- Konu Sahibi harbikiz42
-
tüp bebekte sakat ve özürlü olma olasılığı yüksek mi :)) nese bunu okuduktan sonra senle daha fazla tartışamam :))))
Bence de cunku cocuk gelisimi okudum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tüp bebekte sakat ve özürlü olma olasılığı yüksek mi :)) nese bunu okuduktan sonra senle daha fazla tartışamam :))))
Bence de cunku cocuk gelisimi okudum.
tıp okudum filan dicen sandım Ben sınıf öğretmeniyim .pedogojiyi uyduruk bi bölüm mezunundan öğrencek değilim. Bence çocukla ilgili şeyleri dizilerden öğrenceğine biraz daha üzerine okumaya çalış. o zaman gel tartışalım burda :)
Şırınga ile içine boşaltmanın ilişkide eşinin boşalmasından ne farkı var ki saçma bence...
Şiringa daha tazikli olur eşine göre o yüzden aşılama denilen şey var
hamilesiniz sanırım bu yöntemi denedikten sonra mı hamile kaldın:26::26:Şiringa daha tazikli olur eşine göre o yüzden aşılama denilen şey var
Şırınga ile içine boşaltmanın ilişkide eşinin boşalmasından ne farkı var ki saçma bence...
tıp okudum filan dicen sandım Ben sınıf öğretmeniyim .pedogojiyi uyduruk bi bölüm mezunundan öğrencek değilim. Bence çocukla ilgili şeyleri dizilerden öğrenceğine biraz daha üzerine okumaya çalış. o zaman gel tartışalım burda :)
Turkiyenin en iyi universitelerinden birinde okudum ben okuloncesi ogretmeniyim cift dalim var.ayrica anatomi dersini ankara ünv tip fakultesinden aldim. Döllenmeyi de bilakis kadavra uzerinde inceledik. Boru degil sana cv gonderecek halim yok. Sana izahat da verecek degil herkes ne yapmak istiyorsa yapar ancak burda sacma salak seyler sunup insanlara umut tacirligi yapmayin yapilan yanlis bir durum bir aileye omur boyu engelli bir cocuk yuku verebilir. Her seyin dogali eftaldir ve bu konuda uzman doktorlar vardir. Belki oneride bulunabilr hani su bitki iyi gelir su gunler iyidir diye. Senelerdir cocugu olmayanlarin hassasiyetine saygi duyuyorum ancak dedigim gibi herkes her seyi yapmakta ozgur. Sadece boyle risk var yaparken arastirip yapsinlar ya da bir doktora sorsunlar.
Çocuk gelişimi okuduğunu söyleyen arkadaşa da çok sert cevaplar verilmiş ama bir konuda haklı bu arkadaş.
Normal ilişkideki boşalmada ilk çıkan spermler sağlıklı olanlardır. Ve bu spermler bir kapta toplandığında ilk gelen sağlıklı spermler ile sonradan gelen sağlıksız olanlar karışır.
Normal ilişkide ilk gelen sağlıklı sperm yumurtayı döllerken evde bunu yaptığınızda sağlıksız sperm de dölleyebilir yumurtayı. Bu da arkadaşın dediği gibi sağlıksız bir bebekle sonuçlanabilir.
Tüp bebekte sağlıksız olma riskinin yüksek olduğuna tabiki katılmıyorum çünkü belli aşamalardan geçiyor. Ama evde yapılan farklı.
hamilesiniz sanırım bu yöntemi denedikten sonra mı hamile kaldın:26::26:
Turkiyenin en iyi universitelerinden birinde okudum ben okuloncesi ogretmeniyim cift dalim var.ayrica anatomi dersini ankara ünv tip fakultesinden aldim. Döllenmeyi de bilakis kadavra uzerinde inceledik. Boru degil sana cv gonderecek halim yok. Sana izahat da verecek degil herkes ne yapmak istiyorsa yapar ancak burda sacma salak seyler sunup insanlara umut tacirligi yapmayin yapilan yanlis bir durum bir aileye omur boyu engelli bir cocuk yuku verebilir. Her seyin dogali eftaldir ve bu konuda uzman doktorlar vardir. Belki oneride bulunabilr hani su bitki iyi gelir su gunler iyidir diye. Senelerdir cocugu olmayanlarin hassasiyetine saygi duyuyorum ancak dedigim gibi herkes her seyi yapmakta ozgur. Sadece boyle risk var yaparken arastirip yapsinlar ya da bir doktora sorsunlar.
bu yontemı ısteyen dener ısteyen denemez ayrıca bu yontemle hamıle kalan bı suru kadın var. şu linkten bakabılırsın. http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=594019
senın ne okudugun burda kımsenın umrunda değil. akşama kadar evde dizi izleyip burda ordan duyduklarınla ahkam kesmeye kalkma. sağlıksız döllenme olabilir . bu normal ilişkide de olabilir. tüp bebekte de olabilir bu yöntemle de olabilir. eğer bi sperm sağlıksız bir şekilde döllendiyse vücut bunu döllenmenin bir kaç gün sonrası atar. bu olaya da kimyasal gebelik deniyor. çoğu kadın kimyasal gebelik geçirir. fakat adet kanaması zanneder. sağlıksız döllenme varsa zaten büyümez. kendiliğinden düşer. olaki büyüdü ve çocuğun sakat doğdu. bu normal gebe kalan bir kadında hangi orandaysa bunda da o kadar. En nihayetinde O OL DER VE OLUR. Neyin vesile olacağını bilemezsin. İsteyen dener isteyen denemez. Yukardaki linke bakıp detayları görebilirsin. kırdıysam kusura bakma gereksiz bi tartışma bu herkesin özgür iradesi
Canim tup bebekte spermin sagligina bakilmaz sadece yikanir temizlenir. Spermde saglik arastirmasina bakilmiyor.Dayimlar yaptirdi acikcasi son care bin sukur kizlari oldu saglikli.Qncak yengem dogurana kadar icinde bir ukde vardi sonucta labaratuvar ortaminda secilen sperm kaliteli olur mu diye.
hamileliğiniz kesinleştimib bu yonyemi ilk kez deNedim 5 lik siringa aldım ve iki gün arayla kendime uyguladım yaklaşık 15 gün boyunca ve 1 saat altıma yastık koyup kalkmadim veeee bugün test yaptm galiba hamileyim çift cizgi belirtiler ise bende üşüme, unutkanlık, yorgunluk, idrar koyuldu, kasık ağrısı, göğüs ucu acıması,1 gün gecikti şu an benim .bir kere sumuksu yumurtlama oldu adete 10 gün kala sumuksu jel geldi ikinci kez onu fark ettim. 28 günde 1 adet oluyorum ilk denemede oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?