İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar şirin ve seksi iç giyim....

guzelmis ama boyle ic giyim genelde kiyafetin altindan belli oluyor. siz ne dusunuyorsunuz bu konuda ? Mesela firfirlari pantalon giydigimizde belli oluyor.

guzelmis ama boyle ic giyim genelde kiyafetin altindan belli oluyor. siz ne dusunuyorsunuz bu konuda ? Mesela firfirlari pantalon giydigimizde belli oluyor.

Bunları zaten kıyafetin icinde giyilmez gece on ikiden sonra kiyafetsiz giyilir :)))

Çokk sekerler bayıldım...

Bunları zaten kıyafetin icinde giyilmez gece on ikiden sonra kiyafetsiz giyilir :)))

Çokk sekerler bayıldım...

bak dogru sende haklisin bende saf saf konusuyorum iste

o zamanda kaloriferi baya yuksek ayara getirmemiz lazim yoksa ben donarim boyle, alismisim bir kere pazenli sicacik pijamalara

hmmm ama dusundumde bunlari giyince zaten oda sauna gibi olur

Düşündüm de aslında kışlık kıyafetlerin icine giyilebilir kışın o soğuk geceleri erkeğimizin icini ısıtır :)) e erkeğinin ici isitilirsa sende ısınırsın )

hepsi çok güzel bayıldım ama fizikler daha güzel böyle fiziğim olması için neler vermezdim neler

hehehe lasenza kızları hep böle güzel oluyor , ürünleride çok güzel ve kalitelidir hanımlar tavsiye ederim ben hem burada çalıştım hemde ürünlerini kullanıyorum evlenirken baya bi almıştım harika hepside

Son düzenleme:

ben saten tercih ediyorum daha sexy hem eşimle bir giyiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…