- 10 Eylül 2014
- 406
- 286
- 53
- 35
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
Konu başlığını okuyunca direk aklıma kocadan bahsettin sandım![]()
çok güldüm yorumunuza :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu başlığını okuyunca direk aklıma kocadan bahsettin sandım![]()
O işi ben alsam ne güzel olur...
bol kitap okurdum nette gezerdim.
kaçta çıkıyorsun işten?
Ediyorum şu anda.. Ve keşke sizin kadar boş olsam neler yapardım o vakitte.. Kıymetini bilin benceArkadaşlar Merhaba,
Ben artık patladım,patlayacak durumdayım..
3 yıldır özel bir şirketin resepsiyonunda çalışıyorum.Müdürümle çok konuştum bugüne kadar ama beni farklı bir yere almıyorlar
Gün içinde misafir yönlendirmek dışında bir işim olmuyor ve ben acayip sıkılıyorum.
Başka bir işe geçmeyi düşünüyorum ama bu şartlar ve maaşı bulamam..
Her günüm 100 kere gazete okumaktan ibaret ve ben artık ciddi anlamda kendimi işe yaramaz hissediyorum..
Hep evde olsam da kızıma kendim baksam bunalımı yaşıyorum ama borçlarımız var eşim tek maaşla evi idare edemez.
Siz olsaydınız sırf maaşı iyi diye sevmediğiniz bir işi yapmaya devam eder miydiniz?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..
5 te çıkıyorum canım
asıl mesaim eve gidince başlıyor zaten
kızımı alıyorum,yemek hazırla,masa kur topla,çocukla ilgilen sonra yattığım yeri bilmiyorum :)
Arkadaşlar Merhaba,
3 yıldır özel bir şirketin resepsiyonunda çalışıyorum.Müdürümle çok konuştum bugüne kadar ama beni farklı bir yere almıyorlar
Gün içinde misafir yönlendirmek dışında bir işim olmuyor ve ben acayip sıkılıyorum.
Her günüm 100 kere gazete okumaktan ibaret ve ben artık ciddi anlamda kendimi işe yaramaz hissediyorum..
Hep evde olsam da kızıma kendim baksam bunalımı yaşıyorum ama borçlarımız var eşim tek maaşla evi idare edemez.
Siz olsaydınız sırf maaşı iyi diye sevmediğiniz bir işi yapmaya devam eder miydiniz?
İşiniz çok güzel görünüyor :)Arkadaşlar Merhaba,
Sevmedigim isimde devam ediyorum. Ben de oglumun en guzel en tatli yillarini kaciracagim
Ona iyi bir gelecek verecegim diye kendimi avutuyorum.
Kac yasinda kiziniz?
işte bu düşünceler anneyi mahfediyor zaten
14 aylık güzel meleğim
Oyy daha minik bir minnos yaa..Ben 3 aylik birakacagim. Icim paramparca. Kredi odemesek aninda istifa ederdim.
Ama napalim mecburiyet.
Soyle dusunelim;bu zamanlari cok hatirlamicak ama ilerde arkadaslarinin sahip oldugu seylere sahip olmadiginda anlayip kalbi kirilcak. Onun icin calisiyorsunuz sonucta.
Isi birakmak gibi bir imkaniniz var mi?