şırıngayla gebelik???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Son düzenleme:
tüp bebekte sakat ve özürlü olma olasılığı yüksek mi :)) nese bunu okuduktan sonra senle daha fazla tartışamam :))))

Sana kesinlikle katılıyorum ozut32 bilgisi olanlarla muhattap ol sağır sultan bile biliyor tüp bebekte sağlıklı sperm kullanıldığını normal gebeliğe nazaran özürlü olma olasılığı yok denilecek kadar az
Konu burda kapansın bence

Aaa ilk defa duydum bole bişeyi ve çok saçma olacak oldktan sonra normal yoldanda olur ne farki varki hem bu yontem çok sagliksiz geldi bna ozmn millet doktora asilama parası odemesin ewde herkes kendi yapsın asilamasını tobe tobe yha daha ne duycam

Çocuk gelişimi okuduğunu söyleyen arkadaşa da çok sert cevaplar verilmiş ama bir konuda haklı bu arkadaş.
Normal ilişkideki boşalmada ilk çıkan spermler sağlıklı olanlardır. Ve bu spermler bir kapta toplandığında ilk gelen sağlıklı spermler ile sonradan gelen sağlıksız olanlar karışır.
Normal ilişkide ilk gelen sağlıklı sperm yumurtayı döllerken evde bunu yaptığınızda sağlıksız sperm de dölleyebilir yumurtayı. Bu da arkadaşın dediği gibi sağlıksız bir bebekle sonuçlanabilir.
Tüp bebekte sağlıksız olma riskinin yüksek olduğuna tabiki katılmıyorum çünkü belli aşamalardan geçiyor. Ama evde yapılan farklı.

Arkadaslar siz hala neden anlamiyorsunuz ben sakat olacak demedim olma ihtimali yuksek dedim.illa olacak degil ama riskli.Halk arasinda bile insanlar tup bebek oldugunu kolay kolau soylemez.Gerci kime soyluyorum ki cahil cahil konusiyorsunuz. Spermler surekli yaristadir bosalma sirasinda kosu yarisina girerler turlu asamalardan gecerek tuplere ulasirlar. Tupe ulasana kadar bir nevi yasam mucadelesi verirler iclerinden en saglikli olanlar yumurtaya ulasir milyonlarca spermden saglikli olani. Siz direkt rahme sıkarak eleme kademelerini eliyorsunuz. Gerci cahile laf anlatacagina deveye hendek atlatmak daha kolay. Allah herkese saglikli bebek nasip etsin ama ben sadece nacizane üniversitede prof.lardan aldigim bir parca egitime ve okudugum sayisiz kitaba binaen yorumda bulundum karar sizin ister siringayla bosaltin ister amuda kalkin bu isler nasip meselesi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şırınga ile içine boşaltmanın ilişkide eşinin boşalmasından ne farkı var ki saçma bence...

Canim tup bebekte spermin sagligina bakilmaz sadece yikanir temizlenir. Spermde saglik arastirmasina bakilmiyor.Dayimlar yaptirdi acikcasi son care bin sukur kizlari oldu saglikli.Qncak yengem dogurana kadar icinde bir ukde vardi sonucta labaratuvar ortaminda secilen sperm kaliteli olur mu diye.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar lütfen elinizin altında internet ve milyonlarca dr.prof yazıları videoları var bi zahmet biraz okuyup dibleyip yorum yapın..yazdığının herşey birilerine vesile ya da Allah korusun vebal olur...sperm de yumurtada iki muhteşem üreme hücresi..spremin hızı kendi boyutuyla oranlayacak olursak 50 km/h hızla ilerliyor vücutta.sizin şırınga mı tazikle hızını artıyor yani..ikincisi şırınga doğal yöntem kadar ilerleyemez ki bu neden önemli rahim korunsun diye anne asidik bir ortam oluşturur bu da milyonlarca spermin ölmesine neden olur....yumurtaya 30_ 40 ancak sperm ulaşırken böyle yaparak bu oranı düşürürsünüz..bi meselede şu kalıtsal bozukşukşarın bazıları genlerden bazılarıda dış etkenlerden kaynaklı olur..eğer kromozomdaki hata spermdeki hızı ve enzimleri etkilemiyorsa o sperm ister normalle ister şırıngayla olsun yumurtayı dölleyebilir...tüp bebekte sakat bebeklerin oluşma riski yüksek arkadaş son derece halkı ama zaten size döllenmiş yumurtalardan sağlıklı olanlar enjekte edildiği için o yüzde düşürülmüş oluyor...sonuç olarak tüm tahlillerinizi yapın herşey yolundaysa en iyisi her zaman doğal olandır...Rabbim bizi o kadar mükemmel ötesi yaratmışken yok tazzikmiş falanmış filanmış gibi basit şeylere ihtiyacımız yok..Rabbim her isteyene sağlıklı sihhatli ömürlü ve hayırlı evlatlar nasip etsin

Anladım canım. Dediğim gibi ayrıntısını bilmiyordum ama bu yöntemin sağlıklı olmadığı ortada.

merhaba arkadaslar bu nyontemı benım yengemde denedı onlarda da cocuk sorunu yoktu fakat vpsıkoloıjık bır problem vardı ve sadece yumurtlama gununde denedı veee sımdı dort yasında pırlanta gıbı bır yıgenım var ve bu bebek sekız yıl ustune geldı.eger rabbım bunu verecekse ıllakı bır seylerı versıle kılar oyuzden b unları kotu dusunerek ınsanları kotu yönlendırmeyelım belkı bu yolla hamıle kalacak kısı...bende de bır problem yok sadece rahım agzı dar oldugu spermı ddısarı atıyor bana da kadın dogum doktorum aynı seyı soyledı jırıngayla rahme verecegız uzun vadede cocuk olmazsa demekkı tıptada kullanılan bırsey

b bu yonyemi ilk kez deNedim 5 lik siringa aldım ve iki gün arayla kendime uyguladım yaklaşık 15 gün boyunca ve 1 saat altıma yastık koyup kalkmadim veeee bugün test yaptm galiba hamileyim çift cizgi belirtiler ise bende üşüme, unutkanlık, yorgunluk, idrar koyuldu, kasık ağrısı, göğüs ucu acıması,1 gün gecikti şu an benim .bir kere sumuksu yumurtlama oldu adete 10 gün kala sumuksu jel geldi ikinci kez onu fark ettim. 28 günde 1 adet oluyorum ilk denemede oldu

hamileliğiniz kesinleştimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…