- 16 Ekim 2018
- 130
- -50
- 98
- 32
- Konu Sahibi Canandemir344
-
Konuyu anlamadım. Siz farklı bir ilde mi ise başlayacaksınız da bilet alacaklar, ne için bilet alınacak?Seyahat öncesi bunu sordular ben de bileti alırsanız iyi olur dedim ancak işe henüz başlamadım. Sizce firmanın direkt bileti alması mı gerekirdi veya neden almadı bana sordu, benim alırsanız iyi olur demem hoş olmaz mı?
Evet uzağa gideceğim onun için.Konuyu anlamadım. Siz farklı bir ilde mi ise başlayacaksınız da bilet alacaklar, ne için bilet alınacak?
Konuyu daha düzgün anlatır mısınız? Şirket çalıştığınız şirket mi? İş seyahatine mi gidiyorsunuz? Firma niye size bilet alıyor?Seyahat öncesi bunu sordular ben de bileti alırsanız iyi olur dedim ancak işe henüz başlamadım. Sizce firmanın direkt bileti alması mı gerekirdi veya neden almadı bana sordu, benim alırsanız iyi olur demem hoş olmaz mı?
İse kabulunuz oldu ise ve gerekli anlaşmalar imzalandı ise veya imzalanacaksa tabii ki onların ödemesi gerekir.Evet uzağa gideceğim onun için.
Evet sözleşme imzaladım.İse kabulunuz oldu ise ve gerekli anlaşmalar imzalandı ise veya imzalanacaksa tabii ki onların ödemesi gerekir.
Böyle bir zorunluluk yok. Sözleşmesinde/ anlaşmasında yazıyorsa veya şirket politikalarında varsa yapar. Yoksa ödemek zorunda değil.İse kabulunuz oldu ise ve gerekli anlaşmalar imzalandı ise veya imzalanacaksa tabii ki onların ödemesi gerekir.
Taşınmak için.seyahat derken calisacaginiz sehre tasinmak icin mi? yoksa is gezisine mi gidiyorsunuz?
Taşınmak için.
Taşınmak için.
Talep edin olmuyorsa yapmazlar yardıma ihtiyaç varmı ücret olarakodeyelim dediklerine göre öyle bir politikalari var demekki yararlaninTaşınmak için.
Mecburiyetleri yok, ama şirket politikalarında olsa direkt alırlardı zaten , sorma şekillerini avansa ihtiyacınız var mı gibi anladım ben.Taşınmak için.
Ne kadar açıklayıcı cevaplariyi sizi işr almışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?