Sırrı söylemeli miyim?

Dna testi yaptırın bir diğer arkadasimizin dediği gibi sizi deniyor olabilirler iyice emin olmadan bir şey demeyin sakın
teste gerek yok 5 6 yıldır biliyorum bu gerçeği susuyorum ama doğrumu yanlıs mı yapıyorum bilmiyorum açığa çıksın da istiyorum ağır gelmeye başladı yıllar geçtikçe

teste gerek yok 5 6 yıldır biliyorum bu gerçeği susuyorum ama doğrumu yanlıs mı yapıyorum bilmiyorum açığa çıksın da istiyorum ağır gelmeye başladı yıllar geçtikçe

Bu kadar bekledikten sonra soylemenizin hiçbir mantığı yok ki. Eşiniz demeyecek mi kaç senedir niye sustun diye ilişkinize zarar verirsiniz. Soylemezseniz ve yarın birgün eşiniz bunu ogrenirse ve sizin de bildiginizi ve sakladiginizi ogrenirse yine siz zararlı çıkacaksınız maalesef. Her durumda ucu size dokunacak artık olan olmuş saklamissiniz bir kere gittiği yere kadar gitsin susun bence.

Bu arada kv kpi aldatmış mi? Kız kardeş bunu nasıl öğrenmiş ve gerçek babasıyla görüşüyor mu?

Evet haklısınız ne yazikki en basta demeliydim kabul etmeyip herseyi anlatmalıydım ama yapamadım
O kısmı çok detaylı bilmiyorum hayır görüşmüyor

Olayı burada bile doğru düzgün anlatmamışsınız ki. Eşinize de böyle taksit taksit konuşacaksanız zaten anlattığınızdan bir şey anlamayacak.

Annesi babasını aldatmış mı, yoksa 2. evliliğini yapmış da eşinizin haberi mi yok? Kız kardeşi bunu nereden öğrenmiş? Herkes biliyor da bir tek eşiniz mi bilmiyor? Şu an baba bildiği kişi eşinizin babası mı kız kardeşinin babası mı?

Bunların hepsi sorunuzun cevabını değiştirebilir bence.

+1

Bence de söylemeyin. Bu gerçek eşiniz için iyi olmayacak ve degistirilebilir bi durum değil siz bu sırrı unutun.

Asla söylemezdim, görümcem bana güvenmiş söylemiş, abisine söyleyecek olsa söylerdi, demek ki söylemek istemiyor, abi kardeş ilişkileri zedelenir diye düşünüyor olabilir, hal böyleyken bana olan güvenini boşa çıkarmazdım, öte yandan eşimden saklamamak, aramızda gizli saklı olmasın düşüncesiyle söylesem ya görümcemle kayınvalidem inkar ederse iftira attığımı söylerse?
Hadi kabul ettiler diyelim, 5-6 yıldır sakladığım sırrı şimdi açığa çıkarmamı eşim sorgular, neden baştan söylemedin diyebilir, söylerseniz her türlü olay size patlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…