• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SIRF MAAŞI İYİ DİYE DEVAM EDER MİYDİNİZ?

emin olun kimse dort dortluk işinden memmun değil , çalışmak zorunda olduğu için çalışıyoruz hepimiz çocuklarımıza rısk götürmek için çalışıyoruz,işinizi bırakmanızı onermem ama kafanızı dağıtmak adına başka aktivitelerde bulunabilirsiniz ,maddi açıdan iyi bir iş bulmak çok zor...

kesinlikle bende bu zamanlarını hatırlamayacak ama ergenlik çağında anne şu arkadaşımda şu var bende istiyorum diyecek..
İşi bırakamam malesef bizimde ev kredimiz ve biraz borcumuz var..
Rabbim güç kuvvet versin hepimize

Amin, biz de ayni durumdayiz. Bazen evi satip krediyi kapatmayi bile dusunuyorum ama ise basliyim da nasil olcak bakalim.
Saglikli olsunlar da gerisi hallolur.

Arkadaslar halinize cok sukredin bence o iste o maasla olmak isteyen eminim cok kisi vardir ben dort yil universite okudum is bulamadim evliydim borcum vardi lcw ya girmistim mecbur o ayaklarimin sizisini hala unutamiyorum borcumuz bitene kadar calistim mecbur suan gene evdeyim keske oyle bi isim olsa :KK61:

Arkadaşlar kızcağızın derdi işin az ve bazılarına göre rahat olması değil, işin niteliksiz oluşu ve körelmeye sebep olması. Her kes sırt üstü uzanmak istiyor sanırım :))))

Tamam da piyasa malum. Hatunun nitelikli iş bulacağı ne malum, onu geçtim işi bırakırsa iş bukacağı ne malum?

Konu sahibesi başka iş baksın, tutarsa elindekini bıraksın.

Maaşın iyi aslında.Kitap okumanın yasak olması çok saçma geldi.Bari bilgisayardan dizi izlemene izin çıksın :)
Başka iş bulur musun ya da buldun diyelim saçma bi sebepten çıkar mısın belli olmaz.Bence borcun bitene kadar sabret.

Kamerayla sürekli takip edilmiyo olsam bunların hepsini yapacağım ama..
Mesela cep telefonu kullanmak yasak çaktırmadan bakmaya çalışıyorum müdürüm hemen masa telefonundan arıyor cep telefonunuzu çekmecenize koyun diye :KK43:

Müdürünün yapacak başka işi yok mu? Sürekli gözünü dikmiş sen mi izliyor? Çok rahatsız edici olmalı. Seni kamerayla sürekli takip ediyor olmasi yasalara aykırı falan değil mi ya, var mı bir bilen acaba?

Şu an piyasa gerçekten çok sıkıntılı, hem maaşlar düşük hem çok fazla işten çıkartma durumu var bu yüzden dişinizi sıkın. Diyelim sizi tatmin edebilecek bir iş buldunuz ve maaş da iyi ama, bir süre sonra sizi işten çıkartmayacaklarının garantisi yok. Ekonomik olarak şu an şirketler küçülmeye gidiyor bu yüzden yanlış bir adımda zor durumda kalabilirsiniz.

Arkadaşlar Merhaba,

Ben artık patladım,patlayacak durumdayım..
3 yıldır özel bir şirketin resepsiyonunda çalışıyorum.Müdürümle çok konuştum bugüne kadar ama beni farklı bir yere almıyorlar :KK43:
Gün içinde misafir yönlendirmek dışında bir işim olmuyor ve ben acayip sıkılıyorum.
Başka bir işe geçmeyi düşünüyorum ama bu şartlar ve maaşı bulamam..
Her günüm 100 kere gazete okumaktan ibaret ve ben artık ciddi anlamda kendimi işe yaramaz hissediyorum..
Hep evde olsam da kızıma kendim baksam bunalımı yaşıyorum ama borçlarımız var eşim tek maaşla evi idare edemez.
Siz olsaydınız sırf maaşı iyi diye sevmediğiniz bir işi yapmaya devam eder miydiniz?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..
:KK70: güldürdün beni. Aksam yorgunluktan kizini gozunun gormedigi bir is bul sen en iyisi. Gazete okuyacagina kitap oku, dil öğren, okula kayit yaptir aciktan oku ne bileyim hicbiri yoksa kızına kazak ör!!!:KK69:

Bende devam ederdim . Yakın zamanda bende işimden istifa ettim, yoğun olması sebebiyle değil ama bu da bir etkendi tabiki. Ama böyle bir iş yok yani yemeğe gidemeyip masama gelen yemeği bile yiyecek kadar vaktim yoktu düşünün. Sorsalar yönetici asistanıydım ben ama bir tuvaletleri yıkamadım gidip üretime çalıştığım bile oldu :KK70: Çalışma saatleri deseniz günde 13 14 saati bulduğu çok oluyordu. Haliyle böyle bir yeri gördükten sonra sizin iş nimet geldi bana vallah : )Bir de şu kitap işini müdürünüzle konuşsanız olmuyor mu ? zaten kamerayla izliyormuş sizi boş oturduğunuzu görüyor yani ne sorun olabilir ki.. bu arada şu anda da iş arayışındayım piyasa amelelik (küçümsemek değil ne denli yüklenildiğini görün diye ) yaptırmak isteyen işverenle dolu ve çok düşük geçen asgari ücreti he dedim sonra biz sizi daha sonra ararız dediler lükse bak bak :KK70:

Bence su an icin ideal bi is.
Ne olmasini isterdinizki?
Hergun hergun saat 5 e kadar caninizi cikarsinlar sonrada eve gittiginizde yemek/ temizlik/ cocuk sizemi kalsin?
Yorgunken bide bunlari yapmak hic hosunuza gitmezdi bence.

Back
X