- 14 Ağustos 2015
- 41
- 34
- 8
- 46
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
Arkadaşlar kızcağızın derdi işin az ve bazılarına göre rahat olması değil, işin niteliksiz oluşu ve körelmeye sebep olması. Her kes sırt üstü uzanmak istiyor sanırım :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar kızcağızın derdi işin az ve bazılarına göre rahat olması değil, işin niteliksiz oluşu ve körelmeye sebep olması. Her kes sırt üstü uzanmak istiyor sanırım :))))
kesinlikle bende bu zamanlarını hatırlamayacak ama ergenlik çağında anne şu arkadaşımda şu var bende istiyorum diyecek..
İşi bırakamam malesef bizimde ev kredimiz ve biraz borcumuz var..
Rabbim güç kuvvet versin hepimize
Ne biliyim öyle bir yazmissiniz kiçok güldüm yorumunuza :)))
Kamerayla sürekli takip edilmiyo olsam bunların hepsini yapacağım ama..
Mesela cep telefonu kullanmak yasak çaktırmadan bakmaya çalışıyorum müdürüm hemen masa telefonundan arıyor cep telefonunuzu çekmecenize koyun diye![]()
Arkadaşlar Merhaba,
Ben artık patladım,patlayacak durumdayım..
3 yıldır özel bir şirketin resepsiyonunda çalışıyorum.Müdürümle çok konuştum bugüne kadar ama beni farklı bir yere almıyorlar
Gün içinde misafir yönlendirmek dışında bir işim olmuyor ve ben acayip sıkılıyorum.
Başka bir işe geçmeyi düşünüyorum ama bu şartlar ve maaşı bulamam..
Her günüm 100 kere gazete okumaktan ibaret ve ben artık ciddi anlamda kendimi işe yaramaz hissediyorum..
Hep evde olsam da kızıma kendim baksam bunalımı yaşıyorum ama borçlarımız var eşim tek maaşla evi idare edemez.
Siz olsaydınız sırf maaşı iyi diye sevmediğiniz bir işi yapmaya devam eder miydiniz?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..