şirinemiyim neyim'in başarı öyküsü

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
sabah aç karnına ılık suya 1 yemek kaşığı bal+2 yemek kaşığı elma sirkesi. aynısını akşam yatarkende içiyorum. sabah öğlene kadar o içtiğim beni tutuo bişey yiyemiorum. öğlen yemeklerden az yiyorum. akşamda öyle. abur cubur ve ekmek yok. gün içinde şekersiz çay içiyorum. amacım doğum kilomu vermek. geçen hafta 3,8 kilo verdim. hala devam ediyorum ve hiç açlık hisstemiyorum. :)

bi haftadami verdin bu kiloyu canim?spor yaptinmi>?

yok hem çalışıyorum hem çocuk olduğu için spora vakit kalmıyo. sadece yukarıda yazdıklarımı yaptım canım ve 1 haftada harika sonuç :)

bende başlıcam bu elma sirkesine bende 4-5 kilo versem yeter bana inş. verebilirim..

ama diyetle uygulayın kızlar boğazı tutmadan bibi olmuyo :)

cnm ya bende zayıflarmıyım 19 yasında 10 ay once bende dogum yaptım halımelıkten once 55 sımdı 90 baska tavsıyen varmı gercekten bu ıse yaroymuklava:

elma sirkesini bende denemistim spor ve elma sırkesıyle 1 haftada 3 kılo verdım.ama tadı mıgdemı kaldırdıgı ıcın 3 haftadır ıcmıyorum.tekrar baslıyacagım sanırım. cok degıl 4 kılo daha vermem lazım :hooray: kupa benım olacak.

aysemmm
elma sirkesini bi arkadaşım da denemişti yaklaşık 1 ayda 65ten 58e indi ben de denedim fakat kokusundan dolayı :bbo:sirkeyi 2.gün çöpe attım. daha sonra başka bi arkadaşımın tavsiyesi ile bazı ürünler kullandım çok işe yaradı 1,5 ayda 9 kilo verdim üstelik çok da iyi beslendm cokacimcoook eğer istersen ürün detaylarını verebilirim.:sm_cool:

eğer gerçekten veriliyosa harika bişey bu..
bu hafta içinde alıyım sirkeyi

canım selam,bende kilodan yana çok muzdaripim tam 77 kiloyom ve senden ricam bu ürünler nelerdir?bana da bilgi verirsen sevinirim şimdiden çok saol.....
zemuszemus

ben bunu denedim ama sadece akşam 7den sonra tok karnına içiyodum
1 bardagıda dolu dolu içemezdim yarısını yada yarısından fazlasını içebilirdim ancak.
haftada 2 kilo verdirmişti bana ama diyetede çok dikkat etmek lazım
midemi bi süre sonra ağrıttığı için bıraktım..

Ben de merak ettim şimdi.Umarım reklam yapmıyosundur çünkü ilk mesajın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…