- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
İstemiyorsan sakin konuşma derim. Ne olur ne olmaz telefonlarıni felan kapat. Sana ulaşamasın.Kızlar sinirimden etrafa saldırmamak için kendimi zor tutuyorum
Ayrıldığım eski sevgilim Şırnak'dan kalkıp buraya geleceğini söylüyor bugün hemde konuşmak için
Akşam burda olacak
İstemiyorum seni gelme valla da billa da konuşmam diyorum bilgisayarımı sattım da biletimi bile aldım araba kiraladım diyo
Off kafayı ycem napıcam ben ya
Yüz yüze konuşmam senle diyorum yok geliyorum ben diyo
Zaten telefonum annemde dün akşam ev telefonunu aradı kız kardeşime ulaştı anneni aratma bana diye tehdit ediyo açmayıncaİstemiyorsan sakin konuşma derim. Ne olur ne olmaz telefonlarıni felan kapat. Sana ulaşamasın.
Ailene söylemesin bence. Yoksa tehditlerine devam eder.Zaten telefonum annemde dün akşam ev telefonunu aradı kız kardeşime ulaştı anneni aratma bana diye tehdit ediyo açmayınca
Ben köyde oturuyorum maalesef oda geldiğinde saat 11 falan olmuş olur köye kadar gelecek yaniKonuşacaksan kalabalık bi mekanda buluş kafede falan insan içinde. Arabasına falan binme, bi yere gitme, seni eve bırakmasına bile izin verme ne olur ne olmaz.
Ben köyde oturuyorum maalesef oda geldiğinde saat 11 falan olmuş olur köye kadar gelecek yaniKonuşacaksan kalabalık bi mekanda buluş kafede falan insan içinde. Arabasına falan binme, bi yere gitme, seni eve bırakmasına bile izin verme ne olur ne olmaz.
Yüz yüze konusunca ne değişcek anlamıyorum daha da nefret ettiriyosun kendinden beni zora sokarak dedimIstemedigin müddetçe hiç de bir şey olmaz, vicdan yapma sakın gelmeyi o tercih etti hem de konuşamama ihtimalini bile bile. O zaman sonucuna da katlanır. Kapat telini ulaşamasın. Tav oluyorum böyle baskıyla istediğini yaptırmaya çalışan tiplere
Nasıl söylyim onu hiç yapamam malesefAilene söylemesin bence. Yoksa tehditlerine devam eder.
Belkide yüz yüze gelirsek beni ikna etmesinden korkuyorumNeden kaçıyorsun, dik dur nasıl bir ilişki istiyorsan hepsini sırala , işine gelirse devam edersin işine gelmezse herkes kendi yoluna...
Bende bundan korkuyorum zaten ikna olmak istemiyorum konuşmak görüşmek istemiyorumBuluşma kelebek.
Burdaki herkes biliyor ki eğer buluşursan "kızlar söz verdi yeminler etti" ile başlayan cümleler sıralayacaksın çünkü döndüğünde.
Canım isteklerini yerine getirmediyse bundan sonra da getirmezNasıl söylyim onu hiç yapamam malesef
O konuşayım diye öyle diyo yoksa bişey yapacağından değilSeviyo geliyo desek tehdit etmez Allah esirgesin daha dün bi kızımızın hayati mahvoldu tehdit etmesine rağmen nasil gitmeyi düşünüyosun vallahi aşırı cesaretlisiniz
Görüşmek istemiyorum ama bu gidişle sırf olay çıkmasın diye görüşmek zorunda kalabilirimCanım isteklerini yerine getirmediyse bundan sonra da getirmez
Sakın yalnız kalma görusmek istiyorsan da
Ama ailenden çekinme söyle annene en aizndan
Köyde değilim şehirdeyim arkadaşımın doğum günü partisi var boşuna evi arama ayrıca ne diyeceğin umrumda değil ben seni sildim sakın ulaşma de ve engelle en azından köye gelmekten vazgeçebilir.Bende bundan korkuyorum zaten ikna olmak istemiyorum konuşmak görüşmek istemiyorum
Ama köy yeri, evin önüne kadar arabayla gelince zır zır ev telefonunu araynca naparım ben hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?