- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
Arkadaşlar Merhaba,
Ben artık patladım,patlayacak durumdayım..
3 yıldır özel bir şirketin resepsiyonunda çalışıyorum.Müdürümle çok konuştum bugüne kadar ama beni farklı bir yere almıyorlar
Gün içinde misafir yönlendirmek dışında bir işim olmuyor ve ben acayip sıkılıyorum.
Başka bir işe geçmeyi düşünüyorum ama bu şartlar ve maaşı bulamam..
Her günüm 100 kere gazete okumaktan ibaret ve ben artık ciddi anlamda kendimi işe yaramaz hissediyorum..
Hep evde olsam da kızıma kendim baksam bunalımı yaşıyorum ama borçlarımız var eşim tek maaşla evi idare edemez.
Siz olsaydınız sırf maaşı iyi diye sevmediğiniz bir işi yapmaya devam eder miydiniz?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..
Egitim durumunuz ne ? Ordan ciksaniz ne is yapabileceksiniz ? Sizin sorununuz isiniz degilde daha cok kizinizin yaninda olamamk bence birazda ondan kendinizi ise yaramaz hissediyorsunuz. soyle dusunun madem esiniz tek maasla evi gecindiremeyecek siz isi birakip cocugunuza baksaniz bu defada maddi zorluklar yuzunde cocugunuzun huzuru olmayacak.
Herkes demis is bulmak kolay degil diye madem iyi maasiniz var daha iyi bir isi ayni maasla bulana kadar kipirdamayin ordan size her anlamda zarari dokunur bunun.
Mesela ordan ciksaniz ne is yapacaksiniz ? Eger belirli bir konuda egitimizni yoksa ordan ciktiginizda ancak daha kotu sartarla ve belki daha az maasla bir ise girersiniz. Belki acik ogretimden bir bolume yazilmayi dusundunuz mu, bos zamanlarinizda hem kitaplari alir calisirsiniz. Belki ileride o alanla ilgili ise girersiniz. 2 yillik 4 yillik ise yarar bolumler var mesela.
Ama dedigim gibi asil sizin caninizi sikan sey o is degilde sanki cocugunuzun yaninda olamamak o da hangi iste calisirsaniz calisin ayni his olacak, ha belki daha yogun bir isiniz olsaydi akliniza daha az gelirdi bu durum.
Mantikli davranin elinizdeki maddi imkani kullanarak kendinize baska bir is imkani yatarmaya calisin cunku elinizde hicbirsey yokken o isten ayrilirsaniz sadecec maasinizdan olursunuz.