• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SIRF MAAŞI İYİ DİYE DEVAM EDER MİYDİNİZ?

O işi ben alsam ne güzel olur...
bol kitap okurdum nette gezerdim.
kaçta çıkıyorsun işten?

5 te çıkıyorum canım
asıl mesaim eve gidince başlıyor zaten
kızımı alıyorum,yemek hazırla,masa kur topla,çocukla ilgilen sonra yattığım yeri bilmiyorum :)

2000 miş maaşın maşallah iyi bence piyasa şartları kötü 1500 den fazla vermiyorlar. ben olsam sabrederdim.

boşuna heyecan aramayın derim bu maaşa bu iş, çok çok iyi şartlarınız.İllada çıkmak istiyorum diyorsanızda haber verin biz başvuralım:KK53:

Arkadaşlar Merhaba,

Ben artık patladım,patlayacak durumdayım..
3 yıldır özel bir şirketin resepsiyonunda çalışıyorum.Müdürümle çok konuştum bugüne kadar ama beni farklı bir yere almıyorlar :KK43:
Gün içinde misafir yönlendirmek dışında bir işim olmuyor ve ben acayip sıkılıyorum.
Başka bir işe geçmeyi düşünüyorum ama bu şartlar ve maaşı bulamam..
Her günüm 100 kere gazete okumaktan ibaret ve ben artık ciddi anlamda kendimi işe yaramaz hissediyorum..
Hep evde olsam da kızıma kendim baksam bunalımı yaşıyorum ama borçlarımız var eşim tek maaşla evi idare edemez.
Siz olsaydınız sırf maaşı iyi diye sevmediğiniz bir işi yapmaya devam eder miydiniz?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..
Ediyorum şu anda.. Ve keşke sizin kadar boş olsam neler yapardım o vakitte.. Kıymetini bilin bence ;)

Parası ne kadar iyi ona göre yorum yapıcam ..

Herkese göre iyi para kötü para kavramı farklı tabi ama.. Bi de maaş sordum nezaketsizlik ettiysem affola

5 te çıkıyorum canım
asıl mesaim eve gidince başlıyor zaten
kızımı alıyorum,yemek hazırla,masa kur topla,çocukla ilgilen sonra yattığım yeri bilmiyorum :)

ben hiç mutlu değilim iş yerimde çıkmak için bazı şeyleri bekliyorum.
15 saat çalışıyorum 7 ay
yerli yabancı bir sürü insanla uğraşıyorum devamlı.
kışın rahatım biraz.
keşke senin yerinde olsam..
ama mutlu değilsen mecburiyetin de yoksa ayrıl.
psikolojisi bozuluyor insanın çünkü istemeyerek yapınca bir şeyleri.

Arkadaşlar Merhaba,

3 yıldır özel bir şirketin resepsiyonunda çalışıyorum.Müdürümle çok konuştum bugüne kadar ama beni farklı bir yere almıyorlar :KK43:
Gün içinde misafir yönlendirmek dışında bir işim olmuyor ve ben acayip sıkılıyorum.
Her günüm 100 kere gazete okumaktan ibaret ve ben artık ciddi anlamda kendimi işe yaramaz hissediyorum..
Hep evde olsam da kızıma kendim baksam bunalımı yaşıyorum ama borçlarımız var eşim tek maaşla evi idare edemez.
Siz olsaydınız sırf maaşı iyi diye sevmediğiniz bir işi yapmaya devam eder miydiniz?

devam ederdim

Arkadaşlar Merhaba,

İşiniz çok güzel görünüyor :)

Sevmedigim isimde devam ediyorum. Ben de oglumun en guzel en tatli yillarini kaciracagim :(
Ona iyi bir gelecek verecegim diye kendimi avutuyorum.
Kac yasinda kiziniz?

Kendini geliştirebileceğini ve daha üretken olabileceğini düşünüyorsan, çalışmaya devam ederken bir yandan da alternatif yaratmaya çalışabilirsin.

işte bu düşünceler anneyi mahfediyor zaten :KK43:
14 aylık güzel meleğim

Oyy daha minik bir minnos yaa..Ben 3 aylik birakacagim. Icim paramparca. Kredi odemesek aninda istifa ederdim.
Ama napalim mecburiyet.
Soyle dusunelim;bu zamanlari cok hatirlamicak ama ilerde arkadaslarinin sahip oldugu seylere sahip olmadiginda anlayip kalbi kirilcak. Onun icin calisiyorsunuz sonucta.
Isi birakmak gibi bir imkaniniz var mi?

bence devam edın bilgisayarınıza kendınızı geliştirebileceğiniz photoshop gibi proramlar yükleyin diğer birimlerin şef veya yonetıcılerı ıle konusun ışlerınde yardımcı olabileceğinizi soyleyin...

Oyy daha minik bir minnos yaa..Ben 3 aylik birakacagim. Icim paramparca. Kredi odemesek aninda istifa ederdim.
Ama napalim mecburiyet.
Soyle dusunelim;bu zamanlari cok hatirlamicak ama ilerde arkadaslarinin sahip oldugu seylere sahip olmadiginda anlayip kalbi kirilcak. Onun icin calisiyorsunuz sonucta.
Isi birakmak gibi bir imkaniniz var mi?

kesinlikle bende bu zamanlarını hatırlamayacak ama ergenlik çağında anne şu arkadaşımda şu var bende istiyorum diyecek..
İşi bırakamam malesef bizimde ev kredimiz ve biraz borcumuz var..
Rabbim güç kuvvet versin hepimize

Back
X