şırnak cizre de doğum yapacak olan var mı?

orjinalkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
396
0
96
Samsun
merhaba kızlar ..görev icabı cizredeyim malesef memleketime gidemedim doğumumu burda yapıcam ve 3 haftam kaldı korkuyorum....sezaryan olucam inşlh.burda hamiş anneler var mı? görev icabı burda olan benim gibi.?vereliniortak

canım hayırlı olsun bebiişin pinkaya
bence sen daha şanslısın mardin cizre den daha iyi olanaklar acısından herşeyden açıkcası mafoldumben
allah korusun bebeğim küveze koyulması gerekirse bizi diyarbakıra yada mardine sevk edecekmiş doktor umarım böyle bişi yaşamam.
burda dışarı bile çıkamıyoruz çok karışık buralar kaç aydan beri hep evdeyim akannehir
allahtan ne şiştim ne ödem ne çatlak ne kilo oldu bebişimde sağlıklı daha ne isterim rabbimden :Saruboceq: sadece evde fazla bunaldım erken doğum tehlikesi var.
burda arkadaşım var tabi ama hepsi bekar kızlar.çok görüşemiyoruz anlayacağınız yanlız geçirdim denilebilir çok bunaldım neyse bunaltmim sizi.
herkese hayırlı dogumlar galiba cizrede olan yok benden başka

Son düzenleme:
canım ben de orada görev yaptım 2,5 sene..bilirim çok iyi..öğğretmenim ben..

endişe etme bence çünkü orada doğum oranı okdar yüksekki kaldığım süre içinde kaç velim doğum yaptı..mutlaka sezeryan olan da oluyordu..hepsi de sorunsuzdu..

hayırlı doğumlar canım..tabi biraz sıcaklara kalacaksınız..:))

evet canım doğum oranı okadar fazlaki hemşireler bebk doğdugunda giydirmeden sarıp veriyorlarmış bilmiyorumkismile
sıcaklar başladı anlatılmaz bişi yaşanması lazım gece uyuyamıyorum artık :bbo:
canım güzel duaların için sağol :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…