• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SIRF MAAŞI İYİ DİYE DEVAM EDER MİYDİNİZ?

kotu ev sahıbı ınsanı mal sahıbı yaparmıs
benıde kotu patron meslek sahıbı yaptı :D
kendı ısımden once noterde katıpdım anlatımda konu sahıbı ısını daha cok sevsın
kadın tam zırdelıydı
telefon kullanmamız yasak zaten elımıze gecmıyor okadar yogun
dakıkada belırlı ıslemı bıtırmek zorundasın
ayın elemanı secılıyor en ıyı olmazsan senı rezıl edıyor
kılo alsan veya versen,sacını kestırsen ınsanların onunde koca bulmaya mı geldın buraya dıye bagırıyor
mesela vekalet yapıyorum e halıyle fazla kagıt harcanıyor :D kagıtı zımmetımıze gecırdı fazla kagıt harcayan parasıyla alıyordu vekalet yapmaktan korkar olmustuk :D
kameradan seslı ve goruntulu bızı hep ızlıyordu hepımızın bılgısayarına ekranına kendı bılgısayarından gırıp bakıyordu napıyoruz dıye
oglen yemeklerı bız yapıyorduk temızlık bıze aıttı wc temızlemek ve cay servısı yapmakta kısısel ıslerınıde bana cok guvendıgınden bana yaptırıyordu keske hıc guvenmeseydı...
bı personel almadı bu ısler ıcın
agi mızı vermıyordu bıtek cocuklu olanlara verıyordu
bayram ıkramıyesı ,bayramlasma falan katıyyen yoktu ınanılmaz aksı agzı bozuk uyumsuz bı kadındı
hergun toplantı yapıyordu ve aksam temızlıgı yaptırıyordu hepımıze 6 da bıten mesaı eve gıdıs saatımız 11 di
hafta sonu yenı gelen personellere ıs ogretmemız ıcın notere cagırıp evden bızı kamerayla ızlıyordu personelı kursa egıtıme gondermek yerıne
ctesıde calısıyorduk yanı
hergun eve 10 dan once gıtmememıze ragmen mesaımızı vermıyordu
organıze sanayı bolgesındeydı noter sehır ıcınden cok uzak dolmus aksam 6 ya kadar gunduzde ıse gıtmek sıkıntı yanı kanunen bıze servıs saglamak zorundaydı ama saglamıyordu
aracı olan arkadasla benzın parasını bölusup eve ıse oyle gıttık geldık sabah 6 da evden cıkmak zorunda kalıyorduk
kısısel olarak banka hesabına yatırılması gereken bı mıktarlarla dolu kagıt verıp bana su mıktar dedı
gıttım o mıktarı bı hesaptan dıgerıne yatırdım
tam banka kapanma saatı bu arada
yanlıs mıktarı gostermıs salak ama benım hatam dıyemedı bana herkesın ıcınde bunu bıle yapamıyorsan burda ne ısın var dıye bagırdı cagırdı hıc unutmuyorum
joker elemanıydım en kıdemlısı en ısı bılen bendım bıgun yazım elemanı bıgun kasa bıgun damgacı bıgun ımzaya yetkılı hergun bırseydım ben hergun heryerdeydım :D
o ısten cıktım (toplu ıstıfa ettık) sıkayet ettım mufettısler denetıme gıttı
benım ıcın arkamdan ıyı calısandı severdım nıye ıstıfa ettı hala anlamadım dıyordu
kendı ısımı kurdum ...

Arkadaşlar Merhaba,

Ben artık patladım,patlayacak durumdayım..
3 yıldır özel bir şirketin resepsiyonunda çalışıyorum.Müdürümle çok konuştum bugüne kadar ama beni farklı bir yere almıyorlar :KK43:
Gün içinde misafir yönlendirmek dışında bir işim olmuyor ve ben acayip sıkılıyorum.
Başka bir işe geçmeyi düşünüyorum ama bu şartlar ve maaşı bulamam..
Her günüm 100 kere gazete okumaktan ibaret ve ben artık ciddi anlamda kendimi işe yaramaz hissediyorum..
Hep evde olsam da kızıma kendim baksam bunalımı yaşıyorum ama borçlarımız var eşim tek maaşla evi idare edemez.
Siz olsaydınız sırf maaşı iyi diye sevmediğiniz bir işi yapmaya devam eder miydiniz?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..
bu konunun tıpa tıp aynısını ben actım buraya :)
herkes ohh ne guzel bızım de ısımız bole olsa dedı ama ben sızı coook ıyı anlıyorum
ıstersenız konuma bakın
ben bır senedır bu sekıldeyım
ama benım de calısmam gereklı ve sırf bu yuzden durduk yere ısten cıkamam
patronunuz sızden memnunsa yaptıgınız ıs begenılıyorsa devam edın naapalım

Arkadaşlar Merhaba,

3 yıldır özel bir şirketin resepsiyonunda çalışıyorum.Müdürümle çok konuştum bugüne kadar ama beni farklı bir yere almıyorlar :KK43:
Gün içinde misafir yönlendirmek dışında bir işim olmuyor ve ben acayip sıkılıyorum.
Her günüm 100 kere gazete okumaktan ibaret ve ben artık ciddi anlamda kendimi işe yaramaz hissediyorum..
Hep evde olsam da kızıma kendim baksam bunalımı yaşıyorum ama borçlarımız var eşim tek maaşla evi idare edemez.
Siz olsaydınız sırf maaşı iyi diye sevmediğiniz bir işi yapmaya devam eder miydiniz?

ne kadar ki canım maaşın birde çalışma saatlerin

Ben etmezdim etmedim de çok şükür. Mutlu olabileceğim başka yer baktım. huzur çok önemli..Para herşey demek değil ki ? tamam herkesin borcu var 200 lirası eksik olsun huzurun olsun

sabah 8 akşam 5 çalışıyorum cumartesi pazar tatil 2 bin tl alıyorum..
Sabah 9 aksam 6 mesaimiz. Ama ise yetismek icin 7.15 de yola cikiyorum,aksam mudur izin verirse 6 da cikip 7bucuk_8 gibi evde oluyorum(yani sabah 7 aksam 8) hergun 1.5 saat ayakta yolculuk..yani 13 saat evden uzakta olmak.
Is stresi,hedef baskisi,toplantilar,is yetistirme telaşı,bazi gunler yemege cikamamak,musteri memnuniyeti, personelle olan catismalar,tum gun telefon_fax_mail takip zorunlulugu.
Internet yok,kitap yok,gazete vs gibi sitelere zaten giremiyorsun.telefonla konusmak yasak,heryerde kamera,tum gun makine sesi_insan sesi_gurultu, hata mi yaptim acaba korkusu,yaptigin hatanin hukuki boyutu belki de hapis cezasi, dalginlikla yaptigin hatanin kasa noksanina sebebiyet vermesi ve maasindan kesilmesi,istedigin gun izne cikamamak_tatil plani yapamak,erkenden ucak bileti alamak,sen izinliyken bu nasil oluyordu diye aranmak,hastalik izni alamamak..
Bizim de cmt_pazar tatil bu arada.
Keske sen gibi rahat bir işim olsaydi..
Demeyi unuttum bankaciyim,2600 e yakin maas aliyorum simdilik. 8 yildir calisiyorum.
Bazen bunaliyorum ama yine de sukrediyorum halime. Bu isi bulamayan,mulakattan elenen,heran isten atılma korkusu olan binlerce insan var.
Bence sen yine iyisin,kiymetini bil:)

Bence halinize/halimize şükredip bulunduğumuz işimizi de kaybetmemeye bakmalıyız, ülkenin durumu belli ve işsizlik zirvede. Eminim ki bu işi bıraksanız yeni bulduğunuz işte de tatmin olmayacaksınız ve yeni iş yeni ortam olduğu için daha da bunalıma gireceksiniz belki işi tamamen bırakacaksınız. Bu yönleri de iyice düşünün.

Çok da risk almayın derim, ama anlıyorum sizi.

Benim de öyle boş, hatta daha boş kaldığım bir dönem olmuştu, hayatımın en verimsiz ve en 'yorucu' dönemiydi.

Özenenlere bilmedikleri için cazip geliyor.

Maddi durumunuz nasil? Eger baska ise gecerseniz maasiniz dusecek bu ailenizi olumsuz etkiler mi ve baska girebileceginiz bir yer var mi ? Garanti olmadan cikmayin bence

Ben ederdım sıkılıyorsun ama yorulmuyorsun çıksan istedıgın işi bulamayabılırsın borcun olmasa çık işten ara ama riske girme bence

Çok yoğun olmak kadar sürekli boş olmakta sıkıntı, yok mu bu işlerin orta kararlısı yahu? Benimde işim bitmiyor bir türlü..:KK47:

Arkadaşlar Merhaba,

Konu başlığını okuyunca direk aklıma kocadan bahsettin sandım :KK56:

O işi ben alsam ne güzel olur...
bol kitap okurdum nette gezerdim.
kaçta çıkıyorsun işten?

Evde oturup çocuk bakmak çok daha sıkıcı bence. Cem Yılmaz'ın dalga geçtiği ev hanımlarına dönüyoruz. Ayrıca hayat müşterek borçlarınız varsa eşinize siz de destek olmalısınız.

bende is yerinde bol bol nette geziniyorum 2 saatlik ise 5.5 saat veriyorlar isimi erken bitiriyorum ama orda kalmak zorundayim. Bazan bende skiliyorum ama yinede isimi birakma niyetinde degilim

Back
X