Sırrı söylemeli miyim?

Asla söylemeyin... Eşiniz bilsin isteseydi ona söylerdi zaten... Kaldı ki onlar kardeş anneleri bir... Gerisi sizi ilgilendirmez... Duydunuz unutun lütfen...

Şuraya konu açtığına göre 2 güne kalmaz esin herşeyi öğrenir . Seni ilgilendiren bir durum değil ki bu ..söylemesi gereken kişi sen değilsin yani ..

Evlatlık değilmiş ..ayrıca bayagi da öz ,nasıl öz değil diyorsun ? İnsanlar ikinci evliliğini yapmadan önce çocuğu reddedip öyle mi evleniyor ?

Bir velim vardı.Biri erkek biri kiz iki cocugu vardi ve kiz yasca daha buyuktu sehir disinda okuyordu.Kadinin ikinci evliligiymis...ilk evliliğinden kızı olmuş ..2. evliliğinden de oğlu.Onlarda böyle sakliyorlardi oğullarından .Yani ortada aslında sakliyacak hicbirsey yok,doğal birşey ama kadın nedense 2. kez evlendiği bilinsin istemiyordu.Sanirim eşinizin olayı da böyle birşey

ben böyle bi sırrın adamdan saklanıp da size söylenmesine anlam veremedim.
güven de bi yere kadar yani size güveniyor da abisine mi güvenmiyor.

Bu saatten sonra öğrense ne olacak ki? Siz de unutun bunu. Bence asla söylemeyin. Çok hassas bir konu. Kız biliyor mu peki?

Aynı evde kardeş diye bilerek buyuyen insanlar ister kan bağı olsun ister olmasın kardeştir. Bu ayrı mevzu. Gelelim neden kardeşine açıklamadığı sırrı size açıkladı ? Belki yok boyle birşey sizi deniyorlar. Belki eşinize söylediğinizde iftira attı diyecek belki hadi diyelim ben böyle dedim o niye sana 5 yıldır söylemedi diyecek eşinizi doldurma ihtimali yüksek. Hiç duymamış gibi devam eder olaki birgün eşiniz sizin bildiğinizi öğrenirse neden bana söylemedin derse valla çok saçma geldi inanmadım şaka yapıyor sandım can sıkmak istemedim dersin gecersin. Ben böyle yapardım

Sırrın size ağır geldiğini kız kardeşine söyleyin. Eşinizin bilmeye hakkı olduğunu söyleyin. Kız kardeşini söylemesi için ikna edin.

Eşimin kuzeni tek çocuk. Sürekli ahh ablam olsaydı ahh abim olsaydı diye hayıflanıp duruyor. Bilmiyor ki babasının evlenmeden önce beraber olduğu birinden ablası var. Bana da çok dolaylı ama güvenilir bir kaynaktan geldi bu bilgi. Bazen acaba diyorum sonra "banane" diyorum.

Ayrıca anne veya baba ortaksa "öz değil" yanlış oluyor. Aynı rahimde büyümüşler daha ne kadar öz olabilirler ki

Bana göre hiç bir şekilde dna paylaşmayıp birbirini kardeş olarak bilerek büyüyen insanlar da kardeştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…