kırılmazdım ben galiba, çünkü bence de çocuk doğum günü ilgi çekici bişey değil, çocuklar eğlensin diye gidilir sadece. Bence hiç alınmayın art niyetli bir söze benzemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?