Şırnak'dan konusmaya geliyo

gerçekten kelebek oldun şu anda, sana helal olsun hiç beklemezdim böyle net olmanı.
Yolun bahtın açık olsun, akıllı kızmışsın, inşallah bugünleri unutacagın biri olur.

Bidaha vbeni arayacağını sanmıyorum çünkü sanki onu ben çağırmışım gibi bi dünya hakaret etti aptalım ben niye geldiysem bitmiş bişeyi düzeltmeye geldim salak gibi falan diye cümleler kurdu
aklıma takılan iki nokta var;
kardeşin zaten sevgilini bilmiyor muydu, durumu anlatsan anlardı.

tüm gece çalan telefonun hesabını baban sormadı mı? kim bu arayan deyip telefonu açmak istemedi mi?

Açıklama bilgilendirme mesajın o kadar klişe ki...Bunları Gebere Jacksonda yapmıştı.
Yarın bir gün bununla ilgili konu açtığında bu mesajını alıntılıyacağım sana
Bende sizin gibi düşünüyorum,sanki barışmış da bize çaktırmıyor gibi konu sahibi
Hakkında hayırlısı olur umarım :)

aklıma takılan iki nokta var;
kardeşin zaten sevgilini bilmiyor muydu, durumu anlatsan anlardı.

tüm gece çalan telefonun hesabını baban sormadı mı? kim bu arayan deyip telefonu açmak istemedi mi?
Kardeşim biliyor ama çok aksi bi karakteri var
Başını telefondan kaldırmıyor hele ki internet mevzusu oldu mu kıyameti kopartır niye gitti bu diye
Zaten abla in git sunun yanına kov madem arayıp durmasın evi telefon sesinden rahatsız oldum dedi kaç kez

Babama gelince zaten onlar evde yoktular babam ist. da yasıyo annemde yanına gitmişti hastaneye

evde yalnızken iyi ki zorla girmeye çalışmamış.
Allah korumuş sizi.
sen asla konuşma bir daha.
takıntı yapıp başına bela olmasın.

E hadi insallah diyelim bu kadar akli on goruyu kaile alip kullanabilirsin umarim ha kullanmazsan ne olur bize hicbisecikler olmaz en cok bir sorunlu is arkadasi sokakta karsilastigimiz mutsuz birey avm de restaurantta cafedeki insan asabi anne sorunlari olan psikolojik rahatsiz kisi olursun olan sana olur sana olanlarida kimse tamir edemez cok seytan durterse hatirla bu yazdiklarimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…