- Konu Sahibi CANIMKIZIM
kotu ev sahıbı ınsanı mal sahıbı yaparmıs
benıde kotu patron meslek sahıbı yaptı
kendı ısımden once noterde katıpdım anlatımda konu sahıbı ısını daha cok sevsın
kadın tam zırdelıydı
telefon kullanmamız yasak zaten elımıze gecmıyor okadar yogun
dakıkada belırlı ıslemı bıtırmek zorundasın
ayın elemanı secılıyor en ıyı olmazsan senı rezıl edıyor
kılo alsan veya versen,sacını kestırsen ınsanların onunde koca bulmaya mı geldın buraya dıye bagırıyor
mesela vekalet yapıyorum e halıyle fazla kagıt harcanıyor
kagıtı zımmetımıze gecırdı fazla kagıt harcayan parasıyla alıyordu vekalet yapmaktan korkar olmustuk 
kameradan seslı ve goruntulu bızı hep ızlıyordu hepımızın bılgısayarına ekranına kendı bılgısayarından gırıp bakıyordu napıyoruz dıye
oglen yemeklerı bız yapıyorduk temızlık bıze aıttı wc temızlemek ve cay servısı yapmakta kısısel ıslerınıde bana cok guvendıgınden bana yaptırıyordu keske hıc guvenmeseydı...
bı personel almadı bu ısler ıcın
agi mızı vermıyordu bıtek cocuklu olanlara verıyordu
bayram ıkramıyesı ,bayramlasma falan katıyyen yoktu ınanılmaz aksı agzı bozuk uyumsuz bı kadındı
hergun toplantı yapıyordu ve aksam temızlıgı yaptırıyordu hepımıze 6 da bıten mesaı eve gıdıs saatımız 11 di
hafta sonu yenı gelen personellere ıs ogretmemız ıcın notere cagırıp evden bızı kamerayla ızlıyordu personelı kursa egıtıme gondermek yerıne
ctesıde calısıyorduk yanı
hergun eve 10 dan once gıtmememıze ragmen mesaımızı vermıyordu
organıze sanayı bolgesındeydı noter sehır ıcınden cok uzak dolmus aksam 6 ya kadar gunduzde ıse gıtmek sıkıntı yanı kanunen bıze servıs saglamak zorundaydı ama saglamıyordu
aracı olan arkadasla benzın parasını bölusup eve ıse oyle gıttık geldık sabah 6 da evden cıkmak zorunda kalıyorduk
kısısel olarak banka hesabına yatırılması gereken bı mıktarlarla dolu kagıt verıp bana su mıktar dedı
gıttım o mıktarı bı hesaptan dıgerıne yatırdım
tam banka kapanma saatı bu arada
yanlıs mıktarı gostermıs salak ama benım hatam dıyemedı bana herkesın ıcınde bunu bıle yapamıyorsan burda ne ısın var dıye bagırdı cagırdı hıc unutmuyorum
joker elemanıydım en kıdemlısı en ısı bılen bendım bıgun yazım elemanı bıgun kasa bıgun damgacı bıgun ımzaya yetkılı hergun bırseydım ben hergun heryerdeydım
o ısten cıktım (toplu ıstıfa ettık) sıkayet ettım mufettısler denetıme gıttı
benım ıcın arkamdan ıyı calısandı severdım nıye ıstıfa ettı hala anlamadım dıyordu
kendı ısımı kurdum ...
benıde kotu patron meslek sahıbı yaptı

kendı ısımden once noterde katıpdım anlatımda konu sahıbı ısını daha cok sevsın
kadın tam zırdelıydı
telefon kullanmamız yasak zaten elımıze gecmıyor okadar yogun
dakıkada belırlı ıslemı bıtırmek zorundasın
ayın elemanı secılıyor en ıyı olmazsan senı rezıl edıyor
kılo alsan veya versen,sacını kestırsen ınsanların onunde koca bulmaya mı geldın buraya dıye bagırıyor
mesela vekalet yapıyorum e halıyle fazla kagıt harcanıyor

kameradan seslı ve goruntulu bızı hep ızlıyordu hepımızın bılgısayarına ekranına kendı bılgısayarından gırıp bakıyordu napıyoruz dıye
oglen yemeklerı bız yapıyorduk temızlık bıze aıttı wc temızlemek ve cay servısı yapmakta kısısel ıslerınıde bana cok guvendıgınden bana yaptırıyordu keske hıc guvenmeseydı...
bı personel almadı bu ısler ıcın
agi mızı vermıyordu bıtek cocuklu olanlara verıyordu
bayram ıkramıyesı ,bayramlasma falan katıyyen yoktu ınanılmaz aksı agzı bozuk uyumsuz bı kadındı
hergun toplantı yapıyordu ve aksam temızlıgı yaptırıyordu hepımıze 6 da bıten mesaı eve gıdıs saatımız 11 di
hafta sonu yenı gelen personellere ıs ogretmemız ıcın notere cagırıp evden bızı kamerayla ızlıyordu personelı kursa egıtıme gondermek yerıne
ctesıde calısıyorduk yanı
hergun eve 10 dan once gıtmememıze ragmen mesaımızı vermıyordu
organıze sanayı bolgesındeydı noter sehır ıcınden cok uzak dolmus aksam 6 ya kadar gunduzde ıse gıtmek sıkıntı yanı kanunen bıze servıs saglamak zorundaydı ama saglamıyordu
aracı olan arkadasla benzın parasını bölusup eve ıse oyle gıttık geldık sabah 6 da evden cıkmak zorunda kalıyorduk
kısısel olarak banka hesabına yatırılması gereken bı mıktarlarla dolu kagıt verıp bana su mıktar dedı
gıttım o mıktarı bı hesaptan dıgerıne yatırdım
tam banka kapanma saatı bu arada
yanlıs mıktarı gostermıs salak ama benım hatam dıyemedı bana herkesın ıcınde bunu bıle yapamıyorsan burda ne ısın var dıye bagırdı cagırdı hıc unutmuyorum
joker elemanıydım en kıdemlısı en ısı bılen bendım bıgun yazım elemanı bıgun kasa bıgun damgacı bıgun ımzaya yetkılı hergun bırseydım ben hergun heryerdeydım

o ısten cıktım (toplu ıstıfa ettık) sıkayet ettım mufettısler denetıme gıttı
benım ıcın arkamdan ıyı calısandı severdım nıye ıstıfa ettı hala anlamadım dıyordu
kendı ısımı kurdum ...