- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.643
- 398
Mutfaktaki avize ağır bir avize değil aksine çok ünlü spor ve eğlenceli şeylerin bulunduğu bir markadan alınma. Yani tam mutfağıma göre.. aynısının fuşyasıda girişimde kullanıldı uyumlu olması açısından. Mutfak düz renk dolap özelkle kullanıldıki masa haraketli olduğu için buda bi yöntemdirHer odada stor ve zebra perde kullanıldı evet her odaya uygun renklerde. Çünkü klasik tül en nefret ettiğim şey.Evde bütünlük yok olayına gerçekten çok güldüm. Yorum yapılmak için yapılmış. Her odanın bir teması var ve her yer birbirini tamamlıyor.
![]()
bu şekilde bir yorumu kabul edemem yorum yazmak için yazmadım gördüklerimi yazdım mutfak masanız acayip karışık durmus guzel çirkin demiyorum ama evde bir bütünlük oldugunu düşünmüyorum banyodaki aynanız mesela ben siz üzülün diye söylemedim fikrimi belirttim yada yorumumu tiye alın diyede değil eşyalarda güzel evde güzel ama uyumlu değil karmaşa halinde bana göre bu benim fikrim , birde avize o mutfaga görede agır bir avize nereden oldugu beni ilgilendirmiyor
Son düzenleme: