- 29 Temmuz 2018
- 751
- 597
- 18
Kesinlikle katılıyorum iki ucu pis değnek
teste gerek yok 5 6 yıldır biliyorum bu gerçeği susuyorum ama doğrumu yanlıs mı yapıyorum bilmiyorum açığa çıksın da istiyorum ağır gelmeye başladı yıllar geçtikçeDna testi yaptırın bir diğer arkadasimizin dediği gibi sizi deniyor olabilirler iyice emin olmadan bir şey demeyin sakın
Hayır, babaları aynı degil kimse bilmiyor
teste gerek yok 5 6 yıldır biliyorum bu gerçeği susuyorum ama doğrumu yanlıs mı yapıyorum bilmiyorum açığa çıksın da istiyorum ağır gelmeye başladı yıllar geçtikçe
Evet haklısınız ne yazikki en basta demeliydim kabul etmeyip herseyi anlatmalıydım ama yapamadımBu kadar bekledikten sonra soylemenizin hiçbir mantığı yok ki. Eşiniz demeyecek mi kaç senedir niye sustun diye ilişkinize zarar verirsiniz. Soylemezseniz ve yarın birgün eşiniz bunu ogrenirse ve sizin de bildiginizi ve sakladiginizi ogrenirse yine siz zararlı çıkacaksınız maalesef. Her durumda ucu size dokunacak artık olan olmuş saklamissiniz bir kere gittiği yere kadar gitsin susun bence.
Bu arada kv kpi aldatmış mi? Kız kardeş bunu nasıl öğrenmiş ve gerçek babasıyla görüşüyor mu?
Evet karındaşKonuyu açıkca yazacak mısın ?
Tahminim;Doğru mu
İlk eşinden biri diğeri de bilmiyor
Ama anne bir
Yine kardeş ki
Evet bende o yüzden karışmıyorumİstese annesi ya da kardeşi söyler
Bilemedim ya
Sıkıntı
Evet karındaş
Evet bende o yüzden karışmıyorum
Ama zatn karısmış bulunuyorum büyük sıkıntı hmde
Bencede öyleTamam yine kardeş
Ki üvey olsa bile beraber büyüyen insan kardeştir
Korkunç bir senaryo olmadıBencede öyle
+1Olayı burada bile doğru düzgün anlatmamışsınız ki. Eşinize de böyle taksit taksit konuşacaksanız zaten anlattığınızdan bir şey anlamayacak.
Annesi babasını aldatmış mı, yoksa 2. evliliğini yapmış da eşinizin haberi mi yok? Kız kardeşi bunu nereden öğrenmiş? Herkes biliyor da bir tek eşiniz mi bilmiyor? Şu an baba bildiği kişi eşinizin babası mı kız kardeşinin babası mı?
Bunların hepsi sorunuzun cevabını değiştirebilir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?